Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Четох условията, но не ми стана ясно едно. Когато се публикуват няколко предложения, това значи ли че един и същ човек участва няколко пъти в томболата или се допуска само по едно участие. Да знам дали да си играя...

# 571
Миналата седмица видях реклама на тази игра, но по невнимание съм я споделила в грешна тема  Simple Smile

http://www.alians-dn.bg/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0

# 572
Не мога да си пусна доклада за Бъзар - влизам в сайта без проблеми, написвам всичко във всички полета и когато натисна последния бутон, изписва, че не съм попълнила задължителните полета и оцветява в червено почти всички попълнени полета  Close
Някакъв съвет как да се справя с този проблем?

# 573
  • sofia
На мен ми правеше проблем,защото имаше още символи да пиша там, където се пише.Пробвай да изпишеш докрай символите 😊

# 574
На мен ми правеше проблем,защото имаше още символи да пиша там, където се пише.Пробвай да изпишеш докрай символите 😊
Мерси, ще опитам. Simple Smile

# 575
Пристигнаха очилата за виртуална реалност от Загорка. Не сме ги пробвали. Друго май не чакам, мрън Grinning

# 576
Има ли актуално купи 2 х 1 l cappy и вземи чаша или са забравили плаката да махнат?

# 577
Има - видях го преди малко в магазина (но соковете май са станали по-скъпи - тук са по 2 и 70).
Спечелих още едни бисквити на Престиж...
Изпратих доклада за шампоана - като рестартирах страницата половината въпроси ми изчезнаха - и то най-важните - тези с ревюто и снимките, но се надявам, че някак си са ги получили първия път...

# 578
  • Под Слънцето
Хора , някой успя ли  да активира тоз 50мб нет от спаркса?

Връщам се от офис на ментел- не знаеха  как и какво. Нямали били специални инструкции. Съветваха да се разменят карти в телефона . На едно от децата ,които ми носят капачки , регнах 11 х 50 мб, на друго 3 х 50.. Е , никой не успява от нас да се справи. Единия тел е с 2 карти . Като 1ва е на вива , а  2 - на ментел.  Аз имам ментелските номера и на тях съм пуснала наградите . Сега размени съседката картите на детето- ми пак не ще . Пфу. Само ги зарадвах децата ..

# 579
Хора , някой успя ли  да активира тоз 50мб нет от спаркса?

Връщам се от офис на ментел- не знаеха  как и какво. Нямали били специални инструкции. Съветваха да се разменят карти в телефона . На едно от децата ,които ми носят капачки , регнах 11 х 50 мб, на друго 3 х 50.. Е , никой не успява от нас да се справи. Единия тел е с 2 карти . Като 1ва е на вива , а  2 - на ментел.  Аз имам ментелските номера и на тях съм пуснала наградите . Сега размени съседката картите на детето- ми пак не ще . Пфу. Само ги зарадвах децата ..
Пиши им на Кока Кола и ги питай как става. Мисля, че имаше опция за въпроси в Спаркса

# 580
Активирах го и замина за два часа 50МБ било нещо доста дребно  Mr. Green

# 581
  • Под Слънцето
Писах в спаркса аз.. Обикновено отговарят след 10 + дни..
Моя нет на тела е неограничен и  си нямам хабер как 50 мб заминават ..

# 582
Моят договор беше с 600 мб бърз интернет до миналата седмица, понякога го изразходвах за 3 дни  Grinning

# 583
За Капи, да, актуална е промоцията с чашата. Преди малко видях в един магазин.

# 584
Тези дни се заиграх с билетите на Националната лотария - не спечелих, но се получи интересно. Имах един билет на Златните пирамиди, който печелеше 3 лв (стойността на билета) - обмених го за друг, който беше с две печалби - 3 и 6 лв - общо 9 - обмених го за 3 билета - два не печелеха, един печелеше 20 лв - обмених го за 7 билета (като добавих 1 лв); два от тях печелеха по 3 лв, останалите нищо. Взех последните 2 билета и те не печелеха нищо... Laughing Joy
Все пак имам нов рекорд с печалбите от билети (20 лв) и това ми дава някаква надежда да продължавам да си пробвам късмета (само от време на време - не обичам да хвърлям пари за такива неща). Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт