Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
На кой мейл пишете за тениските на Леко? Да взема и аз да им пиша  Mr. Green

# 721
  • София
И аз писах, но отговорът им беше  изключително непрофесионален и арогантен и общо взето ми казаха да си гледам работата. Кампанията била за популяризиране на софийските магазини и кои сме били ние провинциалистите да си искаме наградите от там. На забележката ми защо в сайта им пише, че хора от други градове могат да си получат наградите чрез трети лица, отговор нямаше.
Излишно е да споменавам, че аз клиент на тази фирма повече няма да бъда, както и никой от семейството ми. Ако ми остане време ще сезирам КЗП.

# 722
Тъпанари! Да си продават боите и да си гледат работата тогава  Crossing Arms

# 723
  • София
И аз писах, но отговорът им беше  изключително непрофесионален и арогантен и общо взето ми казаха да си гледам работата. Кампанията била за популяризиране на софийските магазини и кои сме били ние провинциалистите да си искаме наградите от там. На забележката ми защо в сайта им пише, че хора от други градове могат да си получат наградите чрез трети лица, отговор нямаше.
Излишно е да споменавам, че аз клиент на тази фирма повече няма да бъда, както и никой от семейството ми. Ако ми остане време ще сезирам КЗП.

Аз лично с удоволствие бих сезирала КЗП, защото ми писна всеки да си прави каквото си иска .....

# 724
.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 22:22 от Petia Ivailova

# 725
  • София
Между другото тия баламурници четат темата, тръгнали днес да ми изпращат скрийн шотове от написаното досега. Само се чудя как не се усещат, че се излагат и сами се прецакват по този начин. Да отделиш ти време да се заяждаш с потенциален (в случая досегашен) клиент и да пращаш скрийншотове, вместо да си изпълниш своята част от условията на играта, що за идиот трябва да си.....и що за фирмена политика. Какви хора отговарят на мейлите, бавноразвиващи??

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 22:29 от daydream

# 726
  • Под Слънцето
Аз съм виновна.. Обясних на хората , че  има тема за игри в този и този форум , от където всеки черпи идеи къде да  играе за награда.  Затова и беше този наплив вчера и  разправии.

Айде сега ме набийте ..   animal085

# 727
daydream
едва ли някой чете толкова късно - ако искаш, изтрий за всеки случай цитата.

# 728
  • Под Слънцето
Ааа, той Мартин вече ви е взел ip- тата   Joy

# 729
  • София

Ще вземат те на баба си хурката.

# 730
  • София
Аз съм виновна.. Обясних на хората , че  има тема за игри в този и този форум , от където всеки черпи идеи къде да  играе за награда.  Затова и беше този наплив вчера и  разправии.

Айде сега ме набийте ..   animal085

Няма да те биеме  Hug Лошото е, че ако всички организатори започнат да ни четат темата, това ще ни пречи на всички нас Simple Smile Може би е добре всеки като си взима тениската да не ги информира много, за да може и другите желаещи да си получат тениските Simple Smile

# 731
  • София

Дааа, това е този в магазина на Шипченски проход ли е Мартин Simple Smile Този е голям образ Simple Smile разгледа ай пи тата на всички и понеже бях с мъжа ми и той вика ми те двете тениски са от едно ай пи Simple Smile И аз му казвам, че то е ясно нали заедно живеем Simple Smile Питах го ако в някой офис се регистрират 10 човека в работно време какво ще прави Simple Smile Или те да цъкат модема и да се молят на различни ай пи та Simple Smile Хахаха Simple Smile

# 732
Добре де, нали всеки е регистрирал с реален мейл и телефон родата, не могат да имат претенции   Joy Joy Joy
Това за Ip-тата е нелепо, естествено, че в едно домакинство компютърът се ползва от повече от един човек.

# 733
TopsyG попрее*а нещата малко. Нищо. Simple Smile

# 734
  • Под Слънцето
ВъоПще не съм! Заявих тениските за Варна и обясних, че са на еди си колко  човека спечелили и че ще си поделим разходите по доставката. Питаха ме от къде такъв интерес и обясних . Те се уплашиха в началото,  като казах ,че куриер отива към тях. Не се занимавали с куриери. И така.  Драмата е решена.

Общи условия

Активация на акаунт