Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 51

• 68 044
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Айре  Heart Eyes thumbsupМани, мани ...  hahaha  Къде е Гости  Hug наближава любимата и сцена  Peace Но, май ще е утре, днес няма да има време  newsm78

# 16
Айре  Heart Eyes thumbsupМани, мани ...  hahaha  Къде е Гости  Hug наближава любимата и сцена  Peace Но, май ще е утре, днес няма да има време  newsm78

май ще е утре Peace
ама и тая серия е сладурска, като подари на Джема, книга ли беше за РД newsm78

# 17
Май книга някаква беше  Joy Joy Joy Joy Joy Зейно много се изкефи  Mr. Green ама после и помръкна усмивката  Joy Joy Joy

# 18
най-накрая имаш шофъор и кола Joy Joy Joy
голяма грандоманка тая Хандан Whistling
ама как се зарадва на блузата Crazy
понякога малките жестове са много важни!!

# 19
Дааа, и на мен ми дожаля за нея в този момент ... колко малко и трябва на една майка, особено на нея ... Гюней и донесе по-скъпи неща за РД, но не се зарадва така. Защото сега разбра, че Кузей и е простил всичко, което му причини ... Много го промени Джемре него  Laughing Вече не е гневен на целия свят.

# 20
ама и Джемре много се промени, каква беше в началото Whistling
еййй Саами не се промени кой знае колко много и с новата жена Peace

хаха историята, която описа Джема беше много забавна Joy Joy Joy

# 21
Ахаа, на мен това ми е любима сцена на люлката  hahaha Ама как си каза, че ще го чака до 70 години  Mr. Green Охооо, днес дано ни зарадват с дълга серия  Peace Ама надали  hahaha

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 22:46 от queen_fenka

# 22
тц няма дълга серия, ама аз и не искам Peace

айде лекинка Hug

# 23
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes thumbsupМани, мани ...  hahaha Къде е Гости  Hug наближава любимата и сцена  Peace Но, май ще е утре, днес няма да има време  newsm78
Здравейте момичета Hug
На Гости днес и беше първия работен ден след отпуска... ooooh! smile3518
Айра, страхотна тема....благодаря...
Скрит текст:
Айра Peace
Скрит текст:
Ягодките наистина е страхотен сериал и с най добрия брои серии ...около 20 ...достатъчно да се  завържат, объркат и оправят нещата между ГГ.... Wink Joy Joy Joy
лека нощ...

# 24
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Цитат
Дело семьи Кыванча Татлытуга против журналиста Сонера Ялчина на 70 тыс лир

Дело между семьей Кыванча Татлытуга и журналистом Сонером Ялчином приняло новый оборот.

Семья Татлытуг подали иск против журналиста Сонера Ялчина на возмещение вреда в размере 70 тыс лир за статью четырёхмесячной давности, в которой он утверждает, что они являются последователями лидера Секты Зодиака в Америке Ахмета Хюлюси и собираются покинуть Турцию.

Адвокат семьи Ялчин Кавак, подав иск на возмещение вреда в размере 30 тысяч лир в пользу знаменитого актера и по 20 тысяч лир в пользу матери и отца, дал такой ответ на написанные заявления: Мой клиент и другие члены семьи не являются членами какой-либо секты и не следуют советам никаких лидеров. С упомянутым в статье человеком по имени Ахмет Хюлюси, а также с какими-либо другими сектами связи нет. Сам Ахмет Хюлюси в социальной сети подтвердил на свой счет, что не является лидером секты и что никогда не был знаком с моими клиентами."
В статье, опубликованной 31 марта, Сонер Ялчин пишет, что Кыванч Татлытуг с матерью Нуртен и отцом Эрдемом Татлытуг, продав дешево недвижимость в Турции, готовятся поселиться в Майями.

Вот некоторые выдержки из той статьи от 31 марта 2016
* Первыми, кто послушал предупреждения Ахмета Хюлюси и отправился в Майями были Тугай Татлытуг и супруга Эбру.
* Спустя две недели уехали папа Эрдем и мама Нуртен Татлытуг.
*Затем уехали Ипек Татлытуг с сыном Аресом.
* Семья Татлыту очень дешево продали 4 виллы. В Майями пытаются купить 5 близко расположенных к друг другу домов.
* Бурджю Езсой и супруг Джем Татлытуг, а также бизнесмен Джем Аданур с супругой Мелисой Татлытуг тоже приедут.
* Останется только Кыванч Татлытуг

Перевод: Peyton Sawyer для vk.com/kivanc_tatlitug bouquet

(фото 2011 г.)

Хубав ден! bouquet

# 25
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снежи  Hug  благодаря!  bouquet
Интересно ... освен Тугай не се е чуло някой друг от семейството на Киво да е заминавал някъде  Thinking
Особено ме съмнява за родителите му. Нейсе, ще се чуе ... може би ...

Хубав ден!  bouquet

# 26
Добрутроо Hug Hug

Снеже Hug, Фенче Heart Eyes
божее кви са тия глупости, че цялото семейство се е пренесло в Америка newsm78 Whistling
е нали Ердем не можеше да лети със самолет??

Гости Heart Eyes, мда супер е сериалчето, направо ми липсва....
мерси за букета!!

няма новини за сега, минах през сайтовете Whistling

и от мен да ви е хубав деня Hug
който е на работа-лека!!

# 27
Айре  Heart Eyes и аз мисля, че са щуротии ... много ще ми е кеф, Киво отново да се появи с баща си  hahaha
Жалко, че няма новини ...
Ще си гледкаме стари клипове, какво да се прави  hahaha

# 28
може и с майка си и Мелиса Wink  Mr. Green
еее тамън направих и интервюто от Мари Клер за качване и ТЦ не ми дава да го кача на 1-ва стр Whistling

тук е с Кузейското якенце Wink

# 29
Айре  Heart Eyes не , по -добре с Ипек, Мелиса само се канела да напуска Турция, все още си е там  hahaha Ама да ти кажа, не бих ги обвинила, ако искат да се махнат от тази шашава в момента страна  Peace
Нищо, ще го прибавиш в другата тема, а може до тогава да изскочи и някое друго  Peace
А, това якенце си е запазена марка  Mr. Green Ма кво, готин си е с него  Laughing

Гости  Hug зло да те забрави  Embarassed знаех си, че съм пропуснала някого от сутринта ... Е, ти започваш работа  ooooh! ooooh!, а някои още сме отпуска  Laughing
Скрит текст:
даже вчера ми я удължиха с 14 дни  newsm44 newsm44
Ще гледаме ли заедно довечера най-хубавата серия  newsm78
 hahaha hahaha hahaha гепих си много готина фотка от темата на Варнето  Hug
Скрит текст:
И нещо интересно, което ми пусна току- що сестра ми  Laughing
http://www.bnews.bg/article/212171#.V5SaCy2lgrd.facebook
Само не зная, защо аз не срещнах такива по улиците на Истанбул, като са толкова много  newsm78

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 12:24 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт