Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 657
  • 737
  •   1
Отговори
# 105

Здравейте Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes,Дайче Heart EyesУси Heart Eyes

И аз искам да постна нещо ново за любимия ни Джансел , ама като ме изпреварвате .... Laughing за да съм все пак с вас ето това ви поствам Wink

# 106
Себи   Hug  като сме те изпреварили с "ново"-то за Джансел   smihesorry  можеше да сложиш  чудесната информация за новия филм на Фахрие   Peace  вероятно и за сериал   Praynig  не мога да си обясня защо не го направи  ...   newsm78  

Wink  От мен за новините с Фахрие само това  Stop  от теб и Снежи  Hug  очаквам и от Уси   Hug  много
по-подробна информация   Naughty

Rolling Eyes  А фенките на Джансел   Heart Eyes  продължават да ни радват с новите си снимки и от втория му ден в Измир с "Франкенщайн"   Peace
CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  1 чПреди 1 час
@cansellelcin #Repost @yagmurr_m  samimiyetiniz ve mutevaziliginiz icin cok tesekkurler! … https://www.instagram.com/p/BJ8ZTzEhljf/

Party  Още една снимка на Севил с Джансел   Heart Eyes
CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  4 чПреди 4 часа
@cansellelcin ##Repost @svlocall Bu akşam oyunda başarılar Simple Smile sevgiler 😊😍 #canselelçin… https://www.instagram.com/p/BJ8ImDxhpT6/

Grinning  Много хубава нова снимка на Дениз   Peace  вече овладяла емоции си   Laughing Joy Joy Joy

Приятна вечер  Hug Hug Hug

# 107

Дайче Heart Eyes Hug само това да искаш от мен...... LaughingВинаги готова!

Фахрие за жалост не можа да се разгърне напълно в сериала  с Джансел

# 108
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фотосесията продължава... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам кое е по-ново, кое по-старо. Peace Grinning

Grinning Grinning Grinning

Тази и тя е нова, май. Wink

Слагам всичко за Фахрие в спойлера!  Hug Много се надявам да има успех и с двата си проекта.  Praynig

Скрит текст:
Цитат
Фахрийе дала интервью Hürriyet gazetesi.  Wink

Цитат
"Уменя в жизни есть тот, кто делает меня счастливым с его существованием - это несравнимое чувство"

Часть 1

Вы жили в Германии и приехали в Турцию для отдыха, участвовали на программе Ойи Айдоган и вы открылись (начало карьеры) там. Потом стали известной с сериалом "Листопад". Уже более 10 лет вы известная личность, вы провели эти годы перед всеми. Как это повлияло на вас?
Ф: Как и вы сказали, быть на экранах и уметь обращать внимания на себя в раннем возрасте -прекрасное чувство. С одной стороны ответственность возрастает, одновременно повышается осведомленность. На своих первых съемках смогла достичь достаточного наблюдения, это распространился и в моей жизни.

В каком смысле?
Ф: Думаю, чувства эмпатии развились. Научилась наблюдать за своими опытами и чувства других.
Вам уже 30. Это тоже в жизни определённая веха.

Посмотрев назад, что вы думаете? Сможете себе говорить "Я стала"?
Ф: Я думаю эти свои 30лет я провела продуктивно столько, сколько возможно. Не отказывала своим хотениям и не оставила учебу... До сегодняшнего дня принимала осторожные решения насчет своей работы и сейчас чувствую особенность этой тактики. На каждом своем шагу оставляю красивые работы - это важно для меня. И важнее всего, у меня в жизни есть тот, кто делает меня счастливым с его существованием-это несравнимое чувство.

Как раз таки начали разговор о нем.. Ваш возлюбленный Бурак Озчивит так же очень известный. Каждый день выходят новости о вашей свадьбе. Быть в одной сфере это питает ваши отношения или это повлияет как дезавантаж (минусы)?
Ф: Безусловно питающий фактор. Особенно Бурак делает всевозможные авантажи (плюсы) по этому поводу. Я люблю слушать его мнения во всех темах. И доверяю его фиксациям и решениям.

Часть 2

В прошлом году вы не были на экранах. Проговаривали, что вы подписали контракт с Кенаном Имирзалыоулу. Когда мы увидим вас на экранах?
Ф: Очень скоро у меня будут сюрпризы для синемы и для телевизора. Съемки фильма уже начались, сейчас могу сказать только это. Кроме того, вы и так меня видите часто, в последнее время продолжаются съемки обоих реклам.

И вправду, гиганты косметики и бренд одежды подписали с вами контракт. Получается вы больше любите быть моделью, в чем же заключаются причины вашего предпочтения компании?
Ф: Как актриса , я верю, что такие проекты будут питать мою работу. Потому что, в каждой компании (проекте) я бываю разной женщиной. Это типа найти себя (обнаруживать), находить новые стороны себя.

В разных блогах и сайтах вы указаны как "Икона Стиля". Что должны сделать те, которые хотят словить вашу стиль?
Ф: В основном чувствую себя достаточной в правильно выбранных джинсах с белой футболкой или же рубашкой. А предпочтения обуви заключаются в основном сникерсах и буутах (сапожки). В последнее время, из-за измены погоды, начинаю покупать короткие куртки. Люблю аксессуары, которых можно назвать невидимыми. И конечно же здоровое и сияющее лицо, слегка макияж и ухоженные волосы -дополняющие факторы.

Было время, вас называли "Тюркан Шораем" новой генерации. Есть человек, от которого вы берете пример стиля?
Ф: Нет поидее... Всегда одевалась индивидуально и как мне хотелось...

А что за индивидуальный стиль? Как выглядит Фахрийе в повседневной жизни?
Ф: Стиль у меня свободный. Любимые вещи из гардероба те, которые не имеют значения времени (не знаю смогла точно перевести, здесь она имеет ввиду, тип любимую вещь я буду иметь даже тогда, если он перестанет быть в тренде). С этими вещами я спокойно могу создать свой стиль. Предпочитаю одевать те вещи, которые созданы для меня (показывают меня со всех сторон), чем одевать вещи в трендах.

Хорошо, а в то время когда вы хотите себя почувствовать женственной и вамп?
Ф: Черный, которого предпочитают все женщины, и мой фаворит. Мои предпочтения: Черное-мини платье, черный-кожаный жакет и черный бут (сапожки).

Приятен ден! bouquet

# 109

Здравейте Hug Hug Heart Eyes Hug

Снеж Heart Eyes благодаря за кафето bouquet

Много" работа"  ни  отвориха  Джансел и Фахрие.Хич  биля и не се оплаквам.
Щастлива съм  ,че са ми любимци и ме зареждат с толкова много позитивна енергия.
Техните успехи и щастие са все едно на моите деца.

А Джансел не сме го виждали по толкова къси гащи май никога до сега -Добре му стоят  Laughing

Сега се замислих  дали сме го виждали да плува и добър плувец ли е  newsm78 newsm78 newsm78
Много други спортове му се отдават  прекрасно.
Божееееее....туй да са ми дертовете Party Party Party

Приятен и усмихнат ден Hug Hug Hug

# 110
 wavey  Хубав ден и от мен   wavey

Снежи  Hug  много благодаря за сложеното и тук интервю с новините от Фахрие   Peace bouquet

Себи   Hug  аз обратното на теб започнах да гледам на Бу с увеличаващ се негативизъм  Naughty  защото след като ОФ обяви връзката си с Фахрие само в реклами и фотосесии я виждах  Crossing Arms  

Peace  Много, много се радвам за новия филм на Фахрие и  Praynig  дано започне и в нов сериал. Аз съм я гледала само в ЛП и не мисля, че тя и Джансел не играха добре, защото много добре знаем, че една или друга сцена се заснема за n-път, докато режисьор и сценарист не я харесат  Naughty  От Снежи  Hug и от други съм чела, че е била чудесна с ролята си в "Листопад", но ... поради липса на свободно време не бих могла сега да започна гледането на много дълъг сериал   ooooh!  а в сериала "Чучулигата" с Бу ... много ме подразни променената версия на сценария от много харесвания роман на Решат Нури  Tired

Е  Rolling Eyes   какво да се прави  33uu  в момента Джансел ни радва само с ... "фотосесии" с феновете   Wink  това е неговото решение и той най-добре знае какви професионални ангажименти в момента и в бъдеще ще приеме  Peace  И тъй като аз си го харесвам много в ролите му не само в СЛ и ПС, а и след като изгледах веднага след тях и първия му турски сериал  Naughty  от неговите снимките в сета с феновете съм във възторг и пожелавам на всички успели турски актьори да имат и се радват на подобни като неговите "фотосесии" с феновете си   Heart Eyes
 Crazy  Ето тази снимка просто я обожавам и ако не греша е от първата му роля в турския сериал ПК  Naughty  в която държа да отбележа нямаше нито една целувка ("за цяр" ... както се казва)   между влюбените капитан Джемал и Назлъ  Heart Eyes

Wink  Почти съм сигурна, че не греша за снимката  Stop  защото е със същата визия като тези и с други фенове от снимачната площадка в Айвалък през 2006г. (публикувани с разрешението на г-н Ертугрул)   Peace
CanselElçinParis @CE_paris
“@svlocall: @cansellelcin Bugün 2006 yılına geri döndük ..Ayvalık #kırıkkanatlar setinden fotoğraf paylaşan Ertuğrul Bey'den rica etmiştik”
Скрит текст:

Скрит текст:

Grinning  Не само хич целувки нямаше, но и почти във всички сцени беше ... с брадасалата си визия  Tired  Joy

newsm78  Чудя се сега ...   #Crazy  Измир като е на 80км до родния Тире дали Джансел няма да го видим със снимки от там като през м.септември 2013г. Peace  

Stop  Спирам до тук с още няколко снимки от новата му "фотосесия" в Измир  Peace  

Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 14:11 от dai4e

# 111

Дайче  Heart Eyes love001  ОК!

Не можем да му хванем  дирите на нашето момче  ,но това  какво е  newsm78

Дали не е нова партньорка Rolling Eyes

Лека нощ Hug Hug Hug

# 112
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Честит празник - Ден на Съединението! bouquet

Karşıyaka Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu

А Джансел не сме го виждали по толкова къси гащи май никога до сега -Добре му стоят  Laughing

smile3521 smile3521 smile3521

Хубав ден! bouquet

# 113

Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes Hug

Джансел продължава да радва фенове си.

И отново в компанията на същите  актьори newsm78

Приятен ден bouquet

# 114
Честит празник и от мен  bg

Снежи Hug   bouquet

Себи  Hug  не знам доколко ще стане факт   newsm78 но тези снимки са за предстоящ игрален филм "Aşk Uykusu" по едноименния роман на Mehmet Coşkundeniz от 2014г.  Rolling Eyes

Rolling Eyes За заснемането на филма е определена и датата : 17 март 2017г.  Peace   Flowers Four Leaf Clover
http://fav10.net/forum/threads/g%C3%B6k%C3%A7e-bahad%C4%B1rdan-y … Fk-uykusu.260923/

Много ми е трудно с  google  превода на името на филма "Aşk Uykusu"  ooooh!  но като резюме за филма по романа е накратко това :
Цитат
... една любовна история, която се смесва с отмъщение на голям екран... се очаква...

Wink  Първо за актрисите от ляво на дясно   Grinning
 Rolling Eyes  В главната роля ще Gökçe Bahadır и коментариите за нея са много добри, а аз съм я гледала само в един от новите сериали на Томрис "Изгубения град"   Peace   Şebnem Hassanisoughi - много я харесвам Heart Eyes  гледах я в "Пойраз Караел" и сега ще играе в новия сериал на Халит и Берг  Peace   Aslıhan Gürbüz приключи с ролята си на Халиме султан в ВВ Кьосем и е много харесвана актриса Peace

Grinning  И за актьорите  Laughing
 Peace  Като гледам снимките партньор на Gökçe B. с главна роля ще да е Джансел ...  Heart Eyes До него е Alican Yücesoy гледам го в "Гордиев възел" (Kördüğüm) и очаквам сега 2 сезон, но го познавам и от "Интикам" в партньорство с Берен - много добър актьор Peace Çağdaş Onur Öztürk ... не съм гледала нищо с него, но видях, че играл в КГ с Къванч  Rolling Eyes  

