Vip brother 2016

• 298 334
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 700
Е, нямаше как да не ги остави тая тройка, щеше да е безумие за сценария на ББ да ги изгони, има потенциал там  Mr. Green Ужас...

# 2 701
На мен ли ми се струва или Цонева е кривогледа Rolling Eyes
Тя така е оцъклена, че все едно вижда двуглави розови птеродактили непрекъснато! Crazy

# 2 702
Евгени си е пийнал някъде, преди да дойде в студиото, според мен.

Някой питаше по-горе - ето причината да не канят Денди. Той нямаше просто да си пийне - щеше да се отреже като мотика  и после да си допива в студиото.  Laughing  
Аха  Joy помня един лайф с него, голям смях за зрителите, но за екипа, едва ли. И след това повече не го каниха.  

Беше епично зрелище. Кънчев даже леко загуби равновесие и ааа .. да излезе от "образ".  Mr. Green   Опитваха няколко пъти, но накрая май успяха да му вземат чашката и го изпратиха по живо, по здраво  Laughing

# 2 703
На мен ли ми се струва или Цонева е кривогледа Rolling Eyes
Тя така е оцъклена, че все едно вижда двуглави розови птеродактили непрекъснато! Crazy
Joy Joy Joy

Лайфа с пияния Денди беше К-У-Л-Т-О-В!!!

# 2 704
Хайде, натъкмиха си го ooooh! Софкин остава да ги дразни, а Борислав да сваля Надя Simple Smile

# 2 705
"Този сезон започна с гръм и трясък". Да бе, по скучна първа седмица на сезон май никога досега не е имало  Rolling Eyes

# 2 706
Тъпо, да
трябваше да има интрига вече, различна от гнусотиите на джуджето

# 2 707
  • София
Е голямата изненада накрая, няма що!

# 2 708

Беше епично зрелище. Кънчев даже леко загуби равновесие и ааа .. да излезе от "образ".  Mr. Green   Опитваха няколко пъти, но накрая май успяха да му вземат чашката и го изпратиха по живо, по здраво  Laughing

Смяла съм се като луда тогава..... Mr. Green Не му ли даваха айрян да пие за изтрезняване?

# 2 709
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Всеки сезон все същият сюжет. Скука.  Rolling Eyes

# 2 710
Всеки сезон все същият сюжет. Скука.  Rolling Eyes
Hug
Да, много тъпа начална седмица  Peace

# 2 711
Добре, че нямаше гост звезда, че досега и това нямаше да видим.

# 2 712
  • Валенсия
Денди е готин. Подпийнал често съм го засичала по телевизията, но ми е кеф да го слушам. Няма да имам нищо против да замести Ж. Калканджиева като коментатор. Laughing

Скрит текст:
Ето с участието в това предаване съм го запомнила.
http://nova.bg/news/view/2016/06/18/150875/%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0 … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Слушайки го внимателно, казва много точни неща между редовете. Говори си и не му пука кой за какъв го мисли. Дори А. Джамбазки, който се има за сериозен политик, се държи доста лигаво в предаването.

# 2 713
  • София
Мога и да греша, но според мен Явор и Борислав реагираха така агресивно защото имат някакъв проблем с Жана който на нас не ни показват, не заради балоните. Аз така прочетох ситуацията.
Има нещо такова. Но от какво естество да е?
И аз имам такива подозрения!

# 2 714
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Hug
Да, много тъпа начална седмица  Peace

love001 Hug
Остава да се надяваме да ни изненадат тепърва с нещо.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт