Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 307
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Толкова много ме е яд на себе си а всички в къщи ми се смеят,но знам че вие ще ме разберете  Confused.
Участвах в игра за екскурзия до Кан с реален шанс за победа и само ,защото не прочетох добре условията и крайния срок изпуснах всичко.Реално победителя са го избирали тази седмица,а аз не участвах,защото мислех че има още няколко дена срок иде ми да се  #2gunfire.

# 151
  • sofia
И мен ме има в анкетата,от всички тези имена ще теглят екскурзия ли нещо не мога да отворя през телефона,за какви награди е била?

# 152
Почивка в Анталия за 5 дни или седмица май беше наградата. Снощи четох да видя какво съм прпуснала

# 153
Аз съм участвала но къде може да не види кой печели?
Видях че ще свързват
След приключване на анкетата ще се свържем по електронна поща с трима от участниците, избрани на случаен принцип, които ще получат ваучер за едноседмична почивка за двама в 5-звезден хотел в Анталия (all inclusive).
Ами да се надяваме някой да получи емайл  #Crazy

# 154
Получих си безплатните мостри на превръзките  Peace

# 155
Получих си безплатните мостри на превръзките  Peace

Би ли казала повече, по пощата ли ги пратиха? По една бройка ли са?

# 156
Да по пощата ги получих - 2 мини превръзки, 1 нормална и 1 за обилно /уриниране/. Кво съм чела и аз не знам, ама въобще и не съм разбрала, че са за урина, а не кръвотечение  Crazy

# 157
Пепи, то май никой от нас не прочете за какво става дума. Аз ги отказах, но сестра ми не беше разбрала и питам заради нея от любопитство.

# 158
  • София
Да по пощата ги получих - 2 мини превръзки, 1 нормална и 1 за обилно /уриниране/. Кво съм чела и аз не знам, ама въобще и не съм разбрала, че са за урина, а не кръвотечение  Crazy

Превръзки за уриниране  ooooh!

# 159
Аз говорих с директорката или каквато там се води-наистина превръзките са само за специални нужди,като например за след раждане или при неволно изпускане на урина.Единствено мини превръзките се приемат за по-обикновени.

# 160
Отговориха ми официално с писмо от Якобс/ питането ми беше, че с една бележка участвам в игра на Visa в Кауфланд, която се тегли септември и имам спечелен миксер - дали може с копие на бележката да участвам newsm78/ - е НЕ МОЖЕ! Искат оригинала Mr. Green Отказвам се от миксера - 99,99% няма да спечеля и от Кауфланда, ама ако се падне точно тази бележка  ще умра от яд Joy

# 161
  • Перник
Печеливши от игра на Дипломат:
https://diplomat.bg/koy-pecheli-novia-air-fryer-diplomat/

# 162

Дано не ми ги донесат, изобщо не съм прочела. ooooh!

# 163
  • София
И аз сега ги получих..по пощата.

На Д-р Йоткер от 6та седмица някой получи ли си наградата.Бях чела тук,че много бързо ги носят - до два,три дни.А вече минаха 10?

# 164
  • Варна
И аз не съм прочела.  ooooh! Не могат ли да се ползват и за кръвотечение? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт