Vip brother 2016

• 298 322
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 745
Станка Златева.

# 2 746

А, вярно  bouquet Бях я забравила. След тризначките нито една победа не ме изненадва.

# 2 747
Обаче Станкиния сезон беше един от най-добрите, заедно с Мира, Медаров, Червенкова, Лиана, Павел Чернев (лека му пръст), Тервел Пулев, Шамара, Мариан Кюрпанов, Стойко Сакалиев, Йоко, Флорин и Парис Хилтън Mr. Green

# 2 748
Обаче Станкиния сезон беше един от най-добрите, заедно с Мира, Медаров, Червенкова, Лиана, Павел Чернев (лека му пръст), Тервел Пулев, Шамара, Мариан Кюрпанов, Стойко Сакалиев, Йоко, Флорин и Парис Хилтън Mr. Green
Да наистина! Пламен трябваше да спечели сезона! Цялата къща беше срещу него и Мира и той все пак достигна финала и публиката винаги го спасяваше първа! После спипаха Ваня, че прави някакви шашми с смс-и и мистериозно някак си Станка спечели Whistling А Кънчев се скъсваше да плюе по Пламен и да ни убеждава колко е недостоен да спечели. Продуцентите винаги така ни "намекват" кой трябва да харесваме и кой да мразим т.е на кого ще дадът наградата и кой ще бъде ощетен.

# 2 749
  • Ямбол
Знаех си, че ще намерят начин да издействат имунитет на Софкин и той вече е факт. Иначе хвърчеше първи. А сега ще ги дразни поне още седмица.

# 2 750
  • София
Всички излизат... Чакам с нетърпение да видя театралния кръжок като решат да вкарват близките им; има да падат рев и сълзи. Освен да влезе някой братовчед, дето така или иначе не са виждали отдавна..
Ще каже ли някой майката с утробата какво предаване ще води? Това Бейк оф ли, що ли?

# 2 751
Казах ви аз по-рано, че Жана харесва Алек. Снощи в изповедалнята призна, че единствено него би целунала така, както е искал ББ - минимум 5 секунди и категорично.

# 2 752
  • sofia
Усещам нов "Ангел" ни пробутват!?! hahaha
А за Софкин, познах!
Той ми е неприятен, но и на останалите не им прави чест, как го третират. Ако беше някой мъжага, дали щяха да си го позволяват?
Тъпо е, че сега ще си изливат негативите на него и няма да си обърнат внимание помежду си! hahaha

# 2 753
Скучно беше, не можах да се съсредоточа. Само не разбрах защо Софкин постоянно проси цигари от другите, къде са неговите? Това винаги много ме е дразнило - дай една цигара, все едно някой е длъжен да играе ролята на будка.

# 2 754
но и на останалите не им прави чест, как го третират. Ако беше някой мъжага, дали щяха да си го позволяват?
И аз точно това си мислех.
Жана, с това тичане нагоре надолу и хихикане, ми прилича на някоя шестокласничка.  Confused

# 2 755
но и на останалите не им прави чест, как го третират. Ако беше някой мъжага, дали щяха да си го позволяват?
И аз точно това си мислех.
Жана, с това тичане нагоре надолу и хихикане, ми прилича на някоя шестокласничка.  Confused

Жана ми е нелепа , ами прощавайте ама на 30+ години с дете на 6-7-8г. , поведението и е на абсолютна кифла със зависимости.
Това че изглежда поне едно 40+ си е ген не е от нея някой младеят ,други изглеждат по възрастни от реалните си години. Но е мърлява визуално и изглежда нечистоплътна.
А ДЕса Цонева и тя така .

Да хипер , мега гнусния човек използвач на ...57години !
Поне заради бялата му коса ,трябваше ИринА да прояви уважение и да не се изявява, като майка му.
Тя го унижава , слага му алкохола на високо "да не може някой ниски хора, да го стигнат" баси  ooooh!
Той и опосума е нисък 170-172см. сигурно така и на него му е крила на висооооко алкохола , та да го превърне в най -големия ЧЕХЛЬО откакто е с нея

# 2 756
Биг брадър одавна не е тва, което беше. Нормално. Влизат всякакви кукуригалници със самочувствие на големи звезди. Дори самият Кънчев го промениха много като стил и е дразнещ водещ. А виповете виждат, че хората гледат и може би успяват да се продават добре и да се издействат излизания и връзка със света. Та мисълта ми беше, че вече не е риалити в затворена обстановка, а една къща, в която се събират основно идиоти, за да им се подиграват. А после и пари печелят.  Mr. Green Joy

# 2 757
Нещо много вяло тръгна тоя сезон  Thinking а това с нагласвацията ще им изиграе много лоша шега на умниците от екипа,ще видим кой ще им праща смс-и за реалити от типа Ден и Нощ,още предният път нагласвацията с Преслава -бяла и добра ,излиза щото не можела да номинира ,после я връщат ритуално -много дразнеше ,чак се отвратих  Sick  Twisted EvilЧудя се  дали правилата на оригиналният брадър  позволяват такава свинска гавра с формата  newsm78

# 2 758
Е, той форматът да не е свърталище на спечелилите нобелова награда.  Whistling

# 2 759
  • Пловдив
Само мен ли ме издразни манекенката Глория снощи?24-годишна жена да лежи на пода на банята и да обяснява с лигав детски глас,че не се чувства себе си без дрехите и козметиката си.

Общи условия

Активация на акаунт