Vip brother 2016

• 298 237
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 045
Тази вечер шоуто е до 23:00 часа. Дано са измислили нещо интересно и не се върти отново около Жана. Забравих ги някои от участниците, че са там. Вярно, че има кога да се покажат, но и ми писна от Жана и мърлявщините на Софкин.

# 3 046
И аз едва ви изчетох. Но заради вас надникнах във ФБ на Ирина. Не знам лъвица ли е, перфектна ли е, но мен такива модерни гурута единствено ме разсмиват. Проповеди, проповеди, позитивизъм, позитиизъм, "вгледайте се в себе си", лекуване на душата, свобода, любов, "Енергията ни отива там, където отива умът ни. Разгледайте постовете си от последните 10 дни и си помислете дали статусите, нервите и размножаването на драми /макар и във виртуалното пространство/ си струват ресурсите ви - време и емоционален заряд." Crazy

По-клиширано може ли да бъде?

Така е, на мен ми стана много смешно когато им даваха мисията с балоните. ББ говореше някакви глупости "според книгите за самопознание, животът започва там, където свършва личното пространство..." Ирина само като чу за книгите и взе да кима много експертно и просветено Simple Smile Тя тия неща ги знае, всичкото самопознание го е изчела Simple Smile Мен ме забавлява този неин напън, но и ми е жал.

# 3 047
# 3 048
  • София
Явор като разбере кой му е скрил гащите, ще летят екстеншъни  Joy

hahaha Joy hahaha

# 3 049
Всеки път най-ревящия /тук Жана/ най-тормозения/Софкин/ и най-голямата мебел/Ирина/ са до финала !

# 3 050
  • София
Всеки път най-ревящия /тук Жана/ най-тормозения/Софкин/ и най-голямата мебел/Ирина/ са до финала !

Е последното не е вярно изобщо.Точно Ирина не е от мебелите,сигурно се бъркаш с Рени,Надя,Лили,Торнев,Борислав  Laughing

# 3 051
  • Варна

Е последното не е вярно изобщо.Точно Ирина не е от мебелите,сигурно се бъркаш с Рени,Надя,Лили,Торнев,Борислав  Laughing

Това също не е вярно.
Може реално  Рени,Надя,Лили,Торнев,Борислав  да са душата на компанията, да споделят интересни неща, да са супер забавни..
Само дето няма как да го знаем, защото не ги показват.

Не за пръв път интересни неща ще бъдат тотално игнорирани, заради сценария.

# 3 052
  • София

Е последното не е вярно изобщо.Точно Ирина не е от мебелите,сигурно се бъркаш с Рени,Надя,Лили,Торнев,Борислав  Laughing

Това също не е вярно.
Може реално  Рени,Надя,Лили,Торнев,Борислав  да са душата на компанията, да споделят интересни неща, да са супер забавни..

Това може и да не е вярно има разлика Grinning Иначе си права,ама коментираме това,което виждаме иначе всичко е възможно.

# 3 053

Това също не е вярно.

O, факт...
http://www.vbox7.com/play:7324a69480

http://www.vbox7.com/play:f3c7cefe6a

http://www.vbox7.com/play:4dc9306e82

# 3 054
  • Sofia
Явор като разбере кой му е скрил гащите, ще летят екстеншъни  Joy
Май са летяли....видя ми се,че Жана е без буланата Mr. Green

# 3 055
E, как - нали трябва да се извае ореола на света Ирина.
Нали не мислите, че случайно са изтрити компрометиращите и постове с колко женени е спала и от кои правила аборти. . Никой друг потребител тук няма възможност да трие собствени постове с няколко годишна давност, случаЕнос? -не мислА.  Simple Smile
То не бяха модераторки от тук канени и обявени за "Най - добри майки" в тогавашното и предаване. То не бяха тежки преговори с паричен елемент с администраторите тук, то не беше чудо.
Резултат - света Ирина
 Stop

Кого се опитва да излъже, че е перфектната, безгрешната и идеалната във всяко отношение? - може би само себе си.  Whistling

Наистина ли? Това не го знаех. Кои са тези най-добри майки?

Нека се припознаят сами. ..
След всички доклади на поста ми и след всички предупреждения,  изобщо не ми пука - нека ме блокират.
Живота ми изобщо не се върти във виртуала, но просто някои правилегировани са просто очеизваждащи, и не е нужно да правят хората на маймуни.  Peace

# 3 056
  • Ню Йорк
Явор си е взел бельо само за да каже че има такова.

# 3 057
  • София
За сега интересни са ми Ути и Роро от мъжете, Миглена и Ирина от жените.
В същото време отблъскващи ми станаха Софкън, Явор Жана и Борислав. Жалко, че точно тях бигбрадър държи да са в къщата за да се създават интриги.
Останалите за момента са ми безлични.

За Ирина и аз да се разпиша - мисля че е един обикновен човек със своите си предимства и недостатъци. Лично на мен не мога да кажа, че ми е симпатична, просто се откроява добре на фона на останалите. Целия негативизъм който се лее по нейн адрес според мен е продиктуван от някаква злоба и завист заради общественото и положение и това което е постигнала. Не че е много, просто на някои хора зле им се набива на очи.

# 3 058
Представяте ли си до края на ВБ да не разбере, че му няма бельото? Joy

# 3 059
Не мисля така, съжалявам.
Злоба.... за какво да и завиждам на тази? За утробата ли?
ИринИ я знам от темата Звездни компромати, на доста нейни тъпизми съм се начела точно там, това създаде мнението ми, че е дребна, измекярска душица, която си слага ореол и се прави на света вода ненапита. Peace
Представяте ли си до края на ВБ да не разбере, че му няма бельото? Joy
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт