Vip brother 2016

• 298 232
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Варна
Не мисля така, съжалявам.
Злоба.... за какво да и завиждам на тази? За утробата ли?
ИринИ я знам от темата Звездни компромати, на доста нейни тъпизми съм се начела точно там, това създаде мнението ми, че е дребна, измекярска душица, която си слага ореол и се прави на света вода ненапита. Peace
Представяте ли си до края на ВБ да не разбере, че му няма бельото? Joy
Joy Joy

Много вярно,за съжаление такова създание имам в роднинското си обкръжение,всяко принудително събиране ми е като сървайвър Mr. Green

# 3 061
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много ми е интересно като някой каже,че негативното мнение е проява на завист и злоба!Не може ли човек да има мнение което не се припокрива с твоето loveforever ?

# 3 062
Много ми е интересно като някой каже,че негативното мнение е проява на завист и злоба!Не може ли човек да има мнение което не се припокрива с твоето Dara888 ?

Моля, моля - Дара за гащурите на Явор говореше и то без грам злоба  Mr. Green

# 3 063
Аз и също така недоумявак какъв герой е Жана? От Нова май си мислят, че като продължават да го повтарят и някой моооже и да се върже  newsm78

# 3 064
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много ми е интересно като някой каже,че негативното мнение е проява на завист и злоба!Не може ли човек да има мнение което не се припокрива с твоето Dara888 ?

Моля, моля - Дара за гащурите на Явор говореше и то без грам злоба  Mr. Green

Blush Blush Blush Извинявам се.Обърках се  Embarassed

# 3 065
  • София
Айде сега и завиждачки станахме  ooooh!
А Жана ни я набутват като герой, защото и тя трябва да залъска имиджа!

# 3 066
Тази махна ли губера от главата си?
И тази ми е противна, не и завиждам.

# 3 067
13 минути до истината,

напрежение

# 3 068
  • Варна
И Жана не мога да харесам. Спомням си разни интервюта с нея, все тя е тъжна и неразбрана и чак леко обвиняваща аудиторията, че я обвинява за постъпките й. Наричали я наркоманка, гледали я с любопитство, следели я с лупа. Ха, и това е жена, която се опитва да влезе в образа на рок звезда!
Мисля си, че първо не е достатъчно силен характер или непукист, не знам кое е понятието в случая, за да изиграе докрай спектакъла "не ме интересува какво говорят/пишат за мен". И второ - явно не е достатъчно талантлива, за да виждаме в нея само изключителния музикант и да й прощаваме дребните и не чак толкова дребни прегрешения.

# 3 069
И Жана не мога да харесам. Спомням си разни интервюта с нея, все тя е тъжна и неразбрана и чак леко обвиняваща аудиторията, че я обвинява за постъпките й. Наричали я наркоманка, гледали я с любопитство, следели я с лупа. Ха, и това е жена, която се опитва да влезе в образа на рок звезда!
Мисля си, че първо не е достатъчно силен характер или непукист, не знам кое е понятието в случая, за да изиграе докрай спектакъла "не ме интересува какво говорят/пишат за мен". И второ - явно не е достатъчно талантлива, за да виждаме в нея само изключителния музикант и да й прощаваме дребните и не чак толкова дребни прегрешения.

+1
Тайга Peace

# 3 070
Как така номинации?
Явно пак не съм разбрала.

# 3 071
Тези 2 мцата Гери и Камбуров са ми много повърхностни Sick

# 3 072
Сякаш човек може да не одобрява нечие поведение, характер и публичен образ, без да изпитва злоба и завист.

Ама защо коментаторите са винаги едни и същи?! Tired

# 3 073
Глория хич не я слуша главата  Crazy

# 3 074
Тази с ножа в ред ли е? Баси хахото.
Манекенката беше нали?

Общи условия

Активация на акаунт