Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Честно да си кажа Уси Heart Eyesще се радвам , ако е на път  към Париж.
Не , че там е спокойно , но не е терористично  и тягостно.

Умислен е Джансел Rolling Eyes
Дано направи  най- верния ход в живота си!

# 61
Снежи   Hug   bouquet
Уси   Hug   Себи   Hug  ходи къде ходи Джансел   Stop ама за 3 септември трябва да се върне  Naughty  заради "Франкенщайн"  в Измир  Grinning
Frankenstein @FrankensteinCE  22 чПреди 22 часа
@cansellelcin Frankenstein Yeni Tiyatro Sezonunu 3 Eylül'de İzmir Fuar Atatürk Açıkhava T.. https://www.instagram.com/p/BJYsqGZDmpQ/
 Cansel Elçin and SAKM TİYATRO

#Crazy  А Симбад ...   сигурно ще става парижанин   newsm78  и затова предполагам Джансел не толкова умислен, колкото умъчнен ми се вижда   ooooh!  направо ми се къса сърцето като ги гледам двамата ...  Cry

Party  Разбра се вече  Peace   Джансел отнася Синба като подарък на племенника си Анжел в Париж  Grinning
CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  9 hпреди 9 часа
@cansellelcin "Merci Cansel nous sommes trés heureux de l'avoir 😍 angelicaelcin "

"Мерси Джансел ние сме много щастливи да имаме"

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 10:34 от dai4e

# 62
Привет!  Hug Hug Hug

В Париж е нашето семейство, а домашните им любимци са намалели с един. Ето защо изглежда тъжен, намеквал е, че ще се раздели с котето.
Цитат
Умислен е Джансел Rolling Eyes
Дано направи  най- верния ход в живота си!
Себи, дали някой знае в този момент кой е най правилния ход?

Дайче  bouquet
Ще се върне за 3-ти, но дали ще започне нов проект, кой да ни каже.

# 63
Здравейте Hug Hug Hug

Уси  Hug като казвам ход си мисля  дали му се въртят в главата  мечти за Париж , ако му е писнало с условностите в Турция и дали това ще е добре за него.

Дано мислите му да са около домашните любимци .По-малко рискове крият Wink Grinning

Трудно ми е да си преведа и разбера кое от къде е  Embarassed newsm78

Според Гугалчо-Zubayr проведе на открито на показ в г-жа Парк "Angels Bearing Man" филм получи максимална оценка от страна на публиката. Докато шоу големия интерес в награден филм режисьора на филма на името на известния актьор Cansel Elçin проведе интервю чат с вкуса на публиката.

В края на филма на известния актьор Cansel Elçin, поприказва с публиката за филма тя е указано. искрено отношение на Elçin полеви въпроси от зрителите да си говорят за филма потъмнява допълнително.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 16:10 от sebilMM

# 64
 wavey   Добро утро   wavey

Rolling Eyes  Нова снимка на Джансел с известния френския актьор Алекс Дескас ( номининация „Сезар“ за най-обещаващ актьор)  thumbsup  
Nala @n_naalaa  12 hпреди 12 часа Paris, France
@cansellelcin & Alex Descasse " Serra Yılmaz bir sen eksiksin. 😄❤" #canselelcin #paris @ Paris,… https://www.instagram.com/p/BJdCjqWgxs6/

Peace  Ето я и предишната в инстаграма на Джансел е с дата 24 септември 2014г.  Grinning
https://www.instagram.com/p/tVNUKGJ247/?taken-by=cnslelcn_official

Peace  Вероятно са големи приятели от филма : "Последният харем" ("Harem Suare" - 1999г.)   Grinning    кратко резюме на сценария : "След падането на Османската империя султанът изчезва в Европа и оставя целия си харем на произвола на съдбата ..."   Rolling Eyes

newsm78  Може да са "отворили приказка" и за ... ВВК    #Crazy  може наистина да са му предложили роля във 2 сезон ...  newsm78  и тези колажи да не са само фенски мераци ...  Stop
Уси   Hug  не го виждам Джансел този сезон с участие в сериал  newsm78  "Франкенщайн" е в програмата на театъра за 2016-2017г. и сме наясно колко продължителни са снимките за всеки ден през седмицата за 1 епизод  #Crazy А Джансел 3 години не игра в сериал и през това време къде ли не отиде в Европа, че и в Монреал беше с негов филм на фестивала, а и в канадски филм получи роля   Peace
Себи  Hug благодаря за новините от Бозджаада с превод  Peace   bouquet  

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 06:27 от dai4e

# 65
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Дайче, СнейкиHug Hug Hug благодаря ви за споделеното! bouquet

Ха сега, де - ново коте. Shocked Mr. Green

Приятен ден! bouquet

# 66

Добър вечер Hug

Продължават да излизат снимки .

https://twitter.com/CanselSevenler/status/768510267709853696

# 67
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи, Heart Eyes Hug

И кратко клипче от "фотосесията" с фенките на Бозджаада.  Mr. Green Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BJf8mOSA8O9/?taken-by=canselelcinfc

Хубав ден! bouquet

# 68
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Себи, Дайче  bouquet  bouquet  bouquet

Джансел се е срещал със стар познат - актьор в Париж. Да не би да е решил да снима филм във Франция. Беше споменал преди време, че има желание да направи там филм. Може да е дошъл момента за снимки. newsm78

Този котарак, дето се е начумерил хич не ми харесва - по принцип не съм фен на "екзотични" котки. Пък и злобен ми изглежда.  ooooh!

Очаквам още снимки с фенки от острова, защото на други новини в близко време не се надявам. Sad

Хубав ден!

# 69
Имаме нова снимка от Париж на чичо и племенник
https://www.instagram.com/p/BJiUZuiD-YR/

Ако някой иска да посети ресторанта, Самира го открила и предоставила на желаещите

# 70
  Добър вечер Hug

Уси Heart Eyes и аз предпочитам Джансел да гушка момиченце , ама Божа работа е това , а не моя.

# 71
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СнейкиHug мерси за новата снимка.  bouquet

Себи, bouquet Hug

Хубав ден! bouquet

# 72
Приятен петъчен следобед   Heart Eyes Peace

Уси     Hug  ти направи това предположение  Peace  защо ли Джансел ни се представи с такава шапка   newsm78  и аз напълно се филмирах  ...   Outta Joint 

Джансел се е срещал със стар познат - актьор в Париж. Да не би да е решил да снима филм във Франция. Беше споменал преди време, че има желание да направи там филм. Може да е дошъл момента за снимки. newsm78

Този котарак, дето се е начумерил хич не ми харесва - по принцип не съм фен на "екзотични" котки. Пък и злобен ми изглежда.  ooooh!

Очаквам още снимки с фенки от острова, защото на други новини в близко време не се надявам.

Неее   Naughty  тази нова придобивка на Джансел не е ... току-така само за ...  красота  hahaha

#Crazy  За котарака ...  Twisted Evil  може и да не е негов    Stop  а е от случайна среща ... в парижкото кафене и само се е изкушил да се фотне и с него   hahaha

Себи    ooooh!  моля ти се ... Praynig  

# 73

Добър вечер HugДайче, Уси , Снеже Heart Eyes

Продължава Джансел да се появява с този актьор, че и нов образ се появява  newsm78.Дано е намислил нещо като европейски проект за него .На мен сигурно ще ми допадне. Laughing

ME - ALEX & CANSEL

# 74
 wavey   Приятен почивен ден    wavey

Снежи   Hug   Уси    Hug  

Себи   Hug  третият на тази снимка е фотографа  Joseph Karadeniz /Жьозеф Карадениз/ Peace  отдавна приятел на Джансел и направил едни от най-хубавите му черно-бели художествени фотографии  Heart Eyes  повече за него прочетох в  google  
 Rolling Eyes   Това е пълния текст към новата снимка : jfkaradeniz ME - ALEX & CANSEL @ Paris Fransa  #canselelçin #actorhttps://www.instagram.com/p/BJlRnZ9hziP/   Grinning  в превод : жфкарадениз АЗ - АЛЕКС & Джансел
Peace  А това е една от предишните фотографии със снимка на Джансел - Париж 2011г.  
old photo for Cansel Elçin in #paris - 2011

Grinning  Тази също, но със снимка от Париж-2015г. и я има и в инстаграма на Джансел Peace

newsm78  Специално за себе си признавам  #Crazy   че колкото повече опознавам Джансел като личност в реала  Rolling Eyes  разбирам, че ... засега имам само бедна представа за неговия културния свят и манталитет   smile3555

Общи условия

Активация на акаунт