Vip brother 2016

• 298 322
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 730
На финала на днешния епизод по физиономиите на другите участници си личеше,че не им е приятно изначално да сложат Жана в центъра на вниманието,а другите да са като някакъв миманс покрай нея.
Ми подготвят всички за победата ѝ...

# 2 731
На финала на днешния епизод по физиономиите на другите участници си личеше,че не им е приятно изначално да сложат Жана в центъра на вниманието,а другите да са като някакъв миманс покрай нея.

Ако ни готвят нещо като римейк на епизода "Света Станка"  - сега "Жана Д'Бергендорф" е недобра перспектива.  Хич пък да не се напънат да измислят нещо ново ... пфу. Егати сценаристите  Crossing Arms

# 2 732
Ако ни готвят нещо като римейк на епизода "Света Станка" 

Laughing Голям дразнител ми беше.

# 2 733

Прекалено рано е за да се говори за победа, а освен това практиката показва, че тези които ни ги навират всеки ден пред очите и тези които изнасят шоуто на гърба си рядко  печелят...просто докато наближи финала образа се е изчерпал...

# 2 734
  • София
Който е тих той печели.
Бунтарите са първи на пангара.

# 2 735
Не мисля, че точно Жана ще бъде победител на този сезон. Написах ,че е едно голямо дете, впечатлинията ми са от плажното парти. Чела съм за скандалното и поведение , но си личи че е добър човек. Не мога да кажа това за Ирина- ужасна жена- нищо че е хубава, възпитана,че си гледа децата- тя е много лицемерна и , дребнава и на моменти толкова елементарна...
но всеки гледа по различен начин все пак, и всеки има собствено мнение...

Какво дете, бе, 30-годишна жена с дете в училищна възраст! Дете е била преди петнайсет години. И откога дрогата е странност, то да не е като да си обува два различни чорапа! Торбичките под очите й и пепелявият цлят на лицето не са от дундуркане на бебе или майчини безсънни нощи, а от алкохол и дрога. Не толкова от концертна дейност.

И кой е казал ,че дрогата е странност newsm78

Ей така, лаф да става... чели недочели, разбрали неразбрали... важното е да скочите, ако някой каже различно мнение от вашето.

# 2 736
  • София
Сори, сега видях, че е слабост. Май е време да си лягам, че се поизнервих нещо.

# 2 737

Да, ама  накрая внезапно някак се оказа, че всички много я харесваме newsm78   -  два пръста чело - орева орталъка като я облякоха в рокля, но пък умее да трепе котки с камъни.  Confused  Е, вярно - как да не го заобичаш такъв човек?  

# 2 738

Да, ама  накрая внезапно някак се оказа, че всички много я харесваме newsm78   -  два пръста чело - орева орталъка като я облякоха в рокля, но пък умее да трепе котки с камъни.  Confused  Е, вярно - как да не го заобичаш такъв човек?  

Аз си спомням веднъж когато си умираше от смях когато разказваше в къщата как тормозят животните на село с приятелите й когато се напият Sick. От тогава ми е толкова противна, че като я видя някъде по телевизията веднага превключвам канала, а я имах за свестен човек преди да влезе в брадъра и да си покаже истинската същност на злобна и жестока селянка.

# 2 739
Забравих да се възмутя от излизанията. Начи за простолюдието вечер 30 мин сценки = хляб и зрелища, а виповете - не може Земята да се върти без тях! Те от кога знаят, че ще влизат в тоя формат? Ми няма ангажименти за това време! Че не може седмицата на великата ни мода да почне, ако Десито Цонева не е водеща? Жана ще ходи да се дере некъде си. Бахаров и без него не може... премиера имал. За другите просто не знаем още къде си щъкат напред-назад... Ба си, спирам да им гледам монтажите.

# 2 740
И Рени е излизала вчера. Участие май...Предполагам, че и "дъ бест мам форевър" е излизала на15ти.

# 2 741
Не е луд тоя, дето яде зелника, а тоя, дето му го дава, е рекъл мъдрият ни народ.
Като могат да тъкат на два стана/да бозаят от две крави/ що па не?
И аз смятам, че трябва да си изкарат вътре цялото време, ама кой ли го интересува какво мислим ние? Убедена съм, че и нет ползват, и телефони, и какви ли не екстри.

# 2 742
За мен седмицата беше интересна, най-вече заради Жана. Харесвам и Глория. Другите все още са ми нито риба, нито рак.

# 2 743
Коя е Света Станка  Joy

Жана ми мирише на победител, макар че изобщо не я харесвам.
Иначе и аз съм убедена, че всички си излизат и си ползват и нет, и телефони и срещи с родата. Аз съм против, губи се цялостната идея, против съм и всякакви привилегии - отделни спални, специална храна, тинтири - минтири .

# 2 744
И на мен Жана ми е по някакъв начин симпатична. Незлоблива, не създава напрежение около себе си, не се натрапва. Не обича интригите.
Изумена съм от всичко, написано по неин адрес тук. На 30 съвсем не е дрЪта жена, а млада жена, търсеща себе си. Аз поне, на нейните години, бях това. Не мисля, че са се променили толкова нещата от тогава.
Ама... хора разни, разни гледни точки.

Общи условия

Активация на акаунт