Искам да кажа ... (84)

• 69 279
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Искам да попитам, за София или голям град колко според вас е едно подстригване на средно дълга коса и боядисване? Боята беше Wella. Искам да си сверя часовника, че май доста ме одраха

# 31
  • Mediterraneo
Тарталета, разбирам те  Laughing И моят умее много неща, поправя и всички уреди, но време за вкъщи рядко се намира.Той даже си има един лаф, с който си прави майтап с мен, като му припомня да поправи нещо и ми отговаря: " Скъпа, щом съм казал, че ще го оправя- ще го оправя, не е нужно да ми напомняш през няколко месеца"  Mr. Green

Да, да! Моят го казва във вариант- не е необходимо да ми го припомняш на всеки шест месеца! А, и държи на това, че за всяко нещо си има време  Mr. Green Когато му дойде времето, ще бъде свършено!

# 32
  • Пловдив
Искам да попитам, за София или голям град колко според вас е едно подстригване на средно дълга коса и боядисване? Боята беше Wella. Искам да си сверя часовника, че май доста ме одраха
45 лв, нямам идея каква беше боята.

# 33
Тарталета, разбирам те  Laughing И моят умее много неща, поправя и всички уреди, но време за вкъщи рядко се намира.Той даже си има един лаф, с който си прави майтап с мен, като му припомня да поправи нещо и ми отговаря: " Скъпа, щом съм казал, че ще го оправя- ще го оправя, не е нужно да ми напомняш през няколко месеца"  Mr. Green

Да, да! Моят го казва във вариант- не е необходимо да ми го припомняш на всеки шест месеца! А, и държи на това, че за всяко нещо си има време  Mr. Green Когато му дойде времето, ще бъде свършено!
Същото- на 6 месеца  Joy И другото за времето ползва, те май от една школа са излезли. Laughing

# 34
45 лв, нямам идея каква беше боята.
Shocked. Въх, много скъпо. Crossing Arms
В наше село боядисването е 7 лева със сушене и 10 с оформяне, боята е от мен. Само намазване - 3 лева.

# 35
  • югозапад, под "Марков камък"
Я, нова темичка Simple Smile
Обожавам лятото и топлото та чак горещо време Simple Smile Днес обаче и на мен ми дойде в повече жегата и цял ден опъвахме морни крака на една полянка в полите на Рила, даже по едно време бях с дълъг ръкав. Преди час се прибрахме и изненада, няма капка вода, добре че имам една туба най-мразя да няма вода.
И моя мъж си поправя всичко сам, но да не се повтарям ... не е нужно да му се повтаря през 6 месеца Simple Smile
Ремонтите се правят винаги зимата тазгодишния беше февруари.

# 36
Значи няма да казвам колко ме одраха мен, в пъти повече е... бях на зор, бързах и ми препоръчаха салона със звучно име Дуписима..

# 37
Значи няма да казвам колко ме одраха мен, в пъти повече е... бях на зор, бързах и ми препоръчаха салона със звучно име Дуписима..

Значи ако се върнеш втори път ще ти кажа "ДупИ си ма! Акъл нямаш!"  Laughing Виж как точно за шуменски диалект е направено.

# 38
Ами, зная ама наистина бях на зор. Заминавах на море на сутринта, целия ден беше кошмар..и просто си викам..колко да е голяма разликата в цената..Ама явно доста

# 39
Е много е гадно да си излезеш с усещането, че са те прецакали с пари! Не можеш да се зарадваш ни на прическа, ни на нищо. Дуписима? Тия нормаслни ли са  Simple Smile Бих си помислила, че е салон за интимни прически.

# 40
  • До морето
Т'ва сигурно щото Нилото им е рекламно лице  на Дуписимата  Mr. Green

# 41
Дуписима редовно ми излизат във фейса като предложение за харесване. Първо реших, че това звучно име е някаква гавра, а не реален салон Simple Smile
Преди няколко месеца реших да сменя фризьорката за боядисване, за което горчиво съжалявам. Прецакаха ме с време, резултат, отношение и накрая ми взеха повече пари от очакваното.
Нека да е лято и жега Simple Smile Любимото ми време от годината.

# 42
  • Бургас
Предпочитам студ пред жега.
Последно като ходих да ме боядисват ми взеха 30-40 лв - професионална боя, подстригване и прическа

# 43
Антигона, ти си от нашия край бе, затова си ми така на сърце   Heart Eyes Как може някой да си кръсти така салона  newsm78 На мен ми вземат 15 с боята даже  Wink  Тази тема ще я пропусна сигурно, ще ви догонвам след седмица  Peace

# 44
Само 2пъти съм давала много пари за боядисване.
Веднъж с Иноа когато тъкмо беше излязла на БГ пазара - 60лв. и веднъж за 3 цвята кичури с подстригване - 80лв.

Общи условия

Активация на акаунт