Vip brother 2016

• 298 311
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 820
  • в кукувиче гнездо
Ути ерген ли е?

Преди време го гледах в някакво предаване и каза, че само той не е изневерил на телевизията майка. Предполагам не разглежда сегашното си участие като изневяра, а като гостуване. Simple Smile

Ерген е
женен е за манджите и пушката, с която трепе животни в Африка
Ааа, това лято го раздаваше нудист на палатка с мацка. Инфо от първо око Laughing
алелеее

# 2 821
Апропо, Ирина що се зове Тенчева? Не е ли Опосумова или както там е фамилията на Иван?
Не е ясно! Иван демонстративно носи халка, но тя е с моминската с фамилия. Уж в Барселона се бяха женили, ама било шега...Та затова не си е сменяла фамилията /пак и отново/ госпожата
Прави впечатление, че не са близки с Надя....

# 2 822
  • Тра-ла-ла
Като се разхождаше по плажа беше облечен с риза и дълъг панталон, та не видях дали под големия камък се крие голяма риба Joy Но после с бинокъл (баси и клюкарите сме) го видяхме в далечината, че се разсъблече и се заиграваше с някаква мацка и после отидоха до палатка, за да вземат плажен чадър.

# 2 823
Ирина беше Сарачинова преди, положи неистови усилия да започнат да я назовават Тенчева, сигурно не й се захваща да налага фамилията Христова, ако действително са сключили брак (ама май не са). А пък и нищо лошо няма в моминската фамилия.

# 2 824
Мале, аз тази Ирина идея си нямам коя е.  Shocked
От вашите публикации разбрах, че има мъж, някой си там режисьор ли, продуцент ли, дето преди имал друга.
И другата била Вихра. А каква е тая Вихра.
Чувствам се все едно съм дошла от село в голям град и не знам нищо.  Joy

# 2 825
  • София
Мале, аз тази Ирина идея си нямам коя е.  Shocked
От вашите публикации разбрах, че има мъж, някой си там режисьор ли, продуцент ли, дето преди имал друга.
И другата била Вихра. А каква е тая Вихра.
Чувствам се все едно съм дошла от село в голям град и не знам нищо.  Joy
тц, тц, ти направо им разби фантастиката на тези звИзди. а толкова се постараха да шумят Laughing

# 2 826
Нищо не си загубила, Джони!  Crazy

# 2 827
Миглена, Роро, Георги Софкин, Ути, Рени, Явор, Жана - тия ги разпознах.
Останалите ги гледам ей така  Shocked
Питам мъжът ми - той още по-шок.
Познавал само Ути и Явор Бахаров.
За Рени е чувал, но не я знае визуално. Joy Иначе гледаме, когато се сетим. Joy

# 2 828
  • София
Роро дори не знаех, че съществува, че Вили Кавалджиев има деца. Прилича на баща си, засега изглежда свежарка, хареса ми с балоните.

# 2 829
  • София
Аз си го спомням в една Черешка- от понеделник до сряда беше като омагьосан от Милица Гладнишка, през останалите дни от Теди Кацарова Simple Smile. Беше много сладък.

# 2 830
Роро беше водещ в музикалната ТВ. После се чу, че се захванал с астрала, заедно със сестрата на Ивайла Бакалова. Не са били гаджета/ тя, а май и той/ са на др. бряг

# 2 831
Чиста душа ми е Роро. Бих се радвала той да спечели.

# 2 832
  • София
Роро и сега си е водещ, води геймърско предаване като едно време в ММ. Засичам го по BoxTV, има и онлайн по NextTV и с предаването организират редовно геймърски събирания в Ялта и Ринг мол. На тези събирания има доста хора.

# 2 833
До момента Роро ми е най-симпатичен. Вальо Михов също ми прави добро впечатление.
Най-антипатична ми е Деси, но може би защото ми е правила кофти впечатление и в реала.
Борислав ми е много смотан, не го знам какъв бизнесмен е.
Световнонеизвестната Глория направо ми беше мъка да я гледам с тоя балон. Жалка работа.
Надя ми е всичко друго, но не и секси. Едни големи зъби и чело и това е.

# 2 834
  • sofia
Джони, завиждам ти, че не си запозната ни с ИринИ, ни с Вихра!
И двете са ми антипатични, по своему. Вихра се блещи, а Ирина...плещи.
Роро, като водещ ми беше много досаден. Визуално ми е отблъскващ. На фона на други, обаче е направо сладур.

Общи условия

Активация на акаунт