На море в Гърция 2016 - V

• 131 125
  • 849
  •   1
Отговори
# 825
# 826
  • София
Пелион е за разбирачи. За обичайни плажуващи на пясъчни грандомански плажове не се препоръчва.
С това мисля, че всички интересуващи се от Пелион, вече сме наясно.  Mr. Green

# 827
  • София
Пристанището във Василики готово ли е?

Никой ли не знае?

# 828
  • тук-там
Пристанището във Василики готово ли е?

Никой ли не знае?

Феритата за Лефкада все още пътуват от Нидри - явно не е.

# 829
  • Sofia
Благодаря за предложенията за плаж. Точно към района на  Ормос Панагиос се насочихме. Лагониси много ни хареса, ще видим следващите дни къде ще сме.

# 830
Благодаря за предложенията за плаж. Точно към района на  Ормос Панагиос се насочихме. Лагониси много ни хареса, ще видим следващите дни къде ще сме.

За разнообразие някой ден, като обиколите около Вурвуру и, ако не сте против 30тина мин път в посока, може да прекосите напречно ръкава и да посетите плажовете на юг от Никити - Ай Йоанис, Калогрия са супер за малки деца според мен. Никити -Вурвуру се взима супер бързо, ние от Никити два пъти ходихме в тази посока за разходка.  На юг от Никити, хващате към Порто Карас надясно и след отбивката има табелки за плажовете вдясно на пътя.  Плажовете са описвани тук многократно от момичетата, страхотни са! Ако сте били от ддругата страна вече, няма смисъл де. Но само ми хрумна като идея.

# 831
Пелион е за разбирачи. За обичайни плажуващи на пясъчни грандомански плажове не се препоръчва.

Но дали е ясно, че ако не сте ценители на подобни красоти хич няма да ви хареса. Включително и замотаните глави по завоите.

# 832

Не съм съгласна. Част от тези са само за фото. Други са за туристи ала кефи ме. Повечето не са мой тип.

# 833
Като изключим факта, че не е Митрос, а Миртос...  Joy hahaha  в списъка има чудесни плажове всъщност. Които не са само за снимане. Аз не разбрах какво значи турист ала кефи ме, но очевидно съм от този тип щом доста от споменатите плажове ме кефят.  Joy hahaha Joy Да не говорим, че списъкът не е никак едностранен и има плаж за всеки вкус.  Peace

# 834
  • София (Възраждане)
Плажът пред Псароянис се е утрепал за деца.

Биби, вие в какъв тип помещение сте отсядали там? За семейство с три малки деца удобно ли е в студио тип А, това на двете нива? Такова настаняване съм им предложили.  newsm78 Не откривам и квадратурата каква точно е.
 bouquet

# 835
  • София

Но дали е ясно, че ако не сте ценители на подобни красоти хич няма да ви хареса. Включително и замотаните глави по завоите.
Ние така тренираме децата (3 броя) да спрат да повръщат.  Mr. Green Наистина ще се радвам за нещо по същество.

# 836
  • София
Плажът пред Псароянис се е утрепал за деца.

Биби, вие в какъв тип помещение сте отсядали там? За семейство с три малки деца удобно ли е в студио тип А, това на двете нива? Такова настаняване съм им предложили.  newsm78 Не откривам и квадратурата каква точно е.
 bouquet
Само в студио и апартамент в горната къща сме били и то в частта Akti Psarogiannis (те братята се разделиха нещо). Долу е тесничко на втория етаж е почти само родителската спалня. Долу имаше разтегателен диван и може би ще сложат кошара за едното от децата.

# 837
  • някъде ... тук ...
....Ние така тренираме децата (3 броя) да спрат да повръщат.  Mr. Green Наистина ще се радвам за нещо по същество.
Минете през Завоя  Crazy
Моите се кефят на завоите. Баща им - не толкова  Whistling

# 838
  • Sofia
Значи сега разбирам всички, които се оплакеат от македонци. 22:30 е и на двора три 3-5 годишни хлапета крещят в неусвес. Всички останали са си или по терасите и кротко си вечерят, или навън на таверна. И това на петата година в Гърция. Няма да коментирам за каква липса на възпитание става дума и през останалата част от деня.

# 839
Честит първи учебен ден на децата и родителите им, лудницата почва! Simple Smile))

Момичета, какво бихт избрали за периода 12-16.10  (или 19-23.10):

1. Разходка до Парга и оттам еднодневна екскурзия до Лефкада ( + приемам съвети за други места в района)
2. Пелион ?! (предвид планинската местност е знам дали си струва толлкова път
3.  Нещо по-класическо и спокойно, което също не сме правили - Метеора, Кавала...

ММ има рожден ден и мислим да избягаме няколк одни от децата, Бяхме планирали Виена с големия ни син, но нещо не се организирахме, та мисля алтернативи сега, но сами, че баткото ще откачи от толквоа път ( мрънкащ тийн Simple Smile)

Четох за Парга, че е лудница в сезон, а и без целта да ни е плаж, може би си струва да идем на по-спокойно през м.10?
Мерси за съветите предварително!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 10:00 от tsvetunka

Общи условия

Активация на акаунт