Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Понеже Ариана е баси скъпата бира. Laughing
Rolling Eyes
Ами за мен е едно да купя един продукт и съвсем друго да го спечеля. Но няма защо да се обяснявам, в крайна сметка всеки може да тълкува думите ми както намери за добре. Simple Smile
Да - за мен също. Иначе излиза, че участвам в игри, защото не мога да си позволя да си купя едно или друго. Мога да си купя всички награди, но не е в това въпросът - харесва ми да играя и да печеля.  Simple Smile

# 706
  • Русе
Определено, дори се улавям, че купувам продукта само заради играта...по принцип се възпирам, ама ей ме на днес с 2 бири загорка от лидъл. Мм категорично отказва да пие тази марка Rolling Eyes

# 707
  • София
Няма спор по въпроса Simple Smile И за мен е голяма тръпка да спечеля Simple Smile Не, че немога да си купя наградата  Hug

# 708
И аз писах на Оргахим. Направо им подарих тениските, не ми се занимава с тях.  Grinning

# 709
# 710
  • на североизток от Рая

И за какво е цялата тази суета? Да отида сама, за да ме боли - мне.

А пък за наградите - не че не мога да си купя всичко, което се предлага като награди, обаче усещането, че съм го спечелила, си е тръпка, която мога да си причиня безболезнено.  Grinning Е, не мога да си купя лъскава кола от магазина, такава ако спечеля, ще си е истински късмет. Но то тоз късмет, на боб семе, както казват старите хора.

# 711
https://www.facebook.com/BorChvorBulgaria/photos/a.1655595744683 … 310033275/?type=3

Бор Чвор
15 August at 17:35 ·
В играта този месец очакваме от вас да споделите своя снимка с любимия Ви продукт на Бор Чвор! Simple Smile
- Качете своя снимка с наш продукт в коментар под публикацията
- Харесайте страницата
- Споделете публикацията /публично/
На 22.08 /понеделник/ 4-ма от всички участвали ще спечелят 5 семейни нощувки в Апарт Хотел Примавера 2 - Приморско

# 712
Може някой да иска да спечели нещо подобно.Аз не бих се подложила на такава процедура...

# 713
Като гледам на бор чвор как са снимали дете, куче, баничка с мляко. Много умно и неотговарящо на изискванията.

# 714
  • Телиш/Плевен
Отидох до по-големия квартален магазин и се „облажих“ от всички игри и промоции. Crazy
По принцип отидох да търся Чипи чипс (и намерих), но видях и промоцията на Престиж, та купих бисквити. На касата пък ми дадоха пакет салфетки за две закупени бутилки Кока-Кола от 1,25 л. (някой май питаше за тази промоция, явно я има на места, но аз чак на касата разбрах). И резултатът накрая - един талон за кенче Ариана (от Чипи чипс), чаша за фрапе (от Престиж) и пакет салфетки (от Кока-Кола).
Традиционно, показвам снимков материал, ако на някого му е интересно:
Скрит текст:

# 715
  • Сандански
Исках да попита за играта на Garnier има резултат от 2 секунди как са успели да направят всичко. Вярвате ли в тази игра?

# 716
А какво стана с боите за коса? Някой има ли информация кога ще ги пращат?
Едит: Току-що намерих инфото - крайният срок за доставка на наградата е 90 дни от датата на обявяване на печелившите, на адреса, посочен при регистрация...

# 717
  • на североизток от Рая
 Лаленце, браво на теб!  Hug За Престиж как не се сетих днес, хем обикалях покрай бисквитите, но купих шоколади, че за утре ми трябват. Нашата ариана е точно от пакет чипс със сол. Паприката не донесе награда. Много странно беше - вади дъщеря ми талон, че печели и вътре на самия пакет има стикер - "Опитайте отново".  Laughing Все едно, че не печели нищо и я мотивират да пробва отново. Или, сега се замислям, идеята е друга - "Ето, че спечели, опитай пак!".

Чакаме шейкъри с щерката. Моят е спечелен на втори август. Ако срокът за доставка е 40 дни, да го чакам на 42-ри.

# 718
А какво стана с боите за коса? Някой има ли информация кога ще ги пращат?
Едит: Току-що намерих инфото - крайният срок за доставка на наградата е 90 дни от датата на обявяване на печелившите, на адреса, посочен при регистрация...
Ще чакаме ! Joy Joy Joy

# 719
Отидох до по-големия квартален магазин и се „облажих“ от всички игри и промоции. Crazy
По принцип отидох да търся Чипи чипс (и намерих), но видях и промоцията на Престиж, та купих бисквити. На касата пък ми дадоха пакет салфетки за две закупени бутилки Кока-Кола от 1,25 л. (някой май питаше за тази промоция, явно я има на места, но аз чак на касата разбрах). И резултатът накрая - един талон за кенче Ариана (от Чипи чипс), чаша за фрапе (от Престиж) и пакет салфетки (от Кока-Кола).
Традиционно, показвам снимков материал, ако на някого му е интересно:
Скрит текст:

Хубава чаша! Аз до сега съм с две кутии бисквити от тази игра. Ходих до Метро и се надявах от там да взема такива чипсове, но нямаше...
Мисля скоро да се включа в играта на Фабер Кастел - при покупка за 10 лв на техни неща ти дават код, който се регистрира в интернет. Мислех, че е само за София, но се оказа, че съм грешала - има списък с участващи обекти: http://www.faber-castell-promo.com/

Общи условия

Активация на акаунт