Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 059
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, аз също спечелих 2 тениски. Може ли да помоля някой да ми ги вземе и ако е възможно да ми ги пусне по Еконт за моя сметка?

# 601
Всички изтичахте да си купите боя изведнъж или нещо не разбирам?

# 602
Simple Smile) мислиш ли,че ще ги раздават така

# 603
  • Русе
Изрично е посочено, че ако не си от София можеш да ангажираш друг да ти я вземе Simple Smile

# 604
  • Варна
http://konservirane.oetker.bg/index.php?r=site/index
Нова игра на Dr. Oetker,пак ще раздават пасатори и везни.

# 605
  • София

http://promo.orgachim.bg/?utm_medium=cpc&utm_source=facebook … ntent=sofia_25-60

Само с регистрация се печели.

# 606

Joy
Неее, по-горе е посочен линк към играта. Попълваш формата и ти казва, какво печелиш.

# 607
  • София
Simple Smile) мислиш ли,че ще ги раздават така
Дано само не започнат да звънят за разни оферти, че мъжът ми ще ме бие. Grinning И аз спечелих 2 тениски.

# 608
Защо да не ги дадат - след като пише, че е за всички и само трябва наградата да се вземе от магазина, не мисля, че ще лъжат. Аз имам и роднини, и познати в София, но се съмнявам да знаят къде се намират тези магазини и не ми е удобно да ги карам да ходят (освен това са все от този тип хора, които не участват в игри, за да не им откраднат данните...)

# 609
"всеки печели". Ще досаждат по всяка вероятност.

# 610
В условията пише, че спечелилите се абонират за новини от сайта, по телефона едва ли ще звънят

# 611
Ако някой случайно ходи да взема награди от играта на Леко ще е удобно ли и да вземе моите две тениски Simple Smile

# 612
Аз също спечелих две тениски. От Варна съм. Ако има още някой от Варна, спечелил тениски, може да се комбинираме относно придвижването им към Варна.

# 613
  • София
Записвам се с гащеризон и тениска от Леко  Grinning

# 614
  • Телиш/Плевен
Получих купичката от Милка. Heart Eyes
Скрит текст:

Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт