Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 650
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Приятна събота и от мен! Hug Heart Eyes bouquet

Скрит текст:

Дайче, Себи,  bouquet bouquet bouquet Днес пожелавам на всички пълен релакс. Wink Heart Eyes

# 76

Здравейте Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes макар ,че отдавна следя Джансел си признавам ,че съвсем повърхностно  съм запозната със същността му.
Затова ми пречи и незнанието на турски и френски. Та ние не знаем в подробности изявите му на театралната сцена на която явно жъне големи успехи в момента.

Май цилиндър му стои добре за разлика от бомбето Laughing Laughing Laughing

Снеже Heart Eyes благодаря.След обед ще се насладя но ВО.

Приятна събота bouquet

# 77
Привет! Hug Hug Hug
Дайче, Снежи, Себи bouquet bouquet bouquet

Цитат
...отдавна следя Джансел си признавам ,че съвсем повърхностно  съм запозната със същността му.
Себи  Hug, аз съм убедена, че никой не може да познава някой актьор, ако не е "изял една торба сол с него". Има хора, които знаят как да се представят пред обществото и да оставят добро впечатление, а в къщи са гадове. И с актьорите е така, все пак са хора със своите предимства и недостатъци. Та затова много се забавлявам с някои фенки, дето познават любимеца си едва ли не повече от собствените си деца. Аз по скоро мога да кажа, дали някой не ми харесва, защото според моите си критерии съм приела с какъв недостатък/ци не мога да приема човек. А за  харесванията се доверявам единствено на излъчването, погледа и накрая и на външната красота.
По интересни са ми фенките с кристалните топки в къщи, дето знаят всичко, което правят любимците им и защо го правят. Въобще в РС в свободното си време се забавлявам с някои феномени.  Laughing

Нашият шапкар в скоро време трябва да се връща, щото се оказа че само в Измир ще имат 2 представления, за следващите не знам кога ще са.

https://www.instagram.com/p/BJm-OIkjSOy/

# 78
 Добра вечер   Hug

Снежи   Peace   Себи   Peace   Уси   Peace

#Crazy  Нови вести лично от Джансел и дори снимчица вчера и днес   ... не видях    Outta Joint  надеждата в идващата нова седмица ...    newsm78  може в някой репортаж за списание ...   Peace

Rolling Eyes  Доколкото разбирам списание "Blue Jean" в броя си през юли 2012 г. е публикувал снимки и репортаж с Джансел :  "Джансел Елчин - Моята история!" Heart Eyes
CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  9 чПреди 9 часа
@cansellelcin " Cansel Elçin - Benim Hikayem! " Temmuz 2012 ( Blue Jean Dergi )

И сега с  google  прочетох, че в новите си броеве през 2016г. един от "гостите" им отново ще е Джансел  Heart Eyes
http://www.hurriyet.com.tr/blue-jean-dergisi-yenilendi-40033813
Цитат
İŞTE YENİ BLUE JEAN’İN KONUK YAZARLARI VE ÇİZERLERİ:

Ahmet San, Aydilge, Barbaros Devecioğlu, Biğkem Karavus, Büşra Küçük, Can Temiz, Caner Alper, Cansel Elçin, Çağlan Tekil,  Çetin Cem Yılmaz, Çizenbayan, Doğu Yücel, Ege Çubukçu, Elif Key, Emir Ersoy,  Ercan Mehmet Erdem, Erdem Tatar, Feridun Düzağaç, Ferman Akgül, Genç Osman Yavaş, Gonca Vuslateri, Göktuğ Canbaba, Güven Erkin Erkal,  Hakan Bıçakçı, İpek Atcan, Kutlukhan Kutlu, Melike Acar, Murat Saraçoğlu, Nejat Yavaşoğulları, Oben Budak,  Özge Gürel, Özgür Öğret, Sadi Tirak, Sedat Kapanoğlu, Tuna Kiremitçi, Turgut Alp Bekoğlu, Vedat Özdemiroğlu, Yekta Kopan

# 79
  Добра да е ! Hug

Дайче  Heart Eyes постнала си една от най- хубавите снимки на Джансел!

Доста различен и  неизказано привлекателен е на нея  WinkБлагодаря ти !
Тази снимка на Джансел .........е просто страхотна. Различна - много френска!

Добра вечер   Hug

И сега с  google  прочетох, че в новите си броеве през 2016г. един от "гостите" им отново ще е Джансел  Heart Eyes
http://www.hurriyet.com.tr/blue-jean-dergisi-yenilendi-40033813
Цитат

Всеки с любимеца си .Харесвам ги всичките.

Лека нощ Hug

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 23:55 от sebilMM

# 80
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, Себи, bouquet bouquet

СнейкиHug и на мен тези с кристалните топки са ми много интересни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Съчиняват си, че си и вярват. ooooh!

Приятен ден! bouquet

# 81
Привет момичета!  Hug Hug Hug

То хубаво ще гостува Джансел на списанието, но дали ще каже нещо ново. newsm78 Като например нов негов проект или ново дизи например. Praynig Praynig Praynig Че на феновете или поне на мен се изчерпа търпението да чакаме нещо различно от куче, котки и Франкенщайн. Има обаче и по търпеливи от мен и се забавляват със стари снимки и спомени от близко и далечно минало.
Тази снимка от заснемането на последния му филм е нова за мен.

Спорна седмица и хубави новини от Джансел пожелавам!

# 82
Приятна вечер  Hug

Себи    Grinning  наистина е една от интересните и хубави снимки на Джансел   Heart Eyes  то и затова от списанието нея са избрали да сложат  Peace

Снежи   Hug  Уси    Hug  може пък това затишие на снимки от Джансел да е свързано с приятна изненада   newsm78  за нов проект ... да речем   Peace 

# 83
Привет!  Hug Hug Hug
Цитат
...може пък това затишие на снимки от Джансел да е свързано с приятна изненада   newsm78  за нов проект ... да речем   Peace  
Дано да има такъв.  Praynig Praynig Praynig Напомням, че на 28 юли се изнесе набързо от Бургас, защото имаше някаква важна среща. Още не сме разбрали какъв е бил резултата от нея.  newsm78
Наскоро прочетох в РС, че турците не излъчват чужди сериали, само техни. При толкова много телевизии може и да се намери подходящ сериал за нашия човек. Само че с участие в театъра, не очаквам да е в главна роля. Ще ми се да го видя като спортист например, но надали сериал на спортна тематика би се харесал в Турция. Като знам кои са основните зрители на сапунките, такъв сюжет няма как да има рейтинг и ще е пълен провал.

Днес в Турция честват някакъв празник. Та нашия човек е честитил.
https://www.instagram.com/p/BJuWjUegyVT/
30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun  -  Честит 30-ти на победа август нашия празник.

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 84
Здравейте bouquet

Дайче Heart Eyes, Снеже Heart Eyes

Уси  Heart Eyes права си ,че е малко несериозно да пишем за домашни любимци на Джянсел и за Франкенщайн  за 100-ен път
Привет!  Hug Hug Hug
Цитат
...може пък това затишие на снимки от Джансел да е свързано с приятна изненада   newsm78  за нов проект ... да речем   Peace  

Днес в Турция честват някакъв празник. Та нашия човек е честитил.
30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun  -  Честит 30-ти на победа август нашия празник.

Хубав ден! Hug Hug Hug
, но аз лично се разтоварвам с всяка новина  за Джансел.

Ето днес ти откри такава .... утре Дайче, Снеже или дори аз ще открием друга.

Това лично на мен ме доставя  удоволствие Hug

Не е зле и когато си спомняме  за бившите му успехи!

И отново  усмихнатото ни момче Hug

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 17:38 от sebilMM

# 85
 wavey   Добра вечер   wavey

Уси   Hug  Себи   Hug  

Rolling Eyes  Феновете днес са поздравени от Джансел  Heart Eyes  с националния турски празник : "Ден на победата"  като "жив участник" в ролята му на капитан Джемал   Peace  под командването на Ататюрк и смяната на политическото управление от ОИ в Република Турция през 1922г.  Party
Цитат
🇨🇳✒ ...ИНТЕРЕСНО...
30 августа - ДЕНЬ ПОБЕДЫ ТУРЦИИ!
Поздравляем с 94-й годовщиной Победы.

🇨🇳...ДЕНЬ ПОБЕДЫ В ТУРЦИИ
💥...Ежегодно 30 августа Турция отмечает большой государственный праздник — День победы (Victory Day / Zafer Bayrami) в честь решительной победы над греческими оккупантами и в память погибших в битве при Думлупинаре, которой была завершена война за независимость Турции в 1922 году.

💥....Битва при Думлупинаре (Battle of Dumlupinar) была последней в греко-турецкой войне 1919—1922 годов, которая, в свою очередь, являлась частью войны за независимость Турции. Турецкой армией руководил Мустафа Кемаль (Mustafa Kemal, 1881-1938) — в будущем турецкий политик, первый президент Турецкой Республики.
....................
...В конце национально-освободительного движения турки смогли установить контроль над Стамбулом. Монархия была устранена, султан покину страну. В Турции был установлен республиканский строй.

...В 1923 году был заключен Лозаннский мирный договор, по которому страны Антанты отказывались от своих претензий на турецкие территории. Турция была признана как независимое государство.
Rolling Eyes  Един клип от "Прекършени криле" с капитан Джемал  Heart Eyes  отличен с медал от Ататюрк при гостуване в тяхното градче   Peace

newsm78  През миналогодишния сезон за Джансел нямаше проблем да приеме главна роля в сериал и подготви и играе Франкенщайн в театъра, така че ... в най-скоро време надявам се да разберем  Stop
 smile3555 Много хубава нова снимка на Джансел   newsm74  
CanselPinarFan @nurcanelcin  3 чПреди 3 часа
"@cansellelcin Son gece. Seneye görüşme dileğiyle. 🤓🙏🏾🎆🤖🎉👾😉♥♥👍❤@hillsidefethiye  http://instagram.com/p/BJvzwbsjeS4/  "

Текстът към нея преведен с  google  Финал на вечерта. Желание да обсъдим годината
Скрит текст:
Wink  Не ми се чудете на будуването  Stop  трябва да съм готова с една задачка за утре и така се разсънвам  Grinning

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 03:06 от dai4e

# 86
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Силно се надявам, ако не сега, то поне през януари Джансел да хареса нещо подходящо за себе си. Praynig

Хубав ден, дами! bouquet

# 87
Привет! 
Цитат
Уси  Love права си ,че е малко несериозно да пишем за домашни любимци на Джансел и за Франкенщайн  за 100-ен път
Себи  Hug, ние си знаем, че Джансел не обича да занимава хората със себе си, но пък е длъжен да уважи феновете си и това с домашните любимци е неговия начин да ни напомня, че е жив и здрав или поне аз така си тълкувам поведението му.

Дайче  Hug  bouquet Снимката наистина е много хубава и ако правилно съм разчела постнатото в туитър, те май се намират тук
https://twitter.com/HillsideFethiye

Цитат
Финал на вечерта. Желание да обсъдим годината
Коя година ще обсъждат, като тя още не е приключила. Или той е приключил с новите проекти за тази година. newsm78 Ако е така, дано се сбъдне желанието на Снежи  Hug
Цитат
Силно се надявам, ако не сега, то поне през януари Джансел да хареса нещо подходящо за себе си.

Като прочетох тази статия с гуглето
http://www.gecce.com/haber-frankenstein-sezonu-izmirde-aciyor
все повече ми се изпарява надеждата за сериал през есента. Sad Може би ще имат един натоварен сезон, след като постановката е много успешна.

Франкенщайн сезон се открива в ИзмирÇolpan Илхан & Садри запознати с голямо производство на 20-годишен на театъра, поставена за първи път в Турция, вижда голям интерес и възхищение "Франкенщайн" в играта на 2016-2017 сезон продължава да се срещне с любители на изкуството.

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 88
Привет и от мен   Hug Hug Hug

Снежи  Hug  напълно споделям твоето мнение  Peace  bouquet
Скрит текст:

Силно се надявам, ако не сега, то поне през януари Джансел да хареса нещо подходящо за себе си. Praynig

Rolling Eyes  Казвам го и защото видях в една друга тема какъв калабълък е в този есенен сезон от сериали  #Crazy  и логично е тези с 2 и 3 сезон да са със запазен зрителски интерес  Naughty

Уси  Hug  поздравления, че си обърнала внимание къде е направена тази хубава снимка  Peace и благодаря за линка  bouquet  Красота като в рая  smile3555 и хич не съм изненадана, че Пънар е толкова щастлива   Grinning   а и Джансел  ...  напълно заслужено   Kissing Heart голям късмет има Пънар   Flowers Four Leaf Clover  да не им е уроки и на двамата   Heart Eyes   Laughing   Joy Joy
 smile3555  Ето за къде му е трябвала шапката на Джансел Crazy   вече няма да я мисля  Stop  току-виж я е забравил в курорта  hahaha hahaha hahaha
Hillside Beach Club @HillsideFethiye  24.08

Цитат
Коя година ще обсъждат, като тя още не е приключила. Или той е приключил с новите проекти за тази година.  newsm78
Rolling Eyes    Ами като се замисля  newsm78  за актьорите "новата" година започва с новия сезон !.. Peace  

@cansellelcin #Frankenstein 03 Eylül İzmir Atatürk Açıkhava, 04 Eylül İzmir Bostanlı Açık Hava Tiyatrosu'nda!

Hug Hug Hug

# 89
 Добър вечер Hug Hug Hug
  Дайче Heart EyesСнеже Heart EyesУси Heart Eyes

Както и да   ви звучи съм щастлива и то е заради усмивките и на двама Пънар/Джансел!

Това красиво момиче е в основата на спокойствието и успехите на Джансел.
Винаги съм я харесвала!

🇨🇳..

Общи условия

Активация на акаунт