Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

Добро утро Hug Hug Hug

Уси Heart EyesСнеже Heart Eyes

Джансел продължава и с футбола и срещите с приятели и фенове.

Приятен ден bouquet

# 121
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СебиHeart Eyes благодаря за снимките! bouquet

Приятен ден! bouquet

# 122
Добър ден!  Hug Hug Hug
Снежи  bouquet Щом премиерата ще е март месец, скоро трябва да започнат снимките на филма. Не съм срещала никой от останалите актьори, предполагам че са добри щом ще се снимат във филм. На колажа на гръцките фенове има малка промяна в двойките, та ще видим коя ще е "любимата" на героя на Джансел.
Себи  bouquet за футболиста. Има репортер на мача, та очаквам да не е само приятелска среща, може би е част от турнир или пък с благотворителна цел. newsm78

Единият Джансел играе футбол, другия снима филм. Simple Smile

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 123

Здравейте Hug Hug Hug

Уси Heart Eyes Снеже Heart Eyes наистина освен футболист Джансел е и Франкенщайн.

Нова поза .... newsm78

А това нито го зная от кога е , нито с кого е Embarassed Embarassed EmbarassedТакава съм си аз Joy Joy :35

Дайче Heart Eyes Praynigпомагай  Praynig

# 124
Себи  Hug, Дайче ще ти каже кога и къде точно е направена тази снимка, аз само пояснявам, че е по време на представяне на авторския филм на Джансел - момчето, което говори на микрофона е главния герой - таксиметровия шофьор, възрастния, дето се държи за челото също е актьор, този вляво не знам кой е - актьор, оператор или някой друг.  newsm78

От колажа са ясни 4 дати за Франкенщайн до края на годината, но може това да е само за Истанбул. Ако нямат други участия, няма да се преумори момчето, ще има време за снимки на филма. Wink

Открих интересна снимка на Дилшат. Какво ли има в бутилката?  newsm78
https://www.instagram.com/p/BJTCTc-AmPQ/

# 125
Добро утро и приятен ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СнейкиHug "Мессина" е италианска бира, от Сицилия. Дали е там? newsm78

# 126

Добро утро  Hug Heart Eyes Hug

Снеже Heart Eyes добре ,че внесе яснота по въпроса наУси Heart Eyes, че снощи ме хвърли в догатки  един час. Wink Laughing и пак не стигнах до бирата.

Афиша на театралните постановки 2016-2017г

Приятен ден и от мен bouquet

# 127
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи  Hug  bouquet Бях попаднала на инфо от хърватските девойки, че Дилшат и съпругът й са на сватбено пътешествие. Но беше преди време. Та може и да са били в Сицилия, в клипче говореха нещо, ама нали беше на турски хич не се заслушах.

Себи  Hug позна, че освен футбол и театър, ще има и фестивали.  Peace
Пастирът на ангелите ще участва на филмов фестивал в Адана.
Melekleri Taşıyan Adam 23 Eylül Cuma 20:30'da Adana Film Festivali'nde. Ardından yötmnle söyleşi
Angels Провеждане Adam 23 септември, петък 20: 30 в Film Festival Адана. Тогава yötmnl Интервю

https://twitter.com/hashtag/adanafilmfestivali?src=hash

Хубав ден! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 13:42 от Snake777

# 128

Уси Heart Eyes не зная какво прави с тези котки и кучета но май ги колекционира. Laughing newsm78

Радвам му се , ама вече ми идват малко в повече Sad

# 129
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Снейки, bouquet bouquet

Успех на Джансел на фестивала в Адана.  Praynig Praynig  А рижата мацка/мацко много ми харесва.  Heart Eyes Аз също много обичам котки.  Wink

И едно клипче - припява си човекът. Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BKGVj6nBWey/?taken-by=canselelcinisevenler

Хубав ден! bouquet

# 130

Здравейте в неделя Hug Hug Hug

Нищо интересно около Джансел освен това newsm78

Не зная фенска мечта или може да се превърне в реалнаст.
Аз за сега нямам мнение, защото не съм гледала Нургул но  тя  има много фенове в Турция ,че и в България.

# 131
Привет!  Hug Hug Hug
Себи  bouquet Не мисля, че Джансел колекционира котки, той май е към някакво дружество за грижа/защита на животните. Нали имаше годишен календар с известни личности с котки, може тази котка или котарак да е оттам.

А колажът с Нургюл май е от фенка, която иска да ги види заедно.
I'm still dreaming to see you together on screen Не съм и фен, но пък е много добра актриса, та може да се получи добър филм.

На мен повече ми е интересна снимката/ или колаж/ на Снежи  bouquet . Не съм я срещала досега, та се питам да не би да са започнали снимките на новия филм или пък Джансел се е фотнал и с тази мрачна физиономия иска да ни каже, че филмът Любовен сън няма да е щастлив. newsm78 Но на фона на Истанбул с тази физиономия ми минават и други мисли.  ooooh!

# 132

Уси Heart Eyes дано снимките от Снежето Hug  са от новия филм.Предпочитам го в реалната му визия.

Да го пуснем в реално изпълнение научил се да свири  на пиано заради ролята му  ПС.

Какво ли умение ще придобие за предстоящия  му филм newsm78

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 08:34 от sebilMM

# 133
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Снейки, bouquet bouquet

Не знам за снимките, по-скоро е колаж, - скоро е сложен, не съм го виждала, затова го и постнах.  Peace Нямам представа дали е нещо ново обаче. newsm78

Успешна нова седмица! bouquet

# 134

Добър вечер Hug

Снеже Heart Eyes

Май Джансел обича не само котетата и кучетата , а и децата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт