Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Да ви се похваля с кутия морени  newsm44

# 586
# 587
Да ви се похваля с кутия морени  newsm44

Честито
От коя игра?

# 588
  • София
Хора , някой успя ли  да активира тоз 50мб нет от спаркса?

Връщам се от офис на ментел- не знаеха  как и какво. Нямали били специални инструкции. Съветваха да се разменят карти в телефона . На едно от децата ,които ми носят капачки , регнах 11 х 50 мб, на друго 3 х 50.. Е , никой не успява от нас да се справи. Единия тел е с 2 карти . Като 1ва е на вива , а  2 - на ментел.  Аз имам ментелските номера и на тях съм пуснала наградите . Сега размени съседката картите на детето- ми пак не ще . Пфу. Само ги зарадвах децата ..

Ти сигурна ли си, че всички регнати кодове печелят и активира ли ги?

# 589
  • Под Слънцето

..

Абсолютно уверена съм! Заклевам се в Хъкълбери Фин  и  Мечо Пух . И ако това не ти стига , за да се опитваш още да ме изкараш заблудена нещо, в сайта , в профила ми, се чете ,че успешно съм активирала кодовете . И отдолу са изброени самите кодове. Скрийншот  искаш ли?

# 590
50 mb си е смешка.

# 591
Сега ще ми донесат чашите от Присън, доживях! Grinning

# 592
Гарантирани подаръци от Леко,но се взимат от магазина им.
http://promo.orgachim.bg/?utm_medium=cpc&utm_source=facebook … ntent=sofia_25-60

# 593
Жалко, само за София... Sad

# 594
Спечелих тениска Леко. Страхотна е! Много благодаря!

# 595
А тези кредити за какво ги натрупваме в спаркса? Наистина 50МБ...

# 596
Не бих играла за тази награда - моят мобилен интернет е 400 мб - малко са, но не го използвам често (ползвам безплатен или рутери - един в работата и друг вкъщи); тези дни бях на село и като го използвах за нормални неща, свърши за 2 дни - представям си 50 мб за колко време ще свършат...

# 597
Мерси за линка за тениските, спечелихме една обикновена и една тип поло  Hug

# 598
  • София
Скрит текст:

..

Абсолютно уверена съм! Заклевам се в Хъкълбери Фин  и  Мечо Пух . И ако това не ти стига , за да се опитваш още да ме изкараш заблудена нещо, в сайта , в профила ми, се чете ,че успешно съм активирала кодовете . И отдолу са изброени самите кодове. Скрийншот  искаш ли?

Не разбирам защо по този начин. Попитах, защото много хора не намират бутона за активация.

# 599
Какви тениски печелите?

Общи условия

Активация на акаунт