Какво да правя?

• 5 467
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
   Ми, никак не е смешно...

Усмихнато емоджи е , не знам защо излиза все едно се смее.Просто мисля ,че няма смисъл да се занимавам с хора като вас , за това и не отговорих

# 31
  • София
Ако си я свалял както пишеш тук - няма да ти върже. Първият ти пост е ужасен. Какво ни интересуваше прогнозата, пък времето, ще ходим, няма да ходим? Давай точно и ясно - право в целта.

# 32
  • Sofia
Хич не е ирония, вие сте забравили какво е Simple Smile

Изобщо няма какво и да си спомням. През тийн-годините ми момчетата бяха последното нещо, от което съм се интересувала. Mr. Green Joy Подобно поведение сякаш по бих го разбрала от по-възрастен, зрял човек, който наистина е усетил, че това е "жената на живота му", от хлапак в пубертета – не знам... Rolling Eyes

# 33

Изобщо няма какво и да си спомням. През тийн-годините ми момчетата бяха последното нещо, от което съм се интересувала. Mr. Green Joy Подобно поведение сякаш по бих го разбрала от по-възрастен, зрял човек, който наистина е усетил, че това е "жената на живота му", от хлапак в пубертета – не знам... Rolling Eyes

Не съм казвал ,че ще бъде жената на живота ми.Всъщност вие какво правихте на моите години?

# 34
  • Sofia
Не съм казвал ,че ще бъде жената на живота ми.Всъщност вие какво правихте на моите години?

Не е нужно да ми говориш на "Вие", дори е леко комично – форумното общуване не го предполага. Peace

Ами, както казах, дори и някакви момчета да са ми се стрували интересни, не съм им придавала чак такава важност. Основно учех, развивах се и се занимавах с хобитата си. Странно ми се струва на твоята възраст да се фанатизираш до такава степен – явно момичето няма желание за контакт с теб, щом не ти отговаря. Приеми го като мъж, за какъвто съвсем скоро би трябвало да започнеш да се пишеш, и стига си циврил. Peace

# 35
Ако си я свалял както пишеш тук - няма да ти върже. Първият ти пост е ужасен. Какво ни интересуваше прогнозата, пък времето, ще ходим, няма да ходим?
Някои хора се притесняват от сериозността на това, което ще споделят, и затова вкарват подробности в разказа, по този начин се успокояват при самото писане/говорене и го правят несъзнателно.
Моята братовчедка е на 17 години и също разсъждава по детски наивно, интересуват я момчетата и го намирам за най-естественото нещо на света. За нея също всяко увлечение е голяма любов и тя също би питала като автора "ама защо смяташ, че няма да се получи". За тях е нормално да разсъждават така, учудват ме големи жени, които не могат да разберат един тийнейджър.

# 36

Не е нужно да ми говориш на "Вие", дори е леко комично – форумното общуване не го предполага. Peace

Ами, както казах, дори и някакви момчета да са ми се стрували интересни, не съм им придавала чак такава важност. Основно учех, развивах се и се занимавах с хобитата си. Странно ми се струва на твоята възраст да се фанатизираш до такава степен – явно момичето няма желание за контакт с теб, щом не ти отговаря. Приеми го като мъж, за какъвто съвсем скоро би трябвало да започнеш да се пишеш, и стига си циврил. Peace

Това е бил твоят тийнейджърски живот , а моят е по-различен.Аз искам да го запомня не само с ученето и хобитата си ☺

# 37

Как ще си го спомниш като не си го преживявала

# 38
Щом не ти отговаря, не ѝ пиши повече. Нека тя поеме инициативата. Когато има интерес и от двете страни, комуникацията си тече спокойно и без въпросителни. Има едно неписано правило, според което човек поема инициативата за контакт 2 до максимум три пъти. Всичко отгоре на това вече преминава в досаждане. Важи и за любов, и за приятелства.

# 39
Според мен действай, изживей си го! Няма по сладки години от ученическите  Heart Eyes

# 40
  • Sofia
Според мен действай, изживей си го! Няма по сладки години от ученическите  Heart Eyes

Ама кое да изживява? Laughing Тя, мацката, му е отразяла квитанциите от раз. Mr. Green

# 41

Ама кое да изживява? Laughing Тя, мацката, му е отразяла квитанциите от раз. Mr. Green

Не е , спокойно☺ .Преди не повече от 20 минути ми писа.Каза ,че нямала батерия 3 дни защото контакта бил различен и нямала къде.Ще се видим вдругиден, така че не ми е ,,Отрязала квитанциите от раз" 😉

Общи условия

Активация на акаунт