Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 085
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
http://konservirane.oetker.bg/index.php?r=site/index
Нова игра на Dr. Oetker,пак ще раздават пасатори и везни.
Благодаря, ще участвам, искам везна, докато сме в България, ММ и брат ми не могат да си поделят общата. Joy
Момичета за Пловдив кой носи наградите на Якобс?
Четох условията и пише Тип Топ или M&BM.

# 616
  • Варна
Аз също спечелих две тениски. От Варна съм. Ако има още някой от Варна, спечелил тениски, може да се комбинираме относно придвижването им към Варна.

Това е добра идея Simple Smile Можем да пратим куриер на място да ни ги вземе. Ако се съберем повече хора и си поделим доставката, няма да има нужда да ангажираме някой познат да ходи до магазина. Peace

# 617
Има ли актуално купи 2 х 1 l cappy и вземи чаша или са забравили плаката да махнат?
точно "идвах" да кажа, че ме изненадаха приятно в магазина - два сока и ми подариха чаша - до някой си септември е.

Какво стана с шейкърите - разнасят ли ги? Аз имам спечелен на 1 август.

# 618
Точно за това питам и аз.
И ние имаме спечелен шейкър на 1 август, а от предната седмица миксер, нищо няма.
Четох условията и пише доставка до 50 дни от получаването на смс с данните. Затова попитах кои са куриерите, за да изпратя брат ми до офисите им да видим какво става, или ще търся номер и да звъня.

# 619
  • Пловдив
Момичета и аз да питам,ако някой от София се навие да вземе и да препрати наградите към Пловдивско, да си дам и аз заявката и данните- доставка по Спиди, че ме знаят къде живея  hahaha.Ще чакам кандидати. Praynig

# 620
  • Под Слънцето
Пф  не мога да им уцеля гащеризони на мойте калпазани. Имам 3 тениски и толкоз. Заръчвам на Рапидо да ходят да ги вземат утре.
Ако някой от Варна ще се включва, да пише до няколко часа да делнем разходите.

# 621
За да участваме всеки ден в тегленето на Йоткер, всеки ден ли трябва да отговаряме на въпросите?

# 622
Записвам се с две тениски Леко  и кутия на Нipp с плодови закуски !

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 14:35 от vili123

# 623
За да участваме всеки ден в тегленето на Йоткер, всеки ден ли трябва да отговаряме на въпросите?
Най вероятно няма да можеш защото мейла ти ще е един и същ както беше в предната игра Simple Smile

# 624
  • Под Слънцето
на мен на Йоткер не ми дава да се регна с мейла, с който играх в предната игра. Даже още на името ми , светва отдолу червено да си напиша името.. а аз го пиша , но сайта не реагира за по-натам. Та писах майка.

# 625
  • I want it all and I want it now.
От Леко получихте ли имейл за  потвърждение на наградата?

# 626
  • Под Слънцето
От Леко получихте ли имейл за  потвърждение на наградата?

да, с кода в пощата

# 627
  • I want it all and I want it now.
При мен няма нищо на пощата.
 Не съм с аbv поща.
Излезе ми екран с код,  че печеля тениска.
Снимала съм екрана.
Предполагам, че може и така да се вземе.
Има ли нещо особено в имейла?
Благодаря.

# 628
  • София
В имейла пише същото като на екрана - кода и магазините им.

# 629
  • София
на мен на Йоткер не ми дава да се регна с мейла, с който играх в предната игра. Даже още на името ми , светва отдолу червено да си напиша името.. а аз го пиша , но сайта не реагира за по-натам. Та писах майка.

Интересно! Сайтът помнеше името и мейла ми. Бяха единствените запомнени. Явно е от предишна игра. Регистрирах се с тях без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт