"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 3

• 31 603
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, може би ще ми се наложи пътуване в събота до Наречен, Смолянско. Там да има някой нуждаещ се от посещение?

# 391
За Недежда трябвали пампи 4 размер, за да ги ползват и за малката. Малчо е на 10 месеца.
Дуцка Муцка, айде утре да ходим заедно?! Party

# 392
  • sofia
Дуциииииииииии, а мен що не ме сънува Cry
слушай можеш ли да занесеш от тези памперси които имаш на 6 членното семейство в Надежда, нека Веси ти обясни колко им е голяо бебето да му отбереш по големи близо до теб живеят - срещу OMV на ломското в началото.
ще задействаш ли нещата за онази мама за която писа, събрала съм и бебешко, утре искате ли среща на Илиенци, да купим заедно лигавници - примерно към 10 сутринта.
още една молба - дайте идея как да пращам на мамите сувенирите от базара - доста от тях вече са запазени - освен веднъж седмично да слизам до софия да им ги давам, ама на тези в провинцията как да ги пращам newsm78

много моля да не се дават всички памперси на сем. в Надежда.Вики,това са 7 пакета Wink
Дуцка,един пакет,не повече........Това че ги имаме не значи ,че трябва да им ги дадем всички,моля ви ,по-леко с даването Praynig Praynig

# 393
Роси, споко бе душа...точно това бях писала на Криси онзи ден, според мен не повече от 20 броя (не знам колко са в 1 пакет Embarassed)! Тя предлагаше 200, ама айде няма нужда...за цигари пари има, за мляко няма! Naughty Stop #2gunfire

# 394
  • София
Ефросина, ще дам на Владо утре 10 лигавника.Ще ти е удобно ли да минеш да ги вземеш?Всъщност недей, аз ще мина до вас в събота да оставя чувалите с костюми и  ще ти ги донеса.И едни други майки ще се включат!

# 395
  • sofia
Роси, споко бе душа...точно това бях писала на Криси онзи ден, според мен не повече от 20 броя (не знам колко са в 1 пакет Embarassed)! Тя предлагаше 200, ама айде няма нужда...за цигари пари има, за мляко няма! Naughty Stop #2gunfire

абе,аз да си кажа Embarassed
знам,че си четем мислите една друга,ма  Wink

# 396
стига бе не давам наляво и дясно памперси, предложих 200 щото мислех че въпреки че са ми съмнителни сте решили все пак да им помагаме, аз лично съм зле насторена спрямо това семесйтвто - нека Дуци им отдели 20 памперса, и готово, според мен те са мързеливи и за това са в мизерия и чакат на такива като нас, а не щото са социално салби - но вие си знаете.
Дуци утре в колко пред Илиянци - 11 става ли, на входа пред офиса на мтел

# 397
  • sofia
Момичета, може би ще ми се наложи пътуване в събота до Наречен, Смолянско. Там да има някой нуждаещ се от посещение?

ima bebeshki dom v Shiroka laka ;-)za drugo ne se seshtam,no shte pogledna spisaka Hug

# 398
Вики...хич и не знам къде е тоя офис на Мтел Embarassed. Ако искаш ми обясни или измисли друго място. Остава за 11, нали?

А за цигарите....не съдете жената. Аз не съм пушач, но може това да й е единствената утеха, може да не пуши много, знам ли newsm78

# 399
Вики...хич и не знам къде е тоя офис на Мтел Embarassed. Ако искаш ми обясни или измисли друго място. Остава за 11, нали?

А за цигарите....не съдете жената. Аз не съм пушач, но може това да й е единствената утеха, може да не пуши много, знам ли newsm78

и аз съм пушач но днес купих на Вики сок, вместо на мен цигари - а ми се пуши та ми е вие, но ще чакам мъжо.
Дуци от надежда като идваш, по пътя на трамваите - излизаш на Илиянци, точно до входа му има офис на Мтел - абе иди на илиянци 11 часа и ми звънни къде си - иамш ми телефона, ако не аз имам твоя

# 400
  • София
Мен с малкия приемате ли на Илиянци  Blush

От снощи си мисля за нещо...
Не може ли да се направи райониране за ежемесечните акции. newsm78

Последна редакция: чт, 04 май 2006, 17:30 от Дамаянти

# 401

ima bebeshki dom v Shiroka laka ;-)za drugo ne se seshtam,no shte pogledna spisaka Hug

Ако имам възможност може да мина оттам. Правя си суперски купонджийски уикенд само с женоря   Flutter Ще водя майка ми с 2 приятелки на санаториум, аз си взимам моя приятелка, с която ще преспим при друга наша приятелка в Смолян и трите заедно се прибираме в София, щото втората ми приятелка ще пътува в чужбина и ще използва транспорта ни. Та така с едно пътуване избих всички зайци на веднъж, а колко точно са, некой друг да брои..... АБЕ женски купон ще имааааааааа ..........  newsm19  newsm19

Който не е разбрал по колко женки в колко посоки ще воза, да пита  yes

# 402
Мен с малкия приемате ли на Илиянци  Blush

От снощи си мисля за нещо...
Не може ли да се направи райониране за ежемесечните акции. newsm78
Естествено Hug

Вики, аз паркирам отзад при пожарната, там при блоковете. В 11 ще съм там.
Веси, и ти ли ще идваш?

# 403
да му се невиди колко изписах и изведнъж - сесията ви изтече #Cussing out #Cussing out
с две думи - Дуци утре 11 ти звънкам аз ще съм на Илиянци, Дамянати и ти да си там.
Мариетка се изгуби - как е някой да каже, на мне ми е неудобно да я притеснявам Confused

# 404
  • София
Стига да не вали там съм  Hug
Искам да питам, мога ли чувалите да ги дам на Криси???С нея май се виждате по-често  Wink

Общи условия

Активация на акаунт