Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 862
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Привет! Hug Hug Hug

Дайче, bouquet  Дано пак да не ни подведат.  ooooh! То само това остава - в тийзъра да ги няма Джансел и Едже. Crossing Arms

Приятен уикенд. bouquet

# 616
Снежи   Hug Peace bouquet

Wink  Нова снимка на Нала за "Добро утро" от Джансел   Crazy  ами то си е направо за мен вече като нова снимка на Джансел   Grinning  Joy Joy Joy

Grinning  Но, ... тази вечер на поредното представление на "Франкенщайн" ще видим и нови снимки на Джансел   Peace  
CanselElciniSevenler ‏@CanselSevenler  3 минПреди 3 минути
@cansellelcin Cansel Elçin ve Kerem Alışık’ın oynadıkları “Frankenstein” saat 20.30’da Zorlu PSM’de #Frankenstein   http://www.milliyet.com.tr/bu-hafta-ne-var-ne-yok-/cumartesi/hab … 74503/default.htm

Rolling Eyes  И по-интересното ще е  #Crazy каква ще е новата му визия в "Дръж се, сърце"  newsm78  малко брадясал, много брадясал, ... или  Praynig  както най си ни харесва ... "с контра"    Heart Eyes  Laughing  

Hug Hug Hug

# 617
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче  bouquet  bouquet
Цитат
То само това остава - в тийзъра да ги няма Джансел и Едже.
В тийзъра очаквам да са двамата, но във фрагманите може и да го няма, щото нашия човек не ходи в Амстердам. Може да се появи чак в 3-ти епизод.
Този тийзър много ценен ще да е, щом толкова много го отлагат. Wink  Макар, че първата информация за него беше от Берк, може и него да са го излъгали, после Хакан бей нещо увърташе, ама с превода на гугъл не схванах какво точно иска да каже.
https://twitter.com/hhakaneren/status/817398170678333440

В Истанбул имат толкова сняг, колкото е и при нас, дано само да не е толкова студено, че снимки ги чакат. А феновете реагираха веднага на този сняг с оня от Франция, само дето тази година ще се размине със ските.

Тази вечер мисля, че ще имаме подарък, дано да компенсират забавянето с повече кадри.  Praynig Praynig Praynig

# 618
Уси   Hug

Тази вечер мисля, че ще имаме подарък, дано да компенсират забавянето с повече кадри.  Praynig Praynig Praynig
Rolling Eyes  Виждам и часа 20:45 на очаквания фрагман тази вечер   Peace  дано ни зарадват наистина  Praynig
maykk ‏@EdaRenk_  15 минПреди 15 минути
Tanitim 20:45 de cikcak aha da buraya yazdim #DayanYüreğim
 Wink  По-интересното е, че феновете ще го видят преди Джансел  Grinning  освен нови снимки след представлението на "Франкенщайн"  Heart Eyes  ще е много хубаво, ако ни изненадат и с репортаж по този повод с него   Praynig
Crazy  Аз няма да изпусна фрагмана, защото в момента гледам 11 епизод на сериала с Йозге "С Дениз в сърцето ми"  Peace  а виждам, че и другите фенове на Джансел също го следят  Heart Eyes
Özge Aras ‏@ozge_arass  8 минПреди 8 минути
@cansellelcin fox tv açıldı. Heyecanla tanıtım fragmanı bekleniyor 😊 #dayanyüreğim

Скрит текст:
Peace  Много ми харесва и съвсем заслужено след 1-вия епизод неизменно е само с 1-во място в съботния рейтинг   Heart Eyes

# 619
Дайче, Снежи, дайте някой работещ сайт на FOX.TV, че тези, които видях във форума, не работят.  ooooh!

# 620
Дайче, Снежи, дайте някой работещ сайт на FOX.TV, че тези, които видях във форума, не работят.  ooooh!

Този е официалният, при мен работи. Peace

http://www.fox.com.tr/

http://www.fox.com.tr/canli-yayin

Но пак ни пратиха за зелен хайвер, май. Stop ooooh!

# 621
Снежи  bouquet
Този сайт пробвах преди, преди малко не искаше, но сега работи, може да е било от нета.
Снежи, видях ти въпроса в другата тема за филма на Керем, ще ти отговоря тук - Йит не съобщи на журналистите, това го направи бармана, който чу разговора на Йит и момичето, приятелката на Дерин/ не съм и запомнила още името/.

Пак ми спря официалния сайт, но продължава да работи един друг, който открих в нета. Та ще помоля Снежето в следващата тема да го сложи на 1-ва страница.
http://www.canlitv.info/fox-tv-canli-izle.html

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 21:22 от Snake777

# 622
Снежи   Hug   Уси   Hug  последно "ново" от 21:45 ч. в неделя  ooooh!  направо прединфарктно състояние за феновете с "Дръж се, сърце"   comp03 Rage
Dayan Yüreğim ‏@deryajr  34 минПреди 34 минути
#DayanYüreğim tanıtımımız Pazar günü saat 21.45'e ertelenmiştir. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz. Takipte kalın.
В превод  google :  #DayanYüreğim нашата въведение е отложено до неделя в 21:45 ч. Благодаря ви за разбирането и вниманието. Останете на пистата.

