Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Монделийз нямат ли нова игра? Обикновено като свърши една, започва друга...
Като гледам как успяха да си раздадат наградите в тази игра не съм сигурна дали ще има веднага следвааща newsm78

# 106
Аз от тази седмица в Якобс спечелих миксер и два шейкъра.Току що получих смс,но ми дава че линка е невалиден ?

Въведи по хубаво адреса като започнеш с "jacobs.bg" без първите символи и внимавай буквите дали са малки и големи.  Grinning

При мен не става, включително и в браузър на компа да го въведа, както ме посъветваха от Якобс, затова им писах мейл и ще чакам. Много тъпо така, с линк през телефона.

# 107
  • на североизток от Рая
 Получих преди малко СМС, че печеля шейкър. Данните ги въведе дъщеря ми безпроблемно. На мен ми е трудно от телефона, тя въвежда.  Blush А малко след това се обадили на нея и я помолили да си даде данните, защото нещо имало проблем в системата и не са получени, или изгубени, не разбрах. Но пък я потърсили по име. Е, името как стои.  newsm78 Щели да й пратят наградите. Тя има миксер и шейкър спечелени.

Имам имейл от превръзките, че днес е пратена поръчката по бг пощи. До кутия ли ще е, или ще имам известие за пратка, не знам.

Отново си направих кафе и ползвах миксерчето, голям кеф е, жужи като пчеличка.  Simple Smile

# 108
Как написахте адреса на Якобс?
Писала съм само адреса, без етаж, апартамент и т.н.

# 109
Аз от тази седмица в Якобс спечелих миксер и два шейкъра.Току що получих смс,но ми дава че линка е невалиден ?

Въведи по хубаво адреса като започнеш с "jacobs.bg" без първите символи и внимавай буквите дали са малки и големи.  Grinning

При мен не става, включително и в браузър на компа да го въведа, както ме посъветваха от Якобс, затова им писах мейл и ще чакам. Много тъпо така, с линк през телефона.

през телефона и аз не успях /кликнах върху линка от СМС-а/но уви. Седнах на компютъра и много точно "го преписах" линка, даде съобщение, че са ми приети данните. Надявам се всичко да е ок и да си получа шейкъра Praynig

# 110
  • София
Днес най накрая си получих чашата от Нескафе, много ми допада. От спаркс нищо отново Sad

# 111
  • на североизток от Рая

Всичко - и апартамент, и етаж. Макар че при мен е ненужно. Жената, която носи подаръците, ме познава. Идва, позвънява по телефона, като не чуя, вика сина ми, той играе обикновено с нейното дете и винаги съм открита, няма начин.  Laughing Обаче взема касовите бележки, защото й ги изискват после, иначе и без това мога да мина. И при тях си има правила, стараят се да ги спазват.

# 112
  • sofia
Някой от темата да са му звъняли он Спаркса за дрон?25 бяха,поне един от нас да има късмет.Аз доста се бях наточила но уви щом до сега не са се обадили явно няма да имам късмет 😊

# 113
Вчера направих малко над 50лв сметка в ДМ и ми дадоха само 1 картонче, останах с впечатлението, че трябва да са 5  newsm78 или се бъркам? Можех по принцип да се заям и да и кажа тогава да ми маркира нещата по отделно, но си замълчах.

# 114

Всичко - и апартамент, и етаж. Макар че при мен е ненужно. Жената, която носи подаръците, ме познава. Идва, позвънява по телефона, като не чуя, вика сина ми, той играе обикновено с нейното дете и винаги съм открита, няма начин.  Laughing Обаче взема касовите бележки, защото й ги изискват после, иначе и без това мога да мина. И при тях си има правила, стараят се да ги спазват.
Етаж и апартамент не съм писала, ще видим какво ще стане.
Що за куриери са тези да идват и без да предупреждават, или да позвънят или смс да изпратят, много непрофесионално ми звучи.

# 115
  • Пловдив
Някой от темата да са му звъняли он Спаркса за дрон?25 бяха,поне един от нас да има късмет.Аз доста се бях наточила но уви щом до сега не са се обадили явно няма да имам късмет 😊

Аз също играх за дрона,но явно няма да имам късмет..Бях купила 7 билета.
Задължително ли звънят?

# 116
Вчера направих малко над 50лв сметка в ДМ и ми дадоха само 1 картонче, останах с впечатлението, че трябва да са 5  newsm78 или се бъркам? Можех по принцип да се заям и да и кажа тогава да ми маркира нещата по отделно, но си замълчах.
И на мен за малко над 20 ми дадоха само 1. Мисля, че са такива правилата - за сметка над 10 лева се дава талонче, а не на всеки 10 лева от сметката. Което е глупаво, защото винаги може да кажаеш да ти маркират нещата на отделни сметки  ooooh!
Иначе на мен ми се падна 15% отстъпка. Други какви примамливи награди има?

# 117
Благодаря ти, на мен ми се падна, че участвам в томбола, не обърнах внимание какви са наградите.

# 118

Задължително ли звънят?
Че те излязоха ли печелившите в Спаркс-а? Днес по-рано гледах, още нямаше обявени. Първо там ги изписват, после звънят. А относно звъненето, при мен не беше веднага, като спечелих топка. За потвърждение ми звъннаха след 2 седмици. Аз я чакам да дойде топката, а те две седмици след това ми звънят да потвърдя адреса, който ми е в профила в Спаркс  Mr. Green

Спечелилите получават съобщение в профила си в Спаркс. Първо там вижте.
Сега погледнах, все още няма печеливши обявени. Тия дни ще е, ама кой ден...

# 119
  • София

Задължително ли звънят?

Ще се бием за дроновете, май.  Mr. Green От предишните им игри съм запомняла, че обажданията за големите награди ги бавят три-четири дни. Само тъпотии пускат в Спаркса вече - сега нещо озвучително.

Общи условия

Активация на акаунт