На море в Гърция 2016 - V

• 131 163
  • 849
  •   1
Отговори
# 690
За утре сутрин какви са ви прогнозите за трафика към Кулата? Дано не е като днешния.

Pinko, само мога да кажа: жалко!

# 691
Ние още сме в Никити, втора година, а вече обмислям другата почивка в Гърция.  Искам следващият път да сменим дестинацията и някак си, ако може да не мърдаме с колата за плажове. Тук плажовете на юг от Никити са прекрасни, обиколихме ги и тази и миналата година, но с малката си е натоварващо. Догодина ще е на 4г, но пак си е разправия това влачене до плажа. А ние не седим по цял ден, сега откарваме до към 14 часа и после се прибираме окончателно. Само 1-2 пъти излезнахме на плажа в Никити, макар че е на 80 м от нас.

Та обмислям за догодина нещо на самия плаж, но колкото и да чета, сякаша не попадам на нещо точно на плажа. Т.е. има предалгане, но не мога да разбера дали са светни плажовете, да не е като да кажеш на плажа в Никити, на нас не ни допадна много. След Калогрия, Ковио, Лагомандра, не ми се ще да много по-зле следващият ми избор Simple Smile

Гледах едни поляни във Вурвуру, след тях море, http://www.halkidiki.com/valasakis/index.htm, знам че Вурвуру е малко и скучно за някои....Колебая се и между Сарти и Каламици....После мислите ми хукват към Тасос, маакр че там ме отказва това, което четох на доста места за масовото наличие на оси по плажа.....

Дайте някой съвет за дестинация за настаняване на плажа?   Имате ли отзиви за плажа на Неа Ираклица, гледах ето това по мнение от вотра ръка - http://www.studiokatanas.gr/en/studios-katerina.

Предварително благодаря за идеите!

# 692
Не се лъжи за това студио, това е на главната улица на Ираклица, в сърцето на шумотевицата. И отвън тези кипри масички ги е имало явно само за снимките Simple Smile В Ираклица плажа е чудесен по мои критерии, чист, пясъчен, не много дълбок. По-добре да гледаш настаняване от другата страна, където е вилната зона, а не съвсем в центъра. Ще ти пиша на лични.

# 693
  • Бургас

tsvetunka онзи ден точно там спряхме да поогледаме района. На крайбрежната улица с всички заведения наистина ще е много шумно. А и като сте с малко дете не предпочитате ли къща с двор? Иначе плажът ми се видя нормален. Цените не ми се видяха добри Simple Smile , но това е заради търсенето, няма как.
Ако не те притеснява дълбокото море, можеш да погледнеш и Торони.

# 694
Да, наистина предпочитаме нещо с двор, сега сме така във Филиана и съм много доволна. Всичко ми харесва, не сме на крайбрежната, а съвсем близо до нея, обожавам плажовете на юг, но просто не ми се ходи на плаж с кола сякаш.  Мерси за мненията за Ираклица, не знаех, че това е главната и там, абсолютно не ми допада тогава. Прави сте напълно!

# 695
Кулата,Св. Димитър и Св. Георги,Пазара,Лададика,Аристотел площада ако искате музеите има и една арка запазена,разходка по брега, те това е.

Благодаря!

# 696
  • Пловдив / София
Аз ще дам впечатления от Псакудя. Селото се намира на входа на Ситония.

Малко е, има 3-4 кръчми, кафенета. Няма какво толкова да се прави там, но е ок за който търси спокойствие.
Иначе плажната ивица е много добра. На мен ми хареса. Дълга е ок. 4 км. Има зона с чадъри, има и доста свободна зона. Водата - плитка, чиста.
Наблизо за разходка се намира Неа Муданя - по-голям град на Касандра. Ходихме и там. Всяка сряда става пазар там - колоритно е. Аз обичам такива пазари.

Хотелът няма да го препоръчвам, защото не ни хареса, но, като се разхождахме, видях доста хубави вили съвсем на плажа.

# 697
  • Перник
Извинявам се,но немога да изчета всички теми.Какво ви е мнението за плажа в Палио.

# 698
Има няколко заливчета в Палио, чисто е, пясъчно е. До колкото знам има Син флаг за екологично чиста вода.

# 699
  • Перник
Благодаря ти много за отговора.

# 700
Моля, ходихме два пъти на плаж това лято. Имаше хора, но е спокойно. Хареса ми. Гърците са фенове на Палио. Simple Smile

# 701
  • София
Здравейте, може ли някой да ме ориентира къде е фермерският пазар в Лутра едипсу, Евия. Мерси !

# 702
Привет от Лефкада! В Агиос Никитас сме от днес. Снощи в 24ч минахме границата на Илинден- кьорава кола нямаше  Mr. Green Трябваше да сме първо в Парга за 3 дни, но нещо не ни допадна хич и на мен и на ММ и дружно решихме да останем на Лефкада цялата седмица направо. Ходихме следобед на тукашния плаж, утре сигурно ще отидемна Катизма.  Peace
Някой тази година бил ли е на круиз с Нидри стар да ме ориентира с цени? Колко време продължава круиза? Чудя се дребното (6г) дали ще издържи  newsm78

# 703
  • София
Колко време продължава круиза? Чудя се дребното (6г) дали ще издържи  newsm78
Зависи от дребното. Wink Круизът е цял ден - тръгва в 9-10 часа и се връща около 17-18 ч., обаче спира на много места и може би няма да му доскучае. Но пък някои от спирките са за плаж с плуване и едва ли ще може да се възползва. На Порто Кацики се слизаше по доста стръмна стълба, която опираше в плиткото, но все пак във водата. Ако има вълни ми се струва невъзможно слизане с дете. Другото плуване пък беше в залив, където нямаше дъно. Пак не е подходящо за дете. Не знам как стои въпроса ако детето има надуваема жилетка.

# 704
  • София
Здравейте, може ли някой да ме ориентира къде е фермерският пазар в Лутра едипсу, Евия. Мерси !
Биби,ще опитам малко по-късно да ти дам линк,че от телефона не мога нещо. Имай предвид,че работят от понеделник до петък,до обяд. Вие в Лутра ли сте вече?

Общи условия

Активация на акаунт