Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Излезли са победителите от мастика Пещера - няма ме (този месец почти никъде не съм участвала - дано да излязат скоро нови игри и промоции!!!):

Хъм, всички са мъже - дали пък не е било забранено да участват жени?!

# 646
Добре, давам заявката на куриер и чакаме стоката във Варна  в понеделник.

Няма как да се включат повече хора, че станаха много тениски и куриера ше лудне   Joy
ще кажете ли колко лв. ви струва доставката Simple Smile

# 647
  • Под Слънцето
Така. Тениски в магазина , а и други награди, ще се дават само лично срещу код.
Толкоз.

Имам предвид първия магазин до ВМА в Сф. Жената беше много изнервена и ми тръшна телефона.

# 648
  • Телиш/Плевен
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?
Плевен, но явно и на други места я има. Peace

# 649
Видяхте ли, че има Чипи чипс с награда от Ариана. Може да спечелите бира, вчера купих на дъщеря ми  и се паднаха 4 стикерчета. Бирата за днес е безплатна.  Mr. Green

# 650
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?
Много е хубава чантата, но пия само от колата с черен етикет - дано да пуснат скоро в стъклени бутилки!  Heart Eyes

Днес сигурно ще ходим до Метро - ще си потърся от този чипс, дано поне там да имам късмет Laughing Останаха ми 3 талончета от предишната промоция (бяха за малък чипс) - намерих ги към края на предния месец и така и не можах да ги обменя...

# 651
  • София
ММ минал през магазина на Оргахим на Шипченски проход - само неговата тениска му дали, спечелената от мен трябвало лично да си я взема. Давали на други хора да взимат, само за спечелилите от провинцията.

# 652
И как разбират кой е от провинцията, като в регистрацията имаше опция да избереш само софийски квартал  newsm78

# 653
Видяхте ли, че има Чипи чипс с награда от Ариана. Може да спечелите бира, вчера купих на дъщеря ми  и се паднаха 4 стикерчета. Бирата за днес е безплатна.  Mr. Green
Аз писах за тази промоция. Три пъти купуваме,в два пакета имаше наградки.  Party Вие в един пакет ли намерихте 4 стикера?  Crazy Laughing Това си е супер. Браво! Peace

# 654
Хоп и аз с две тениски от леко! Simple Smile

# 655
  • при късмета
И аз с тениска от Леко.
Прочетох уж правилата и после се замислих, има ли срок в който трябва да се вземат?

До 25.09.16.
Благодаря! Трябваше да изляза и нямах време да се връщам да чета

# 656
И как разбират кой е от провинцията, като в регистрацията имаше опция да избереш само софийски квартал  newsm78
яка регистрация.

# 657

аз си мисля че ние "от провинцията" май само си загубихме времето с тези тениски - няма как да си е получа лично. На "столичаните" - със здраве да си ги носите  hahaha

# 658
Аз писах за тази промоция. Три пъти купуваме,в два пакета имаше наградки.  Party Вие в един пакет ли намерихте 4 стикера?  Crazy Laughing Това си е супер. Браво! Peace

Да, в един пакет.  Mr. Green

# 659
Скрит текст:

Благодаря за отговора. Някой ако знае магазин в Пловдив ще съм благодарен. Напоследък обикалям доста магазини в търсене на промоцията на кола 1.250 литра за пакет салфетки COCA-COLA. Но не намирам нито за чантата нито за салфетките промоция. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт