Vip brother 2016

• 298 243
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 015
Лъвовете са силни характери и нищо не може да ги спре, уплаши или уязви. Те са родени победители и си преследват целта, плячката като истински хищници.
Ооо, доста мога да кажа за един Лъв! Егото и самочувствието им са гигантски, на фона на реалните им, съвсем обикновени възможности! Рипат, скачат, смятат се за велики, но всъщност са си просто котки и се стряскат като някой тропне по-силно. Грандомани до мозъка на костите си и живеят само, и единствено за своите удобство, удоволствие и потребности. Още има, но ме мързи да се впускам в подробности... и всичките те не са никак ласкави. Баща ми беше лъв, от 10 години прекият ми шеф е лъв, приятелка някога имах лъв, ясни са ми съвсем. Разлика в гигантизма на егото и малките им, материални души на тези тримата, оглеждани години наред отблизо, няма.

# 3 016
  • До морето
Лъвовете са силни характери и нищо не може да ги спре, уплаши или уязви. Те са родени победители и си преследват целта, плячката като истински хищници.
Ооо, доста мога да кажа за един Лъв! Егото и самочувствието им са гигантски, на фона на реалните им, съвсем обикновени възможности! Рипат, скачат, смятат се за велики, но всъщност са си просто котки и се стряскат като някой тропне по-силно. Грандомани до мозъка на костите си и живеят само, и единствено за своите удобство, удоволствие и потребности. Още има, но ме мързи да се впускам в подробности... и всичките те не са никак ласкави. Баща ми беше лъв, от 10 години прекият ми шеф е лъв, приятелка някога имах лъв, ясни са ми съвсем. Разлика в гигантизма на егото и малките им, материални души няма.

Бижу,
Скрит текст:
а ти Овен ли си?

# 3 017
E, как - нали трябва да се извае ореола на света Ирина.
Нали не мислите, че случайно са изтрити компрометиращите и постове с колко женени е спала и от кои правила аборти. . Никой друг потребител тук няма възможност да трие собствени постове с няколко годишна давност, случаЕнос? -не мислА.  Simple Smile
То не бяха модераторки от тук канени и обявени за "Най - добри майки" в тогавашното и предаване. То не бяха тежки преговори с паричен елемент с администраторите тук, то не беше чудо.
Резултат - света Ирина  Stop

Не случайно и като копираш линка на профила и, при опит да го постнеш последната цифра се сменя автоматично и линка всъщност не води до никъде. Трябва да смениш ръчно последната цифра на линка с 2, за да ти се покаже. Но няма и смисъл от цялото това упражнение, защото компроматите и са изтрити.

Кого се опитва да излъже, че е перфектната, безгрешната и идеалната във всяко отношение? - може би само себе си.  Whistling

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 15:36 от lys

# 3 018
Там е работата де, че има диспропорция на желания и възможности при такива хора. Но те се хранят с хорското внимание, та затова тази дискусия около Ирина я обслужва всъщност идеално.

# 3 019
Бижу,
Скрит текст:
а ти Овен ли си?
Flutter
Скрит текст:
Не, мъжът ми е Овен. Обичам мъжете Овни и не понасям характера на жените от същата зодия. Аз съм Везна.

# 3 020
  • Вече в моята си приказка...
Не гледам предаването, но не изпускам коментарите ви в темата. За Ирина коментирате - мен ме дразни единствено начинът ѝ на говорене, т.е. интонацията на гласа ѝ. Напомня ми на Веселин Маринов донякъде - все едно животът ѝ е едно тежко бреме, но тя е силна и видите ли?! - няма да се даде. А и смятам, че този тип хора нямат грам самоирония в себе си, скучни събеседници, с които не бих изкарала почивката си или да седна на маса с тях...

На мен ми е интересно в тази 17-членна компания (толкова бяха, нали?) кои са непушачи?

# 3 021
И аз преди време много бях харесала Ирина. Наистина създава уют около себе си и има една ретро женственост. Във времето обаче ми правят впечатление разни неща , които свалят ореола й на перфектната жена. Следя й фейсбук профила и тя все на някъде -  хобита, фитнес, творчески проекти,а бебето на няколко месеца.Сега влиза за два месеца във ВБ, а то е на година и половина. Определено й се помага с децата, а тя това не го споменава. Даже напротив. Афишира се каква отдадена майка е.Има нужда от постоянна себеизява и себедоказване. Това обикновено се дължи на дефицит в полученото вниманието като дете. И това ме навежда на мисълта, че не съм я чувала да говори за родителите си. Само за баба си. За момент си помислих дали пък тя не е решила да напусне къщата, но как ще изтърве такава сцена и възможност за изява.Едва ли..

# 3 022
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Явор разбра ли,че му липсва бельото?  Rolling Eyes Излъчвали ли са нещо по въпроса.  newsm78

Не, нищо не дадоха по темата.  Peace

# 3 023
  • До морето
Бижу,
Скрит текст:
а ти Овен ли си?
Flutter
Скрит текст:
Не, мъжът ми е Овен. Обичам мъжете Овни и не понасям характера на жените от същата зодия. Аз съм Везна.
Мерси, не бих предположила  Laughing

# 3 024
Скрит текст:
Бижу,
Скрит текст:
а ти Овен ли си?
Flutter
Скрит текст:
Мерси, не бих предположила  Laughing
Скрит текст:
Взимай предвид за в бъдеще вродената ми справедливост и поглеждай от друг ъгъл това, което пиша! Wink Laughing Crazy

# 3 025
Либерта, ти зодия Лъв ли си, че такава ода дръпна??!
Никой няма да си тръгне довечера, само блъфират

# 3 026
Още докато пишех "одата" си, предположих какво ще последва, и то не закъсня.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 16:01 от Либерта

# 3 027

Цитат
Ирина е истинска лъвица, амбициозна, упорита, обича сцената и изявите. Блестящо се представи в кулинарното предаване, мисля, че е перфектна домакиня и майка.

Че е амбициозна, амбициозна е, но упорита не е. Наблюдавам я много внимателно откакто започна в Станция Нова. В самото начало ме подразни гласът й, после ръцете й, които сякаш бяха поели функцията на интонацията - равен глас с насложени жестове, които отделят фразите, указват изтъкнатите места, диапазонът им показва силата на емоцията. Изключително интригуващо компенсаторно жестикулиране. После станаха историите с Иванушка (който между другото се превръща в копие на доктор Енчев) и ми стана още по-интересно. Та покрай наблюденията си забелязах, че тя никога не докарва нещата до край. Започне някъде блог, направи си ПР и го зареже, напише един текст, направи си ПР и приключва, започна влог, обеща сума ти неща, заряза и него. Това за мен не е упорит човек. Няма да се учудя, ако довечера излезе тя. Ще пасне в досегашната и схема Simple Smile Дано не съм права.

# 3 028
  • с трима мъже :)
Тая тема трябва се прекръсти на ИРИНА ОТ ВИП БРАДЪР или по-скоро ИРИНА И ВИП БРАДЪР

Дайте за някой друг ...

И дето попита някой напред: Има ли, изобщо, непушачи в тая банда?

Не зная какво гледате и как, ама като ви чета, май половината неща съм ги изпуснала Simple Smile
Верно и, че докато дават ВБ, аз само го слушам, докато си домакинствам Simple Smile
Но нещо ми се струва, че доста неща не съм видяла, пък нали само събота и неделя нямаше ВБ?  newsm78

# 3 029
Цитат
И дето попита някой напред: Има ли, изобщо, непушачи в тая банда?

Има. Света ИРИНА!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт