Vip brother 2016

• 298 238
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Цитат
И дето попита някой напред: Има ли, изобщо, непушачи в тая банда?

Има. Света ИРИНА!  Mr. Green

Торнев и Рени също не пушат.  Peace

# 3 031
Направо не им завиждам, като гледам колко пушат повечето. В тази къща вероятно е постоянна смрад. Глория не е ли непушач и тя?

# 3 032
  • sofia
Цитат
И дето попита някой напред: Има ли, изобщо, непушачи в тая банда?

Има. Света ИРИНА!  Mr. Green

Торнев и Рени също не пушат.  Peace
А Софкин пуши само на аванта! hahaha

# 3 033
Не, Глория пуши. Видях в едно от видеата разговор да си запалят вътре, докато другите спят.

# 3 034
Не мога да ви изчета.
Не съм гледала цялата седмица, довечера се нареждам и аз.

# 3 035
  • Варна
Борислав (така ли му беше името? newsm78) също не съм го виждала да пуши.

П.П. Не е ли време за нова тема? Или няма да има седмични теми?

# 3 036
Здравейте, момичета ! Сега се прибирам от чужбина и виждам, че съм изпуснала вече няколко епизода на новия Вип Брадър. Къде мога да ги гледам? Освен в Нова плей, където не ми зарежда?

# 3 037
Торнев, Рени и Ути мисля, че не пушат.

# 3 038
  • Варна
И аз едва ви изчетох. Но заради вас надникнах във ФБ на Ирина. Не знам лъвица ли е, перфектна ли е, но мен такива модерни гурута единствено ме разсмиват. Проповеди, проповеди, позитивизъм, позитиизъм, "вгледайте се в себе си", лекуване на душата, свобода, любов, "Енергията ни отива там, където отива умът ни. Разгледайте постовете си от последните 10 дни и си помислете дали статусите, нервите и размножаването на драми /макар и във виртуалното пространство/ си струват ресурсите ви - време и емоционален заряд." Crazy

По-клиширано може ли да бъде?

# 3 039
  • Sofia
Големи скандали са ставали тези дни вътре.Даваха го Ути,май крещеше на Софкин,ревяха някои...

# 3 040
Аз само Жана видях да реве. Пак.

# 3 041
Ми време си е за скандали вечИ, крайно време. От какво ще ги сглобяват иначе тези епизоди.
И според мен никой няма да си ходи или по-скоро ще има "иди ми-дойди ми", както обикновено, "ша си ходя, ама дали да не взема да поостана", пък и нали знаете ББ по колко пъти ги пита дали са сигурни и ги праща да си помислят.

Явор не знае, че е останал без гащи, защото:
а) не са били неговите гащи
б) скоро не си ги е сменял и не знае, че му ги няма
в) бб му ги е върнал междувременно

# 3 042
  • с трима мъже :)
Аз само Жана видях да реве. Пак.

Това вече не ни е интересно, защото му се нагледахме   Joy Дет казваш ти - ПАК Simple Smile

И аз си мислех за това, че пушат вътре и да! - каква ли смрад е само  ooooh!

# 3 043
  • София
E, как - нали трябва да се извае ореола на света Ирина.
Нали не мислите, че случайно са изтрити компрометиращите и постове с колко женени е спала и от кои правила аборти. . Никой друг потребител тук няма възможност да трие собствени постове с няколко годишна давност, случаЕнос? -не мислА.  Simple Smile
То не бяха модераторки от тук канени и обявени за "Най - добри майки" в тогавашното и предаване. То не бяха тежки преговори с паричен елемент с администраторите тук, то не беше чудо.
Резултат - света Ирина
 Stop

Кого се опитва да излъже, че е перфектната, безгрешната и идеалната във всяко отношение? - може би само себе си.  Whistling

Наистина ли? Това не го знаех. Кои са тези най-добри майки?

# 3 044
Явор като разбере кой му е скрил гащите, ще летят екстеншъни  Joy

Общи условия

Активация на акаунт