Vip brother 2016

• 298 340
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Бургас
Ми не мога да я харесам Жана и това е. Всеки път ми иде да и отскубна ламарините от физиономията и да и позатворя устата. Много ми е изкуствена с тоз позитивизъм. Тази вечер наистина изглеждаше по-човешки, но отново ми изглежда пренавита и неестествена.
Явор не го харесвам, но аргументите му за отказа да спука балона ги подкрепям.
Света Ирина започва да ме дразни. С тоз назидателен тон и добруване към всички, айде нема нужда. Ще и видим скоро  истинското лице ми се струва.
Дотук съм за Роро, признавам си, че не бях чувала за него преди да влезе, но се държи най-разумно от всички.

# 2 716
Ирина е нещо ужасно за мен, кошмарна жена. Еманация на пасивна агресия без дори капка емпатия и чувство. Всичко е премерено, премислено и изиграно. Плашат ме такива хора.

Peace Добре, че не е особено интелигентна, та не успява твърде да ги домисли.

# 2 717
Не знам защо Жени постоянно повтаря колко млада била Жана, че не познавала цинизма и прочие тъпотии.Жана е на 30 години, дрЪта жена.....     Laughing   , дете има.
Млада, глупава и наивна може да бъде една 13-15 годишна тийнка, ама жена на 30, омъжвана, разведена, с голямо дете.....

И като цяло този ВИП ми е адски скучен.....

# 2 718
  • София
Така са й казали, нали Х-фактор е на същата теевизия, договорът на Жана още не е изтекъл, също и Жени може още да е вързана за тях.
Жана я изкараха дете, а тя е жена, нищо че си прави имидж на момиченце като от аниме.

# 2 719
Не разбирам, защо някои "ВИП"се панираха толкова, че ще останат без багаж- не са ли гледали предни сезони- трябва да са наясно, че ще има моменти да бъдат без свои вещи или без храна... такава е играта Naughty

Жана е едно голямо, сладко  дете-  има своите странности/ ексцентрична визия/ има си и своите слабости/ дрогата/, но има и много доброта в сърцето и Peace

С тази мисия наистина маските паднаха, при номинациите в понеделник ще видим отново истинските им лица.

# 2 720
Жана е едно голямо, сладко  дете - има своите странности/ ексцентрична визия/ има си и своите слабости/ дрогата/, но има и много доброта в сърцето и Peace
Алелуя Joy Сладко и дете - едно цяло с Жана Crazy  hahaha

# 2 721
Жана е едно голямо, сладко  дете - има своите странности/ ексцентрична визия/ има си и своите слабости/ дрогата/, но има и много доброта в сърцето и Peace
Алелуя Joy Сладко и дете - едно цяло с Жана Crazy  hahaha
А за мен си е една пиянка и дрога,добре ,че мъжа и гледа детето

# 2 722
  • София
Какво дете, бе, 30-годишна жена с дете в училищна възраст! Дете е била преди петнайсет години. И откога дрогата е странност, то да не е като да си обува два различни чорапа! Торбичките под очите й и пепелявият цлят на лицето не са от дундуркане на бебе или майчини безсънни нощи, а от алкохол и дрога. Не толкова от концертна дейност.

# 2 723
Много сладко дете

# 2 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като я гледах как дигаше по детски бутилката снощи  Laughing

# 2 725
  • София
В истерес на истината, когато я мярнак, че е победител в Х-фактор си помислих, че е почти на 40. На тази снимка ми изглежда пак на такава възраст.

# 2 726
Тц, тц, тц...

# 2 727
Жана освен,че ми е неприятна визуално,не ми допада като поведение,простее ми и има огромна необходимост от продължително психо лечение,толкова е неуравновесена,лабилна,хаотична,вдетинена на моменти.И това постоянно дръгнене  Sick ........
Не ми харесва,че още от самото начало акцентът на предаването падна върху нея и цяла седмица всичко се върти около нея и с нейно участие.Не се справи с мисиите с лекота,както например кака й Меги,никакво въображение как да подходи,за да успее.
В мисията с балоните и аз като Явор и Боби не бих й дала да ми го спука,ей тъй,на инат.Още повече при невротичните й и нерешителни опити да го направи,дърляща се като малко дете.
На финала на днешния епизод по физиономиите на другите участници си личеше,че не им е приятно изначално да сложат Жана в центъра на вниманието,а другите да са като някакъв миманс покрай нея.

# 2 728

Мда. Макс Фактор и Мейбълин са му "родителите"  Mr. Green

Уф,  айде стига глупости - истинският ѝ външен вид изобщо не е впечатляващ - като с котките  - като го намокриш и изпереш  и се чудиш какво е това Shocked  ... Жана има едро лице и груби черти, широк нос, доста  предразположена е към напълняване, но всичко това много успешно се прикрива от нея, фотошопа или гримьорите, а иначе може би не е лош човек.    Peace

# 2 729
  • София
Е, тя пък, какво има да ги пита. Трябваше на бърза ръка да опраска балоните, вместо да приказва.

Общи условия

Активация на акаунт