Какво да правя?

• 5 479
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
но защо всички казват ,че ще я забравя?
Защото е така. Тя ще си тръгне по пътя, а ти по твоя и след месец-два ще се чудиш на това, което си написал. Така е и с хора, които са имали отношения. При вас дори това го няма.

Само ако знаехте колко силно искам да не се случва ..

# 16
  • София
Хех, симпатяго! Спомням си, бях на 17 и баща ми ме беше завел в балкана на Предела някъде, в една станция да чета за изпити, кандидат-студентски (завърших единадесети клас). Та там от много четене и под зоркия поглед на баща ми, не можах много да флиртувам, но на закуската виждах едно момиче. Някак си, не помня как, разбрах коя стая е (беше с техните) и какво да правя, какво да правя, деня в който си тръгваме, пуснах под вратата й едно писмо, с адреса ми в София. Дааа, нямаше тогава ни джиесеми, ни табети, ни интернети а ъпсурт си беха още комерсиални.

Та мина се не мина, ааз болно влюбен, поучавам писмо! Трепетно отварям плика - оказва се от нея, само че тя била от Симитли (е, не е Австралия, да). Писахме си към-2-3 месеца, па любовта изчезна. И мина.

Та и при теб така  Grinning

# 17
Е как си го предствяш като живеете на различни континенти дори? Те съпрузи се забравят така, ти за едно двудневно познанство говориш.

# 18
Хех, симпатяго! Спомням си, бях на 17 и баща ми ме беше завел в балкана на Предела някъде, в една станция да чета за изпити, кандидат-студентски (завърших единадесети клас). Та там от много четене и под зоркия поглед на баща ми, не можах много да флиртувам, но на закуската виждах едно момиче. Някак си, не помня как, разбрах коя стая е (беше с техните) и какво да правя, какво да правя, деня в който си тръгваме, пуснах под вратата й едно писмо, с адреса ми в София. Дааа, нямаше тогава ни джиесеми, ни табети, ни интернети а ъпсурт си беха още комерсиални.

Та мина се не мина, ааз болно влюбен, поучавам писмо! Трепетно отварям плика - оказва се от нея, само че тя била от Симитли (е, не е Австралия, да). Писахме си към-2-3 месеца, па любовта изчезна. И мина.

Та и при теб така  Grinning

Готинко преживяване Grinning , ще видим какво ще се случи при мен Grinning

# 19
Е как си го предствяш като живеете на различни континенти дори? Те съпрузи се забравят така, ти за едно двудневно познанство говориш.

Не си го представяю , но надеждата нещо да се случи ме държи

# 20
Ще се случи нещо... Ще се появи друга! Crossing Arms

# 21
Влюбен си, ах колко готино! Какви координати имаш? Намирай я веднага и заминавай пред тях да я чакаш, щом не ти вдига телефона. Как да я намериш знаеш ли? Почвай да ровиш по фейса, пращай съобщения, ако тя не отговаря - на нейна приятелка обясни ситуацията, все някоя ще намериш, тя ще се впечатли и ще я навие да се видите.

Какво чакаш, защо дремеш тука? Simple Smile Търси я!

# 22
Нищо не може да се направи, такива са емоциите в младостта. А че ще я забравиш, е сигурно, още щом срещнеш друго момиче, което ще е най-прекрасното на света, особено ако имаш късмет да живее по-близичко, на 17 изборът е неограничен, можеш да срещаш момичета навсякъде.

# 23
Влюбен си, ах колко готино! Какви координати имаш? Намирай я веднага и заминавай пред тях да я чакаш, щом не ти вдига телефона. Как да я намериш знаеш ли? Почвай да ровиш по фейса, пращай съобщения, ако тя не отговаря - на нейна приятелка обясни ситуацията, все някоя ще намериш, тя ще се впечатли и ще я навие да се видите.

Simple Smile Направих го . Според мен техните я държат изкъсо ,защото ми каза ,че я е страх да я намеря и после да се видим .. Забравих да го напиша.Струва ми се наплашена ,но имам цял месец да разбера ,достатъчно е

# 24
Ще се случи нещо... Ще се появи друга! Crossing Arms

Ще се аргументирате ли защо мислите,че няма да я видя отново?

# 25
  • Sofia

Simple Smile Направих го . Според мен техните я държат изкъсо ,защото ми каза ,че я е страх да я намеря и после да се видим .. Забравих да го напиша.Струва ми се наплашена ,но имам цял месец да разбера ,достатъчно е

Пич, толкова ли си зле, че не разбираш какво значи ирония, или просто се правиш на ударен? За 17-годишен се държиш доста имбецилно...

# 26

Пич, толкова ли си зле, че не разбираш какво значи ирония, или просто се правиш на ударен? За 17-годишен се държиш доста имбецилно...

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 27
  • Sofia
   Ми, никак не е смешно...

# 28
Хич не е ирония, вие сте забравили какво е Simple Smile Я не го
 обезкуражавайте. Мъжете трябва да се борят. Все едно не е висял някой пред вас.

Действай, момко, успех!

# 29
Не ти отговаря момичето или защото няма интерес, или защото е разбрала, че няма смисъл да се занимава, при положение, че ще заминава.
Аз имам приятелка, която се запозна с момче при почти идентични обстоятелства. След като поддържаха връзка от разстояние година и нещо сега живеят заедно. Но при тях беше взаимно, а и те са вече към 30 годишни, не под 20.
На този етап не виждам какво друго може да направиш, освен да продължиш напред, няма как да имате пълноценни взаимоотношения.

Общи условия

Активация на акаунт