Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Снежи  Hug   благодаря за сутрешното кафенце   bouquet  и новата "шапкова" снимка на Джансел   Crazy Peace

#Crazy  Обаче на следващата нова от Джансел малко съм притеснена   Outta Joint  

"@cansellelcin ❤❤❤ Pınar et Simba. https://www.instagram.com/p/BI8Z3plDAIz/ "

newsm78  Да не би да му е ...  Sick  ядосана на Джансел за "подаръка" поредно ново коте  #Crazy  че е ... засвирила с тромпета за "добре дошли" галиба  Outta Joint  Ама и Синбад не се дава  hahaha  смелчага и любознателно коте ще да е, а може и с вроден музикален талант да е  hahaha

Stop  Спирам с битовизмите ( шапки, котета, Пънар ...) hahaha  защото има нещо много по-интересно за турско-говорящите фенове на Джансел   Peace  Излязъл е августовския брой на списанието "Вavul" със статията за Джансел  Heart Eyes

http://cansdiyorki.blogspot.bg/2016/08/ben-onu-cok-iyi-tanyorum.html

"Ben onu çok iyi tanıyorum"

и ... от превода с  google  слагам само заглавието  ... : "Аз го познавам много добре"

ooooh!  Останалата част ми е много неразбираема Tired и сега нямам много време ...  да се мъча смислено нещичко да разбера   Outta Joint  а и може някоя добра фенка направи превод на английски Praynig  

Приятен следобед   Hug Hug Hug

smile3555  Ооо, и от тази "среща" на Джансел с Йозге преди 2-3 дни е впечатлила медиите   thumbsup

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 13:57 от dai4e

# 31
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче  bouquet bouquet
Разочарована съм от липсата на супер мега митинг за Ердоган. Що така не му го организираха неговите привърженици и не дадоха възможност на Джансел да се изяви. Cry Wink Сега сериозно - срещата с Путин явно не е очаровала султана и не му е било до речи и овации.

Тази шапка за мен е пенсионерска, ама нали съм от старата генерация, не съм в час с новата мода, та може и да греша. Та шапката я приемам като някаква закачка или подсказка за нещо.  newsm78

Цитат
че е ... засвирила с тромпета за "добре дошли" галиба  Outta Joint  Ама и Синбад не се дава  hahaha  смелчага и любознателно коте ще да е, а може и с вроден музикален талант да е  hahaha
Не се  знае какво точно му свири на Симба, може би е някоя котешка мелодия, която му допада. Я го виж как е полегнал на рамото й и любопитно я гледа и слуша.

Това с волана не е ли игра при снимането или по точно при възпроизвеждането.  newsm78

Срещата с Йозге може да не е случайна, може да се се срещнали при бъдещ продуцент и тя също да е подсказка за нещо. Въобще щом липсват новини, аз съм в състояние да създам такива. С моята фантазия май ставам за репортер в някое жълто издание. Embarassed Embarassed Embarassed

Докато Пънар свири на Симба, нашият футболист се изявява на стадиона

https://www.instagram.com/p/BI9ui97gTNa/

# 32
Привет! Hug Hug Hug

Дайче, Снейкиbouquet bouquet

Не, че имам много места, които да посещавам, но нищичко ново не открих за Джансел.  Sad Нещо старичко с надежда да излезе нещо ново. Wink Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 33
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи  bouquet И аз не открих новини, но пък гледам снимки от минали проекти, феновете си ги припомнят, че и съпоставки правят.

И попаднах на една фенка, дето ми се струва по нахилена от Джансел  Wink И причината за тази широка усмивка убедена съм, че е от шега на наш хильо.

# 34
 wavey  Здравейте в късния следобед  wavey

Снежи   Hug  Уси   Hug  
 Wink Да се похваля, че много хубав уйкенд си изкарах, защото си имах гости   Laughing  и сега бързам да вляза в час след отсъствието си за новините и от Джансел   Crazy

Rolling Eyes  Доколкото виждам Джансел с приятелите си в Истанбул чудесно се е забавлявал  thumbsup  били са в някакъв нощен клуб Kadıköy Dorock Xl  dazzler1
Nala @n_naalaa  12.08
@cansellelcin #repost @doguyucel Kadıköying with my buddies @ Kadıköy Dorock Xl http://instagram.com/p/BJBa38ugOZQ/

Така ми го превежда  google  :  Kadıköying с моите приятели

Rolling Eyes   Пънар не я виждам   Stop  ама споко кума им Doğu Yücel се вижда, че е бил с Джансел   Joy Joy Joy

Уси Hug  и тази снимка с поредната усмихната фенка до Джансел е от същото ... приятелско мероприятие  Heart Eyes

И попаднах на една фенка, дето ми се струва по нахилена от Джансел  Wink И причината за тази широка усмивка убедена съм, че е от шега на наш хильо.

Peace  А тези съпоставки от романтичните сцени с Ахмет и Ясемин са наистина удивително приятно съвпадение и доколкото разбрах с героите в съвременен нов корейски сериал  Heart Eyes Grinning
... гледам снимки от минали проекти, феновете си ги припомнят, че и съпоставки правят.

Grinning  Ето още една такава съпоставка отново с Ахмет и Ясемин  Heart Eyes
CanselElçiniSevenler @CanselSevenler  21 чПреди 21 часа
"@_sessizfilm Yalnız o mu sandiniz ya buna ne demeli  @cansellelcin #HatirlaSevgili #Doctors "

Hug Hug Hug

# 35
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДайчеHug винаги намираш по нещо.  Heart Eyes Благодаря ти. bouquet

Хубав ден! bouquet

# 36
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче  bouquet bouquet
Предполагам, че Джансел е гледал мач с кума си. Котараците обаче не са фенове на футбола.  Wink

Себи, ЧИД! Жива и здрава да си, много години да те радва обичта на близки и приятели ![/i]

# 37
 wavey  Приятна празнична вечер  wavey

Снежи   bouquet   Уси    bouquet
Себи   bouquet  ЧИД с пожелание за здраве и много обич в семейството   Kissing Heart   Party Time
 Rolling Eyes  За повече настроение този колаж с шапковите снимки на Джансел   Crazy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug

# 38
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Себи,  Heart Eyes ЧИД!  bouquet  Много здраве и късмет ти желая. Hug

Дайче,  Hug много готино колажче!  Heart Eyes

Като няма за Джансел - нещичко за партньорите му ще постна, надявам се да не сте недоволни, заглавието на темата го позволява, но разбира се няма да прекалявам.  Hug Но ако кажете, ще слагам в спойлери снимките. Hug Wink

Нова на Туба!  Hug Тя ще снима с Къванч уж, ама от Ай Япъм няма официално потвърждение, пък вестниците пишат ли, пишат. ooooh!

И на Фахрие. Heart Eyes

Приятен ден! bouquet

# 39
 wavey  Добра вечер   wavey

Снежи  Hug   Peace   bouquet

Като няма за Джансел - нещичко за партньорите му ще постна, надявам се да не сте недоволни, заглавието на темата го позволява, но разбира се няма да прекалявам.  Hug Но ако кажете, ще слагам в спойлери снимките. Hug Wink

Нова на Туба!  Hug Тя ще снима с Къванч уж, ама от Ай Япъм няма официално потвърждение, пък вестниците пишат ли, пишат. ooooh!

И на Фахрие. Heart Eyes

Приятен ден! bouquet
Grinning  Аз специално нямам нищо против да слагаме и снимки на партньорките на Джансел и редовно го правя за две от тях  Heart Eyes   Joy Joy Joy

Rolling Eyes  Сега към известната и на мен новина за очакваното партньорство на Туба с Къванч  Peace  ще добавя и интересната подробност, че това ще бъде и 4-то за Туба (дори и 5-то  Crazy ) с  партньор на Берен   Heart Eyes  любимата Ясемин на Ахмет в СЛ   която за Джансел е Ясемин и в реала (това го знам от едно негово интервю ) Peace
 Peace   с Джансел в ПС и СЛ  Two Hearts

Peace  с Енгин А. в КПА и КВФ   Two Hearts

Peace с  Мурат Й. в "Аси" и "Болките на есента"  Two Hearts

Wink  А също и с Фърат Челик от КВФ и минутките  Grinning не успях да намеря снимка с Туба   smihesorry

thumbsup  А ето и една от най-хубавите сцени на Фахрие с Джансел в ЛП  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

https://www.youtube.com/watch?v=snfA8x5np78

ooooh!  И при мен има проблем гледането на видео клип   newsm78  отваря ми се един черен квадрат ...  Sick

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 21:49 от dai4e

# 40
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи аз нямам проблем с публикуването на снимки, колажи и видеа с негови бивши партньорки, та щом нещо ти е харесало, публикувай.  Peace
Фахрие ми е много сладка и ми се ще да я видя в сериал отново. Но имам съмнение, че скоро няма де се появи отново на екран/ дано да греша  Praynig/. Туба ми харесва много с къса коса, докато беше с дълга имаше определени прически или по скоро липсваха такива и не ми допадаше всеки път. Ако с Къванч си партнират и сценария ми допадне, може и да го загледам.
Дайче
, този шапкарски колаж като го гледам, си представям Джансел в ранчо в Австралия. Преди години гледах един австралийски сериал - Дъщерите на Маклауд май беше, та всички ходеха с подобни шапки.

Тая фенка ли е , някоя известна личност ли е - не разбрах, но в туитър я размятат тази снимка. #Crazy

Докато се натуткам, Дайче е публикувала  Hug

# 41
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, СнейкиHeart Eyes Heart Eyes много се радвам, че сте съгласни. Hug bouquet Дано и Себи няма нищо против.  Praynig Heart Eyes

Хм, не бях се замисляла за това.  Wink Но същото важи и за Къванч - това ще му е третото партньорство с партньорка на Джансел - Берен, Фахрие (макар и за кратко), сега и Туба.  Mr. Green Поне за тези се сещам на първо четене. Peace

Успешен ден! bouquet

# 42
 wavey wavey wavey

Уси  Hug  много точно сравнение за новата шапка на Джансел си направила   Peace  и дано да е някаква негова подсказка за нов проект  Praynig Praynig Praynig  искам сериал да е !!!  Rolling Eyes   fingerscrossed  Heart Eyes

... този шапкарски колаж като го гледам, си представям Джансел в ранчо в Австралия. Преди години гледах един австралийски сериал - Дъщерите на Маклауд май беше, та всички ходеха с подобни шапки.

Rolling Eyes  и снимки от "Дъщерите на Маклауд"   smile3555

Скрит текст:
Снежи    Hug  много по ми хареса твоята констатация за партньорките на Джансел и Къванч  Peace  bouquet
Wink Но същото важи и за Къванч - това ще му е третото партньорство с партньорка на Джансел - Берен, Фахрие (макар и за кратко), сега и Туба.  Mr. Green Поне за тези се сещам на първо четене. Peace

Wink  Нали съм си пристрастна  Crazy  и Ахмет   Heart Eyes и Мурат   Heart Eyes  и Селим/Азиз   Heart Eyes  на Джансел са   newsm74

Grinning   И като Юсуф също  Heart Eyes Peace

Rolling Eyes Нови снимки на Джансел не видях, а последно във видеото "с шапката" казва : "Здравейте, ваканцията свърши. Връщане в Истанбул "
Nala @n_naalaa  9.08
@cansellelcin 'Merhaba, tatil bitti dönüyoruz ' Back to Istanbul

# 43
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДайчеHug дано акцентира на завръщането и заради нов проект, ама си мълчи още.   Sad Иначе аз си харесвам и двамата - Къванч и Джансел.  Heart Eyes Heart Eyes Много са различни и талантливи. Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 44
Привет!  Hug Hug Hug
Цитат
дано акцентира на завръщането и заради нов проект, ама си мълчи още.
И аз това чакам, ама той решил да ни представи домашната си менажерия. Ама тоя котарак с черния нос ми е много смешен.
https://www.instagram.com/p/BJOFeQIAvqn/

И за утеха - една работна снимка от филма Малък апокалипсис

Общи условия

Активация на акаунт