Ето и един коментар за романа "Aşk Uykusu"  Peace  с ... разбираем превод  Wink
http://www.hepsiburada.com/ask-uykusu-pm-kdestek94595
Цитат
Любовта Sleep /сън... проспана ... newsm78/
абсолютно фантастично
(01.06.2016)
Както обикновено продукта /книгата/ бързо пристигна в ръцете ми. От момента, в който започнах да чета книгата не можех да вдигна глава и аз ... заключена в романа. Невероятно увлекателен роман. Романът е се изсипва от писалката в реалния живот, добавя отличителна красота. Абсолютно, и аз определено бих препоръчал да приемете без колебание.  Цената също е много разумна ... Покажи още

Приятен празничен следобед  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 15:19 от dai4e

# 115
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче, Себи, Снежи  bouquet bouquet bouquet

Честит празник!  bg
Скрит текст:
На мен хич не ми е празнично, щото в къщата и двора има работа за целия китайски народ и след като си изпратих гостите я подхванах.
Този филм, дето ще го снима Джансел е чак догодина бе, дотогава само театър и футбол за него, за нас  снимки с фенове.  Sad Дано да има изненада с някакъв проект от януари.  Praynig Praynig Praynig
Фахрие я харесвам много, допада ми като стил на обличане и поведение от това, което съм видяла досега от нея. Но МЙ ми е определено неприятен още от времето на Аси, а след като разбрах че се кланя на султана и дори е ходил в Мека, се убедих че шестото чувство не ме излъгало, въпреки малкото изяви, с които ме беше възмутил.
За съжаление не ми допада и характера на БО.
Ако Фахрие започне някакъв сериал, а Джансел почива, може и да го загледам, филма й с МЙ няма да го удостоя с внимание. Naughty

https://www.instagram.com/p/BJ-zrnijCCW/

# 116
Дайче Heart Eyes знаех си  Embarassed Embarassed Embarassed

Аз поствам снимка , а ти правиш коментар  и  пускаш информация на която всички се радваме и аз сърдечно ти благодаря. bouquet

Уси Heart Eyes гледай филма с Фахрие и МЙ.
Гарантирам ти  удоволствие.
Ти виждаш ,че не пиша в теми за него ,но го харесвам много!
Няма турски актьор/поне които аз съм гледала/ ,който може с  ОЧИ да те обича , целува, люби!

Той го може - уверявам те!

Колкото до нашия Джансел той го умее-да ни радва с  театър , фестивали , фенове , футбол  домашни любимци и какво още не.

Аз точно затова съм му почитателка Hug

Различен , вълнуващ  и неотразим във всяка роля  в живота и на екрана. newsm10

А , ако някога мога да се усмихна до греещия Джансел  бих могла да си умра спокойна Laughing

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 22:27 от sebilMM

# 117

Здравейте и днес Hug Hug Hug

И в реала и под прожекторите приятели Hug

# 118
Привет! Hug Hug Hug
Цитат
Няма турски актьор/поне които аз съм гледала/ ,който може с  ОЧИ да те обича , целува, люби!
Себи  Heart Eyes МЙ съм го гледала освен в АСИ и няколко епизода в Любов и наказание, та си имам представа що за актьор е. Много е добър в играта с очи, но се повтаря с едни и същи мимики и физиономии, та не вярвам да видя нещо ново. Но пък имам принцип - след като не харесвам някого, не мога да го удостоя с вниманието си. Неприятна черта от скорпионския ми характер е, но пък това не ми пречи в живота. Wink

Дайче  Heart Eyes, аз попаднах на друга информация в гръцкия ФБ на Джансел.

The Cansel Elçin in the new film based on a novel entitled <<The love sleep>>
the premiere of which will take place March 17, 2017
Başlıklı bir romanından uyarlanan yeni filmde Cansel Elçin << aşk uyku >>
galası 2017 17 Mart gerçekleşecek

От превода на Гугъл разбирам, че премиерата на този филм ще е на 17 март. Очаквам превод от Снежи, защото името на филма и книгата и гуги не ги разбира. Sad

Според тази публикация 3000 души са аплодирали актьорите в Измир

http://www.sondakika.com/haber/haber-frankenstein-sezonu-3000-ki … ile-acti-8761851/

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 20:19 от Snake777

# 119
СнейкиHug заглавието на романа е "Любовен сън".  Hug Иначе останалото е така - премиера на 17 март 2017 година! От имената, които се спрягат, Гьокче Бахадър ми е позната и единият от мъжете, който участва в "Кузей Гюней", и двамата са добри. Peace

Общи условия

Активация на акаунт