Искам да кажа ... (84)

• 69 827
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Марипоса, честит празник!
Ама тук все едни млади девойки се събрали  Grinning bouquet

Бърди, да ти е жив и здрав младежа и да не прави много глупости!  Grinning

Захир, хубава тераса! Който не я харесва, няма вкус.  Wink

Вчера разчиствах гардероби....оправих дрехоляците на малкия. Другия уикенд на големия, че и той е дръпнал на височина. И обувките трябва да разтараша.......много ме уморяват тез процедури, а преди години не беше така Laughing

# 616
Бърди, да ти е жив и здрав младежа. Хубава възраст.
Това, което ми липсва от онова време са "първите неща" - първия флирт, първата целувка.
И това усещане, за което говориш - морето до колене   Laughing

Хич не ме яд за купона, който съм изтървала, а че не видях "никаквеца"
Ми така де, да го порицая публично и аз   Mr. Green

# 617
  • София
Мерси, момичета  Hug
Много хубави тийн години имах аз, сега покрай него ми изплуваха спомени  Heart Eyes Добре сте ме усетили, че точно газенето в морето до колене ми липсва. Надписах му една книга-подарък сутринта в този смисъл, може и да не ме е разбрал, но след време ще ме разбере Simple Smile

# 618
  • До морето
Благодаря за пожеланията, аз отскоро съв в темата и ми стана приятно, че ми отделихте внимание  Blush
Днес, пак празник, даже по - голям! Момченцето ми става на 4 годинки! Тъй като купонът беше снощи, днес всички сме малко като маносани и след малко мисля да полегнем, но после ще пусна 1-2 снимки, да видите що е туй прелест hahaha

Едно ми е такова хем хубаво, хем ревливо, как минаха 4 години - като го родих, нон-стоп в болницата  гледах Олимпиадата в Лондон, че ме беше страх да заспя и да не го чуя, ако ревне. Едно вързопченце мъничко, кога порасна!

Бърди, честит ти рожденик и на теб! Да ти е жив и здрав  Hug

# 619
  • София
Много празници у вас, Марипоса  Heart Eyes Да сте живи и здрави  bouquet

# 620
Марипоса, да ти е жив и здрав рожденика!

# 621
Да е жив и здрав, Марипоса  Hug

# 622
  • До морето
Алечка, забравих да кажа, че твоя никаквец нещо те лъготи  hahaha И моят играе селски футбол всяка неделя, ма лятото не ритат, че е много топло, първенството мак Септември почва! Не му е честа работата и предлагам до 5 дни да си го разкарала  Joy Joy Joy

# 623
Mariposa, да ти е живо и здраво момченцето!!!  bouquet Чакам снимки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз си показах синеокия никаквец  hahaha Голяма забава беше тук ама некви двойни стандарти има сякаш, заметоха ме!  Crazy

# 624
  • Варна
Честито на днешните рожденици на Бърди и Mariposa_Malva !  bouquet
Силни, здрави и щастливи да порастват, да ви радват и усмихват.

Веселба е било нощеска  Laughing аз пък не го видях, Захир твоя никаквец.

Ще надничам, за снимки  по-късно, че нещо ме нападна понеделника.

# 625
  • В Космоса
Здравейте! Hug

Поизпуснах ви, но живях на пълни обороти. Бяхме на вилата 12 дена, за интернет не се сетих и за минута. Плажове, барове, приятели, забавления, просто рай! Heart Eyes
Да ви кажа и как щях да се удавя в аквапарк. Нали ме пере сачмата и реших да изпробвам най-психарските съоръжения, които мъжът ми не посмя. Mr. Green Едното беше една много стръмна рампа и те засилват надолу с един пояс на който си седнал. Адреналинът е на макс! Хареса ми това. Но после отидох да изпробвам едно, на което съмнително нямаше хора, само отвреме навреме някой се мяркаше. Първо се пускаш в една тясна и тъмна тръба, която те отвежда в една центрофуга. Тя те върти малко и после те изпльоква в една дупка - басейнче. Хубаво, но насейнчето било 1.80 м. Crazy Та така, премятах се като прани гащи 10-ина секунди, след което бивам изплюта в дупката, на която дъно не усеща и започва паниката. Бълбук-бълбука, мятам се отчаяно във водата и си мисля, умирам, този дето седеше отвън защо не идва да ме спасява, детето ми остава сираче, край с мен, но някак успях да се съвзема отворих очи видях къде е парапета и с триста зора се добрах до него. После треперех като лист.
Иначе малката полудя от кеф на детските пързалки, искала там да живее, в аквапарка.

Честито на празнуващите! bouquet

# 626
  • Бургас
Честити рожденици на Бърди и на Марипоса! Нека да са много здрави и да сбъдват мечтите си!
Честит рожден ден и на близнаците на Ванини! Нека имат страхотно детство! (Ванини,днес бяха,нали?)

# 627
Честит празник на всички деца в темата! Да бъдат много здрави и щастливи! Hug

# 628
Алечка, забравих да кажа, че твоя никаквец нещо те лъготи  hahaha И моят играе селски футбол всяка неделя, ма лятото не ритат, че е много топло, първенството мак Септември почва! Не му е честа работата и предлагам до 5 дни да си го разкарала  Joy Joy Joy

Никаквецът му ниеден! Каза приятелски мач, ама явно е имал предвид мач с приятелки... Ще го изгоня, ще си купя вино и ще се наливам на терасата! Това не може да остане така!  Joy Joy

Днес са близнаците  Heart Eyes

# 629
Ихаа, много рожденици - хубава дата ще да е.
Ванини, да са живи и здрави, и много щастливи  Hug

Кога отлетя това време  Blush

Общи условия

Активация на акаунт