Naughty  И Берк се е видял в чудо с това отлагане  Sick

Grinning  И феноменалния Пойраз Караел е с неговата страхотна реакция  Peace Joy Joy Joy

Аз гледам ФоксТV в момента от тук :
http://www.fox.com.tr/canli-yayin

# 623
Дайче  bouquet, аз ще изчакам следващите реклами и ако няма тийзър, се отказвам. Щото попадам на разни други мнения в туитър, че ще е тази вечер.  #Crazy
https://twitter.com/DiziZaman/status/817788077490012161

# 624
СнейкиHug благодаря, редактирах се.  Hug

Дайче, Hug bouquet

Направо вече яд ме хваща с тоя тийзър! #2gunfire

# 625
Снежи   Hug  и мен  Mr. Green  Хакан бей направо е за ...  #Cussing out   #2gunfire
Уси   Hug  оставаме с надежда за утре  вечер   ooooh!   Sick

Rolling Eyes  Тази вечер е било последното представление на "Франкенщайн"  Peace 

CanselElciniSevenler ‏@CanselSevenler  22 минПреди 22 минути
@cansellelcin "@sakm_tiyatro Frankenstein oyun sonu @zorlupsm hatırası❄️❄️❄️ 07.01.17"

# 626
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet Значи приключи участието на Джансел в театъра, засега поне.
Не знам кой точно да виним за липсата на тийзър, дали Хакан бей или Фокс.ТV. Ако все още не е приключил сериалът, на чието място ще е нашия, възможно е затова да не пускат нищо. Но не беше лошо да се разберат продуцентите и да съобщят сигурна информация.
Хакан бей засега си трае за сериала, рекламира парампарчата и пуска снимки от снежен Истанбул, явно снега и студа и тях са ги изненадали.
Зрителки на Франкенщайн

Желая топъл ден!  Hug Hug Hug

# 627
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, Снейки, bouquet bouquet

Каквото и да е, добре би било да има по-голяма координация и да не пускат подвеждаща информация.  Stop ooooh!  Но ако днес пуснат тийзър, ще им простя.  Mr. Green

newsm78 newsm78

Хубав ден! Hug bouquet

# 628
Снежи  Hug, откъде го измъкна този "горски човек"?  #Crazy Не вярвам снощи да е играл в театъра с тази брада или пък са я замаскирали.  newsm78 Но пък си спомням, че на клипчето дето "учеше" Нала да гали котето, също беше с голяма брада. Ако тази снимка е от тия дни, се замислям сериозно какъв точно ще го играе в новия сериал - несретник, който ще срещне една отчаяна жена ли?
Хайде да пускат днес този тийзър, та да не се налага да мисля несъществуващ сценарий.

# 629
 wavey  Приятен ден   Nature Snowman

Снежи  bouquet  напълно съм съгласна с теб  Peace
Каквото и да е, добре би било да има по-голяма координация и да не пускат подвеждаща информация.  Stop ooooh!  Но ако днес пуснат тийзър, ще им простя.  Mr. Green
Уси   bouquet  поздравления за подозренията ти и към ФоксТV  Peace  аз хвърлих вината изцяло на Хакан бей  Thinking

Не знам кой точно да виним за липсата на тийзър, дали Хакан бей или Фокс.ТV. Ако все още не е приключил сериалът, на чието място ще е нашия, възможно е затова да не пускат нищо. Но не беше лошо да се разберат продуцентите и да съобщят сигурна информация.
Rolling Eyes  Според руските фенове ФоксТV е имал "технически" проблеми и затова не е излъчил фрагмана  #Cussing out #2gunfire
Цитат
Mavile Bulatova
Опять отменили из-за каких -то технических неполадок канала Фокс😏😏
LikeShow likesyesterday at 10:30 pmReply
Stop  Може да е пък и ... "всяко зло, за добро!..."  Peace  а и нали казват, че нямало "лоша" реклама   Flowers Four Leaf Clover  сценария да е стойностен, а Джансел и Едже отдавна са доказали професионализма си   coolcool

Скрит текст:
Stop Споко, снимката на Джансел от Снежи  Hug  е от Ванкувър, Канада преди повече от 2 години на Международен кинофестивал  Heart Eyes Peace
Grinning  Снимка на гледалите вчера вечерта "Франкенщайн"  Peace
CanselPinarFan ‏@nurcanelcin  11 чПреди 11 часа
@cansellelcin Kar, soğuk, tipi demedik düştük yollara Frankenstein'a gittik💥🎭#frankenstein  _.ceycey._'in fotoğrafı http://instagram.com/p/BO-kaQujZd4/

Превод на текста към снимката с  google  : Сняг, студ, също не е довело да отпадне гледането на Франкенщайн

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт