"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 554
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 240
аз непомня кой ме снима с Ицко отблизо - 4arli май ти мила - виж дали я имаш снимката и ми я прати , моля те, снима ни от близо аз го целувах по бузката сладка,моля те, много искам да я имам, а за другите снимки - огромно Благодаря и на теб и на Дамаянти
А, не ти ли я пратих тази снимка newsm78 Аз точно за нея ти казвах,че сте много сладки. Сега ще ти я изпратя пак Hug

# 241
  • София
4arlin, получих ги - голяяяяяяяяяяяямо благодарско   bouquet
Добре, че ти си ме щракнала , да се имам  Hug

# 242
4arlin, получих ги - голяяяяяяяяяяяямо благодарско   bouquet
Добре, че ти си ме щракнала , да се имам  Hug
И аз благодаря, че ти мен си снимала  bouquet
Viki1 получили я?Любима е таз снимка,като за списание сте Grinning

# 243
"Ако не, ще отидем ние и ще има изпеем някоя песен, ще кажем по едно стихотворение и ще ги нагушкаме.Те ще се зарадват "
  Абе имам аз една прашасала пиеска по "Принцесата и граховото зърно" Thinking Ако се хванем с някоя сръчка да измайсторим кукли...Ако опрем до там аз съм на линия.  newsm78   

# 244
  • sofia
"Ако не, ще отидем ние и ще има изпеем някоя песен, ще кажем по едно стихотворение и ще ги нагушкаме.Те ще се зарадват "
  Абе имам аз една прашасала пиеска по "Принцесата и граховото зърно" Thinking Ако се хванем с някоя сръчка да измайсторим кукли...Ако опрем до там аз съм на линия.  newsm78   

ей,талант си ти голям Heart Eyes
нека се пробаме първо с професионалистите  Crazy..

За сега положението с 1 юни е следното newsm78-на 1 ви купон в СВ.Параскева,на 3ти в Доганово......Чакаме Перник и де се разберемза Медвен newsm78
С Мери плануваме купон за нашите си деца с едни хора,но реди 1ви.Поне 20 дечица да са WinkАйде мами Hug

# 245
  • София
С Мери плануваме купон за нашите си деца с едни хора,но реди 1ви.Поне 20 дечица да са WinkАйде мами Hug
Ние класираме ли се с едногодинковеца  Laughing Не звучи никак лошо   bouquet

# 246
Ние класираме ли се с едногодинковеца  Laughing Не звучи никак лошо   bouquet

a ние с неродени??? baby_neutral Embarassed

# 247
  "нека се пробаме първо с професионалистите  ..."

Само ако се наложи Embarassed
Какъв купон с едни хора? Rolling Eyes

# 248
а ние а ние с Викича - поканени ли сме newsm78 newsm78
ей аз отивам на товаря аудито с едно легло - ако и това понесе - купувайте си ауди 80 - железни са горките, стискайте палци, после тръгвам за Радомир - дано стигна със здраво легло hahaha

# 249
  • София
Криси, да пишеш веднага като се прибереш как си пътувала  Hug
А Lavender  нарочно ни държи в напрежение  Laughing  Mr. Green

# 250
Тъй,

1. издирих ГСМ-то на приятелката ми -актрисата и говорих с нея за представлението в Св. Параскева. Тя м/удругото ще преслуша и една нейна колежка, ще помисли като какво може да се направи и довечера в 8 ще й звънна за да ми даде отговор. Трябва да си провери и програмата, защото май всички на този ден са заети с представления..... newsm78 Казах и, че м/у 10 и 11 часа е най-удобно да има представление за малчовците и да не е повече от 1/2 час  Thinking Ако греша ме поправете, моля!!!
Надявам се отговорът й да е положителен.

2. 4arlin, пуснах ти на лични мейла си да ми пратиш снимчици от вчера, ама в моята поща няма нищо   Sad  Също така ти пратих и инфо за препаратите за мухъл, както говорихме вчера.

Значи към 21 ч. отново ще докладвам Peace

# 251
  • София
Вчера излизах за малко и маникюристката зе да ме гони покрай магазина, Хриси (фризьорката) оставила чувал дрехи. Снощи Джони ги взе от фризьорския магазин. Не съм ги гледала, но има мъжки ризи, летни, с къс ръкав. Тази, която я гледах беше от пясъчна коприна... тъй ли се казваше...
Така, че от Хриси имаме доста дрехи, който отлежават у нас.

# 252
Здрасти и от мен HugВчера цял ден бях  офф  Wink

За 1 юни - бройте ни и нас за това тайнствено Wink парти, ще дойде и iva_top предполагам,
а искам да помогна и за тържеството в Св. Параскева,например с украсата -  newsm78балони
, пък и да се престраша и аз да влезна  Embarassed

Събирам чудни дрешки за 1 годишни от един магазин("втора")- 90-98 см-за Дани от Радомир ,но смятам да купя и малко роклички,да зарадваме и малките фръцли (самотният татко имаше момиченце,но на колко newsm78)

# 253
Дамаянти, няма да ходя на вилата този уикенд, така че ако ти е удобно утре сутрин или около обед...ще те чакам вкъщи за багажа?! Какво мислиш?!

А за юнските празници...ще пробвам поне в Доганово да ида, защото съм в сесия и изобщо не ме бройте за нищо! Sad Cry

# 254
  • София
Веси, говорих с Роси вчера и разбрах, че багажа е много за у нас, но се разбрахме да го взема от теб с колата и да го закараме у Ефросина.С нея се разбрахме на лични  Hug
Та ще ти звънна утре да се разберем в колко часа  Peace
Чудя се обаче дали ще можем да ги натъпкаме за един курс, за да не се връщам 2 пъти  newsm78 Как мислиш???

Общи условия

Активация на акаунт