Vip brother 2016

• 298 347
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 760
Пепел ви на устата, че ще спечели Жана  Laughing, ще минем и без нея. За сега никой не ме кефи чак толкова, че да искам да спечели... Thinking

# 2 761
  • София
И според мен Жана ще спечели Sad
Друго се питам аз. Дали има изобщо някакви хора, които гласуват?

# 2 762
  • София
Е, той форматът да не е свърталище на спечелилите нобелова награда.  Whistling

Joy Joy Joy

# 2 763
  • София
Знаех си, че ще намерят начин да издействат имунитет на Софкин и той вече е факт. Иначе хвърчеше първи. А сега ще ги дразни поне още седмица.
И аз така мисля!
И да кажа, че и на мен нелеподо държание към Жана-момиченцето, детето, все едно Бенджи и т.н. ми е супер нелепо. Какво момиченце!

# 2 764
На 30 съвсем не е дрЪта жена, а млада жена, търсеща себе си.
Е, не е дърта жена, но е жена, а не младо момиче с любопитни за света очи. Нищо не видяло и нищо не разбрало.
Предполагам, че хората се дразнят от Жана точно заради това.
Как се търси, след като вече има дете? То това дете ще порасне, докато Жана се намери.
Още повече, Жана и продуцентите плакаха, тръшкаха се, че ето на, бедната женица не може да си прибере детето, пък толкова го иска... Хайде, мили хора, да помогнем на Жана!
И милите хора помогнаха и на Жана й се случи нещо много хубаво-стана известна, спечели пари и изобщо, можеше да сложи едно ново начало за нея и детето.
Обаче на Жана не й е достатъчно кроткото щастие след безспорния успех.
Жената иска кОпон!
Няма как да стане, сестро, хем да си в играта, хем пък да не си на хората в устата!
И Жана взе, че се разсърдиии...
Разсърди се на всичките тези хора, които гласуваха за нея преди време. Ама се разсърди така, все едно хората насилствено са я хванали, обърсали са й два шамара и са й наврели носа в коката!
Е, няма как да й се получат нещата.
На 30 светът отдааавна не се върти около теб и се налага ти да побягаш след него.
Всеки ще помилва по главата едно 20 годишно дете и ще каже: що така, бе, мойто момиче!
Но 30 годишните не ги галят по главите, а леко ги ритат по задните части. Дано се усетят.

# 2 765
Снощи трябваше да пуснат на Жана и инструкциите към съквартирантите. Да видим дали щеше да излезе така нахилена и доволна.
Да излъчат и нейните думи, с които номинира Борислав – "Има проблем с хигиената – бърше се с кърпите на другите без да пита; такъв безличен е, никакъв не е, няк’ъв скучен ми е такъв...".

# 2 766
Пфу пак няма да има уикенда предавания
дали се предвижда ЖИВО, то не че много даваха миналите сезони?  Laughing

# 2 767
Barbarella, абсолютно си права!  Peace

Най - противни засега са лигавата Жана и изкуствената до немай къде Ирина. Тая провлачена интонация в гласа и е адски дразнеща.  Sick

# 2 768
Пък Ирина да не я започвам...  Wink

# 2 769
Ирина преди няколко години предлагаше лайфстайл коучинг. Т.е можеше да й платиш да обикаля час-два с теб по моловете да те консултира за дрехи

# 2 770
Ирина преди няколко години предлагаше лайфстайл коучинг. Т.е можеше да й платиш да обикаля час-два с теб по моловете да те консултира за дрехи
Grinning Жива да не бях!

# 2 771
На финала на днешния епизод по физиономиите на другите участници си личеше,че не им е приятно изначално да сложат Жана в центъра на вниманието,а другите да са като някакъв миманс покрай нея.
Ми подготвят всички за победата ѝ...
За жалост и аз така мисля....
Жана ще е любимата звезда на Б-я
...
Моля, моля! Света ИринИ не е консултант за парцали, а за духовно извисяване, начини на постигане на лично щастие, реализация и хармония с вътрешното АЗ! Whistling

# 2 772
А уроци по миене на чинии нещо?  Joy Joy Joy

# 2 773
Тва ли било. Аз пък си мислех, че е нещо в стил как да "намериш себе си", някакви духовности.

# 2 774
А уроци по миене на чинии нещо?  Joy Joy Joy
И за отглеждане на 5 деца...

Общи условия

Активация на акаунт