Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 301
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Спечелете книга през август:

За участие: https://www.facebook.com/132584726806601/photos/a.61876234485550 … ype=3&theater

През август отново Ви предоставяме възможност да спечелите книга по избор от онлайн магазина на издателство "Хомо Футурус"!
Споделете/пишете ни/ на нашата Фейсбук стена коя книга на нашето издателство искате да имате. В края на играта, ако сте късметлия, ще Ви я подарим!
На 1 септември, на случаен принцип ще обявим победителя за м. август!

# 121
  • Пловдив
Някой от темата да са му звъняли он Спаркса за дрон?25 бяха,поне един от нас да има късмет.Аз доста се бях наточила но уви щом до сега не са се обадили явно няма да имам късмет 😊

Аз също играх за дрона,но явно няма да имам късмет..Бях купила 7 билета.
Задължително ли звънят?

Ще се бием за дроновете, май.  Mr. Green От предишните им игри съм запомняла, че обажданията за големите награди ги бавят три-четири дни. Само тъпотии пускат в Спаркса вече - сега нещо озвучително.
Дано всички да спечелим по един😀
Аз го искам за мъжо,че има голям мерак за дрон..Нали ги знаете като деца са
Късмет на всички😘😘😘😘😘

# 122
  • при късмета
Аз знам, че от спаркс изобщо не звънят за наградите. Получаваш само известие в профила. За топките беше инцидентно мисля.

И аз имах билети за дрон за мъжа ми, дано всички спечелим

# 123
  • Пловдив
Аз знам, че от спаркс изобщо не звънят за наградите. Получаваш само известие в профила. За топките беше инцидентно мисля.

И аз имах билети за дрон за мъжа ми, дано всички спечелим
Дано да спечелим по един за големите дечища😃😂😂

# 124
  • sofia
Ееее супер значи викате да се ослушваме още за да звъннат,аз бях изгубила надежда.25 бяха ще има за всички по един да знаете 😊

# 125
  • София
Според мен от Спаркс звънят, защото след модернизирането на сайта, повечето адреси бяха изчезнали. Само на дъщеря ми си стоеше. В другите профили ги попълвах наново. Ще видим как ще е по-нататък. Надявам се отново да не се обаждат. Особено дъщеря ми много се сърди (за всякакви игри, не само за кока кола). Или я събуждат рано по време на ваканция, или я търсят по време на лекции. Затова все гледам да не давам телефона ѝ, но в Спаркс-а вече не може да има дублирани телефонни номера.

# 126
Ееее супер значи викате да се ослушваме още за да звъннат,аз бях изгубила надежда.25 бяха ще има за всички по един да знаете 😊

Laughing Ооо, и аз бях изгубила надежда, а то имало шанс. Изхарчих си всичките кредити за този дрон, половинката откога ми мрънка, но 200-300лв.  Thinking

# 127
  • Пловдив
Ееее супер значи викате да се ослушваме още за да звъннат,аз бях изгубила надежда.25 бяха ще има за всички по един да знаете

Laughing Ооо, и аз бях изгубила надежда, а то имало шанс. Изхарчих си всичките кредити за този дрон, половинката откога ми мрънка, но 200-300лв.  Thinking

По колко кода вкарахте?аз към 50 едвам ги събрах и купих 7 билета..Дали е на късмет,или гледат които са с най-много кодове?
Пс:Нз какво толкова им харесват ,като трябва да се зарежда 3 часа,а лети 5 минути

# 128
  • sofia
Аз съм с 6 билета 😊 дано имаме късмет 😊

# 129
Само 2 билета имам аз за дрона.
Доколкото съм чела, тук са печелили и с по 1 билет големи награди. А дано имам късмет!  Laughing

# 130
  • София

Пс:Нз какво толкова им харесват ,като трябва да се зарежда 3 часа,а лети 5 минути

Не само това, ами предишният беше толкова малък и лек, че можеше да се пуска само в стая. Иначе и най-слабият ветрец го издухва. Този уж бил малко по-голям и ме накара да участвам пак. Но и без това той събира капачките, защото всеки ден пие по 1-2 коли, угодих му.  Laughing

Няма значение колко са участията. До късмет е.

# 131
Печеля миксер от Якобс

# 132
Обявили са печелившите от "Верея за цяла година"
https://www.facebook.com/Vereia/photos/a.254789781216283.75502.2 … ype=3&theater

# 133
Излезли са печелившите на Верея от играта спечели мляко за едно година  Confused пак ме няма нещо късмета ми е отишъл на лятна почивка и никакъв го няма мрънннннннннннн.
Писали сме едновременно Simple Smile

# 134
  • София
Някой да знае за какво звънят от този номер?
0895529882
Днес са ме търсили много настоятелно...ама кой да се сети да си вземе телефона...

Общи условия

Активация на акаунт