Звездни компромати - 294 част

• 105 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
...явно ще го укриват малкия...а как се казва?

# 31
Много са ми странни снимките им с бебето с тигрова глава newsm78 Ама като хем искат да позират кифлите, хем да крият детето така става... ooooh!

# 32
  • До морето
http://prikachi.com/images/294/8857294j.jpg
Клонингът на Гери Никол- Дара пожелава лека нощ на феновете си. Почти повярвах, че така намазана си ляга.

Спи с отворена уста?!  Laughing

Винаги съм подозирала, че е от тези, които имат проблем със захапката ли с дищането ли. Още от фактора. Тя така си виси долната й устна винаги, не е поза. Просто сега превръща дефектът в ефект, подобно на каките от Планета.
Песента й е слаба, а тя, подобно на ГН е с доста съмнителни певчески заложби.
Между другото те бяхя приятелки, сега вече не са  Laughing

# 33
Кифльоците защо просто не пускат кифльови снимки на себе си като толкова искат да се покажат? Какъв е смисъла на снимка със скрито бебе?
А да, сетих се - искат да са като известните, ама известните ги следят папараци, а от кифльоците никой не се интересува.  Whistling

# 34
  • Бургас
Песента й е слаба, а тя, подобно на ГН е с доста съмнителни певчески заложби.
Съмнителни ли? На ГеритУ въобще не са й съмнителни гласовите заложби, видимо е, че липсват. Още помня като беше в трио в X factor - правя нещо в коридора и от хола дочувям някакъв разгонен нерез да квичи. Влизам в хола и търся отчаяно дистанционното да махна тоя остъргващ мозъчната ми кора звук и виждам ГеритУ как се мъчи на сцената като прасе с прерязано гърло.

# 35
Поредното дете извън столче. ooooh!

# 36
Сигурно се канят да продадат снимките на Жабчето в някое списание. Иначе не мога да си обясня фотоколажите.  Laughing

# 37
  • Gotham City
Гери-Никол има много дразнещи маниери, като разпери тия къси пръстчета и дълги никти и е на път да засенчи кака си Тоца. Sick

А другата кукувица - Моника Валериева снимала гениталиите на котката си и отправила призив да му намери подходяща жена Joy
Цитат
Карел е чистокръвен бенгал с родословие,10-ет месечен некастриран!Търсим му жена,вече е готов да се влюби😍Бих се радвала да е бенгалска и тя,но ми изпращайте снимки на direct message
Скрит текст:

Тая е толкова вдлъбната в главата, че нямам думи!!!!!! 10-ет!!!! 10-ЕТ!!!!!!

Есмер и Блажко много се излагат с тази глава на тигър на мястото на бебето....
И в миналата тема питах, същото като сега Ice Queen, защо, ако не искаш да се вижда, се снимаш с него!?!?!?!

Убийте ме, харесвам и Гери Никол и Дара, смятам, че ако бяха в Щатите например, щяха да имат огромен успех.

Днес четох, че родителите на Гери Никол са и подарили яхта за рождения ден, а за предишния Порше

# 38
  • Варна
Песента на Дара не ми харесва и си мисля, че е по- неубедителна като присъствие, в сравнение с Гери-Никол, но пък е по- хубава.
Чукнах в нета да видя коя е тази Дара.
Толкова бебешка физиономия има, че няма на къде повече,
тя тръгнала секс имидж да продава.
На всичкото отгоре ужасно прилича на Мара
от един нейн по-ранен период  Mr. Green
Че и на джуки гледам я следва.

# 39
...явно ще го укриват малкия...а как се казва?
Елай му беше името май.  Peace

# 40
А защо си лягат гримирани тези селски пръчки, заради мъже, спящи евентуално до тях
За да могат да ги познаят на сутринта Whistling

# 41
Венета,явно много се харесва така,наскоро видях снимки на Венета Райкова.Ми тя е кожа и кости,мъжа и не я ли вижда😕

# 42
  • София
Гери-Никол и Дара поне имат някакъв, пък бил той и съмнителен талант, за разлика от Ким. К. Simple Smile

# 43
  • София
Блажко се снима с тигърчо, за да видим колко е грижовен към новороденото.  Wink

# 44
  • Gotham City
Гери-Никол и Дара поне имат някакъв, пък бил той и съмнителен талант, за разлика от Ким. К. Simple Smile

И тя има, ама е +18

Общи условия

Активация на акаунт