Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Stop Споко, снимката на Джансел от Снежи  Hug  е от Ванкувър, Канада преди повече от 2 години на Международен кинофестивал  Heart Eyes Peace

Ох, слава Богу! Praynig Praynig Благодаря! bouquet

# 631
Дайче  bouquet Добре е, че помниш тези подробности. Че аз направо се стреснах от тази снимка.  Embarassed
На тази снимка аз вече забелязах, че брадата му е нормална, ама тя е в близък план.

От това клипче почти съм убедена, че Джансел и Пънар живеят в нов дом, спомням си предишния им двор - имаше доста кипариси и отсреща нямаше такава жилищна сграда.
https://twitter.com/cansellelcin/status/818064734872276992
Ще чакам и аз като рускините тийзър тази вечер. И ако има, ще им простя като Снежи гафа от снощи.

# 632
Снежи   Hug   Уси   Hug  цял ден днес в хаштага #DayanYüreğim се усеща едно затишие ...  като пред буря  #Crazy
 Rolling Eyes  Една снимка на Едже ... като пред нервен срив  Shocked

#Crazy  В дома на Джансел пък виждам 3 случая на прединфарктно състояние от преди 2 часа  Outta Joint
CanselElciniSevenler ‏@CanselSevenler  2 чПреди 2 часа
@cansellelcin Harika bir fotoğraf 🐶❤🐱😻 iyi akşamlar Simple Smile

Crazy  Аз обаче съм жИлезна  Naughty нищо ми няма, ... спокойна съм, ... нищо че ФоксТV ми се налага сега отново да го рестартирам  Mr. Green  още 5 - 10 мин. сърцето ще ми издържи до поредните реклами ...  Stop

# 633
Пуснаха ли нещо или пак ни вързаха тенекия?! ooooh! Crossing Arms

# 634
Зяпам от време на време ФОКС-а, но тийзър няма. И е нормално според мен да няма - вчера и днес са почивни дни, този дето е трябвало да го включи в програмата в петък почива. Та вече съм убедена, че тази вечер приятна изненада няма да има.
ФОКС рекламира друг сериал, който ще започне скоро.

Дайче, домашните любимци на сем. Елчин също не очакват тийзър и затова си спят спокойно.  Wink
Лека вечер!

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 22:47 от Snake777

# 635
Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

Ами... другият път никой няма да им чака фрагмана, а рейтинг ще искат. ooooh! Без думи съм за подобно отношение от страна на екипа.  Peace Не визирам актьорите, наясно съм, че те нямат вина. Peace

# 636
Уси   Hug сигурно е така както казваш  Peace  ама Хакан бей ... би трябвало да е наясно с тези работи и да опровергае на момента слуха и за събота, и за неделя  Mr. Green
Снежи  Hug  абсолютно си права  Peace  най-невиновни, но най-потърпевши от тези неразбории са актьорите  ooooh!  smihesorry

Лека нощ и спокойни сънища  sleepuu

# 637
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче   bouquet  bouquet
Новини за тийзъра - йок, пресата също се интересува защо аджеба никой нищо не казва за новия сериал.
http://www.haber24.com/magazin/dayan-yuregim-konusu-ve-oyuncular … ayacak-h1182.html
Видях, че FOX са обявили в програмата си за сезона новите 3 сериала, за единия снощи видях тийзър. Другите засега само са ги маркирали като нови. Може да чакат снега да се стопи и тогава да вдигнат мъглата и от нашия сериал.  Wink
Ние се ядосваме, щото ни взеха за канарчета, а Джансел ни се хили

https://www.instagram.com/p/BO-1HOhFD2Q/
Спорна седмица! Hug Hug Hug

# 638
 wavey  Привет   wavey
Уси  Hug  аз не разбрах от снощните реклами за кой нов сериал са пуснали тийзър  newsm78  
В предишен пост бях сложила дните и сериалите, който се излъчват по Фокс и единствено във вторник нямаше сериал. Сега отново проверих какво се излъчва от 20ч. през седмицата след 1.01.2017г. и това успях да открия :
Понеделник 2.01.2017 сериал BANA SEVMEYI ANLAT  /Научи меня любить/  с рейтинг : 5.36

Вторник    3.01.2017  започнал е някакъв музикален конкурс BEN SÖYLERİM 1. BÖLÜM с рейтинг : 5.15  
http://www.milliyet.com.tr/en-iyi-ben-soylerim-in-juri-gundem-2353668/

Сряда 4.01.2017  сериал NO:309 с рейтинг :  7.73
Четвъртък 5.01.2017 сериал  UMUDA KELEPCE VURULMAZ /Надежда не умирает/ с рейтинг :  5.85                                              
Петък   на 29.12.2016 епизод на MUHTESEM YUZYIL KOSEM /ВВ Кьосем/ с рейтинг : 1.77 и на 6.01.2017 MUHTESEM YUZYIL KOSEM OZEL с рейтинг : 1.08  е излъчен от 22:33:18 ч./  newsm78 , а от 19:59:52 до 22:33:03 са излъчили филм от 2016г.  OGLAN BIZIM KIZ BIZIM
Събота 7.01.2017 сериал KALBIMDEKI DENIZ/Дениз, что в моем сердце/ с рейтинг : 7.87                                           
Неделя 9.01.2017 сериал O HAYAT BENIM/Это моя жизнь/   с рейтинг : 5.19
 Thinking  Изненадана съм, че във вторник Фокс са решили вместо нов сериал да излъчват този музикален конкурс   #Crazy  но няма да си губя времето за каквато и да е информация за него   Crossing Arms   Дали ще продължат през тази седмица "ВВ Кьосем" да го излъчват с променен час  ... ще видим  Rolling Eyes  От края на 2016г. имат и един нов сериал с 6 тийзъра Şevkat Yerimdar който рекламираха  Naughty и аз очаквах, че него ще започнат във вторник ... newsm78 а сега виждам, че изобщо не го "броят" като нов   Outta Joint
 Stop  Спирам до тук с коментара си за ФоксТV и ще запазя за себе си породилите се съмнения по техен адрес  Sick  това си е грижа на ... Хакан бей  bowuu  

Rolling Eyes  Слагам една хубава снимка от сета на "Дръж се, сърце" и дано не остане напразно направеното от всички в снимачния екип до момента  Praynig  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Бора Аккаш с маленьким актером нашим Берке Байраком
#dayanyuregim
#терписердце

Приятна вечер  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 18:36 от dai4e

# 639
Дайче  Hug  bouquet
И аз съм му набрала на фокса  #2gunfire
Ето тук при сериалите са отбелязани новите 3
http://www.fox.com.tr/
Снощи даваха тийзър за третия, а в този за "звездните чобани"  Embarassed, видях че ще играе едно младо момче, което игра в Чучулигата и го харесах там - Шюкрю Някойси.
А снощи, докато чаках тийзър, прочетох темичката за сериала, който се излъчваше в момента, това било 4-ти сезон, та според мен му е време да приключва  Wink.
От снимката от сета разбирам, че нашия сериал ще започне със сватба, обратно на останалите. Чакам да видя какви прилики и разлики ще има още.
Аплодисменти за Франкенщайн
https://www.gecce.com/haber-karda-frankenstein-firtinasi-1

Хакан бей обещава кратък тийзър за тази вечер, чудя се дали да му вярвам. newsm78
https://twitter.com/hhakaneren/status/818551590713982979

Имаме си тийзърче, ама е толкова малко, като малките футболисти в него.
https://twitter.com/dayanyuregimfox/status/818560920540614663

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:57 от Snake777

# 640
 smile3555  Тази вечер Хакан бей явно компенсира гафа с тийзъра с публикуване на много снимки от сета  thumbsup
 Grinning  На тази виждам и Едже с Нилай  Laughing  на първата в дясно все още не съм запомнила името  Embarassed

Wink  На тази снимка до Бора А. актьора ми се струва, че игра в "Гордиев възел" и е много добър  Peace  Сега нямам време   ooooh!  но в следващите дни ще проверя дали не съм в грешка  newsm78

newsm78  Вероятно тази снимка е от фрагмана, а може би и от интрото на епизодите  Peace  

Уси   Hug   разбрах за кой от новите сериали е била рекламата  bouquet  знам кой е Шокрю и го гледах с Керем Б. в двата им сериала  GB и ŞM   Embarassed  новата чучулига започнах, но поради липса на време така и не я догледах   smihesorry

Rolling Eyes  Не мога да повярвам    #Crazy   пише, че е тийзър  

# 641
Дайче, това ни е тийзърчето. ooooh! Руските девойки го бяха превели, но на мен ми забиваше и не успях да го изгледам, а сега не го виждам на страницата им. newsm78
Детето футболист се казва Селим, а в болницата чувам вик - Селииим. Та си мисля, че болния ще е съпруг на героинята на Едже и се казва Селим.
Ето го с превода на руски
https://vk.com/dayanyuregimdizi?z=video-97860742_456239032%2Fe6e … pl_wall_-97860742

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:23 от Snake777

# 642
Уси   Hug  а аз останах с впечатлението, че момченцето го блъсна кола  #Crazy  Дано по-скоро отново да го сложат руския превод, че в момента съм в това състояние  

Stop  Чакам ги като вас тийзерите  Embarassed  ама си признавам, че са ми голяма главоблъсканица  ...    
 newsm78  На носилката не виждам добре момченцето ли е или голям мъж ... #Crazy Outta Joint

Уси   Peace    много благодаря   bouquet  и на рускините   Peace   bouquet
Wink  Едно от руските момичета имаше предположение, че малкия актьор е в ролята на героя на Джансел в момчешките му години заради ...  football  вероятно и сега виждам този колаж на Джансел и Едже с детските им снимки  Peace
Цитат
Эдже и Джансель в детстве и сейчас 😍

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 00:02 от dai4e

# 643
Привет!  Hug Hug Hug
От това скромно представяне въобще не е ясно какво да очакваме, дано в резюмето има повече инфо, но вече не се надявам, скрънзави са тия от Ендемол. Аз нали обичам да гадая бъдещето на сериала  Embarassed, та се опитах да сглобя нещо от картинките и снимките, но и фантазията не ми помогна.  Wink
 Малкия Селим присъства на нечия сватба, която ми се струва че е на героинята на Едже, та не мисля, че това ще е неин син. Но пък булката може да не е ГГ. На носилката сякаш е голям мъж, косата му не ми изглежда буйна и къдрава като на детето. А името Селим на пострадалия може да е съвпадение с малкия, а може и да не е. newsm78 С една дума, не знам какво да очаквам, само ми се струва че до края на януари няма да започне излъчването на сериала. Защото сякаш и Фокс не са наясно още с програмата си - тази сутрин видях, че са премахнали от програмата новия сериал на Шюкрю.
Едно е сигурно само засега - още сняг и студ ще имаме в близките дни. Обичам снега, ама тези ниски температури ми идват в повече.  ooooh!
Хубав ден!  Hug Hug Hug

Водя ви едни сватбари, щото други новини няма

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 18:18 от Snake777

# 644
Добър вечер! Hug Hug Hug

Дайче, Снейкиbouquet bouquet

Еее, дочакахме го този тийзър. Party Лошото е, че почти нищо не разбрах, а и Джансел го няма. Sad

Зад кадър. Hug

Общи условия

Активация на акаунт