"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 492
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 285
Миа, става дума за Фантстикото в Люлин ли?! Там живеят "децата" на Ивет...не съм я чела скоро, но и координатите й нямам и не знам как да се свържа с нея...ще я изчакаме, да видим какво мисли по въпроса и имат ли нужда от нещо подобно?! Thinking
От Доганово абитуаринтките (Дани и Ваня) имат завършени различни курсове...за сладкари, хлебари, помощник готвачи...! Но Дани иска да учи в провинцията, ще видим за Ваня...всъщност на нея й търсим кръстник, за да може да се улесни този процес на адаптация! Peace

# 286
  • София
Само не ми е ясно  Embarassed, веднага след завършването ли тези 18 годишни трябва да излязат от домовете и къде отиват след това?
Ако някоя организация като тази ако не се е заела да им помогне, какво става с тези деца???

# 287
По принцип ДА, след завършването си всички деца трябва да напуснат домовете...а къде отиват - на кой му пука!? #Cussing out Какво става с децата...нали виждаш какво става по улиците?! Confused Sad Cry

П.С. Дамаянти, как минаха нещата след вкъщи...при Ефи и гъбичките на малкия?! Blush

# 288
  • София
По принцип ДА, след завършването си всички деца трябва да напуснат домовете...а къде отиват - на кой му пука!? #Cussing out Какво става с децата...нали виждаш какво става по улиците?! Confused Sad Cry

П.С. Дамаянти, как минаха нещата след вкъщи...при Ефи и гъбичките на малкия?! Blush

При Ефи, да ти кажа ми стана съвестно, че съм събудила мъж и.Той човека си легнал в 6  ooooh!.Нея така и не я видях, а ми беше неудобно да разпитвам, все пак само веднъж сме се виждали  Embarassed
Искам МНОГО да благодаря на Дойчин   bouquet (нали така се казваше  Blush), човека всичко пренесе сам, защото мен ме беше страх от кучетата  Embarassed
А на теб Веси - весел рожден ден  Hug

# 289
  • София
Мда-а-а за Фантастикото в Люлин става въпрос, но понеже местата за камериери и кухненски работници са за хотелския им комплекс в Симеоново, предполагам са разлепили обявите на всичките си магазини.

# 290
Дамаянти, той Дойчин отдавна е пълноправен член на нашето Движение!
Горкият, на базара...прекара доста време зад пейките, в пълнене на саксийки с пръст (нали вятъра се подигра с нас), освен това гонеше загубили се деца и какво ли още не! hahaha Hug

# 291
Момичета, от мене са двойката котлони (като печка без фурна.. #Crazy), някой по горе имаше печка Раховец, на която пък котлоните не работели...така, че сглобяваме цяла една такава. За пералнята ме смятайте и мен Peace

# 292
Момичета, от мене са двойката котлони (като печка без фурна.. #Crazy), някой по горе имаше печка Раховец, на която пък котлоните не работели...така, че сглобяваме цяла една такава. За пералнята ме смятайте и мен Peace
имаш пералня така ли, да не ровя на село за нашта старата
а ако и двете печки са раховец свекъра ги оправя чудесно - ще го питам може ли от двете да сглоби една работеща и ще докладвам. Hug

# 293
имаш пералня така ли, да не ровя на село за нашта старата
а ако и двете печки са раховец свекъра ги оправя чудесно - ще го питам може ли от двете да сглоби една работеща и ще докладвам. Hug

Нямам излишна пералня за съжаление....
Някой беше предложил (с линк към предложението) да съберем някакви парички за пералня, но не разбрах дали се е приело или не newsm78

viki1, порови, порови.....май се налага

# 294
За Даниел мога да донеса скаричка за сандвичи. ИМам и обувчици, по с коро пантофки, но не знам да не са му малки? Мисля че са 18ти номер. Подложка за повиване също - нали не можах да се натръткам да отида до Ети ,та си ги возя нещата в колата вече 2 седмици. Също имам 100  лева с които бих могла да купя памперси. Кажете само къде и кога. Живея в Младост. След като не си спазих уговорката с Ети и писах , но тя не ми отговори- надявам се да е заета , а не сърдита Embarassed
И играчки ще донеса.

# 295
За Даниел мога да донеса скаричка за сандвичи. ИМам и обувчици, по с коро пантофки, но не знам да не са му малки? Мисля че са 18ти номер. Подложка за повиване също - нали не можах да се натръткам да отида до Ети ,та си ги возя нещата в колата вече 2 седмици. Също имам 100  лева с които бих могла да купя памперси. Кажете само къде и кога. Живея в Младост. След като не си спазих уговорката с Ети и писах , но тя не ми отговори- надявам се да е заета , а не сърдита Embarassed
И играчки ще донеса.
едва ли Ети ти е сърдита, кара трудна бременност и постоянно я мисля особенно като н е пише няколко дни, мисля че ще му станат обувчиците, а с паричките бихме могли да му напазаруваме за месеци напред - и памперси и мокри кърпички, и кремчета, храна също  - ако ходиш в Южния парк на акцията можеш да ги дадеш на Роси и тя да напазарува за него, или ти да напазаруваш и да и занесеш само нещата, нещо такова, но тя като си оправи нета - дано е този век, ще ти каже как да ги направите нещата.
а ако не можеш да идеш на акцията - аз в понеделник връщайки се от село минавам през Младост - мога да мина да взема всичко- само ми дай на лични адрес и телефон Hug Hug

# 296
След като не си спазих уговорката с Ети и писах , но тя не ми отговори- надявам се да е заета , а не сърдита Embarassed

По-скоро беше болна, а вчера кумуваше! Peace

Егати клюкарката съм станала...Мара Подробната! Laughing Онзи ден разказвах за Дуци, днес за Ети! Sick

# 297
Здравейте! Много се радвам , че ви има защото в този момент пиша и плача защото няма на кой друг да кажа. Няма кой да ми помогне. Не ми трябва кой знае какво само съвет и добра дума. Сега не мога да пиша повече защото съм преклалено разстроена. Но моля ви помогнете ми какво да правя като няма и на кой да кажа...

# 298
  • sofia
Здравейте! Много се радвам , че ви има защото в този момент пиша и плача защото няма на кой друг да кажа. Няма кой да ми помогне. Не ми трябва кой знае какво само съвет и добра дума. Сега не мога да пиша повече защото съм преклалено разстроена. Но моля ви помогнете ми какво да правя като няма и на кой да кажа...

хайде Hug,като се успокоиш пак пиши Praynig

# 299

Хей, я се стегни! Hug И напиши за какво иде реч, пък ние ще направим каквото можем! Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт