Vip brother 2016

• 298 345
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 895
Не не спука тя 5.Затова си мислех и,че ще я обявят за неизпълнена. Thinking
Ми тя и предишната мисия не беше изпълнена като хората.
Когато Деси Цонева трябваше да държи перо в ръката си в едно положение, до като Глория пълни възглавници, в един от последните кадри, Цоневата беше без перо в ръката.  Whistling

# 2 896
Каквото и да е, трябва поне с малко достойнство да приемаш нещата. В случая такова липсваха на Глория, Жана, Борислав и Явор. Тяхното поведение повече подхождаше на детска градина. А Ирина беше в ролята на лелката.

# 2 897
Ирина ако не се беше озовала първа със спукан балон, щеше да е сред ревностните пазителки, а не сред революционерите.

# 2 898
Каквото и да е, трябва поне с малко достойнство да приемаш нещата. В случая такова липсваха на Глория, Жана, Борислав и Явор. Тяхното поведение повече подхождаше на детска градина. А Ирина беше в ролята на лелката.

На Явор защо? Беше груб, да(не подкрепям такова отношение), ама реално откъде накъде Жана или Ирина, или който и да е ще му кажат да си пука балона. То по едно време на човек верно му идва да каже "аре, бегай оттука", защото инфантилните девойки май от друго не разбират.
В детските градини работят учители и помощник възпитатели, стига с тия лелки.

# 2 899
При грубото и нагло държание на Жана, как да се държат другите? На мен ми идеше да ѝ шибна един, а на тези вътре как ли им е.

# 2 900
Ирина ако не се беше озовала първа със спукан балон, щеше да е сред ревностните пазителки, а не сред революционерите.
Убедена съм.  Peace

# 2 901
Защото вместо културно да ги прати по дяволите, се държа като темеруд. А 'лелки' е събирателен образ, изобщо нямам предвид възпитатели.

Peace

# 2 902
  • София

Ми и на мен няква кокаинова принцеса да ми се прави на много важна, и аз няма да си дам балончето, в случая си бяха прави

Кой го знае и Явор по какви магистрали минава след 00:00ч Laughing. То в техните среди сигурно не е нещо рядко срещано.

Така ми се ще някои от по-ВИПовете от него да му затапи голямото самочувствие на този артист. Sunglasses
Нали бяха изтекли снимки от оргии...

# 2 903
Защото вместо културно да ги прати по дяволите, се държа като темеруд. А 'лелки' е събирателен образ, изобщо нямам предвид възпитатели.

Peace

Абе, и той не показва качества на свестен човек. Опитва се да се прави на непукист, а всъщност е просто груб и невъзпитан. Интересно ми е в какви среди се движи, че такова дръпнато държание, към жени особено, се приема. Много е готин и чил, няма що.
Гледам мисията отново в момента и всъщност реакцията му си е доста нормална. Нито е твърде груб, нито й повишава тон, нито я нарича с епитети. Сравнително спокойно, леко пасивно агресивно й казва да си гледа работата.
Деси е страшно неприятна.
А Жана е изключително нестабилна, тя може да реве през цялото време, за всичко... това не е чувствителност или умение, това си е чисто изоставане в развитието, в емоционален аспект.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2016, 15:07 от Neko

# 2 904
  • Mediterraneo

Гледам мисията отново в момента.

Къде? Има ли различно от сайта на Нова, където мога да го гледам? Не ми тръгват видеата в чужбина  Tired

# 2 905

Къде? Има ли различно от сайта на Нова, където мога да го гледам? Не ми тръгват видеата в чужбина  Tired

Oт vbox-a. Не знам дали върви в чужбина.

# 2 906
Не разбрах защо трябва да са солидарни с Ирина? Предложението на Лили ми напомни за комунизма. Всички дружно и дрън, дрън.... Grinning Ще остане известно време без багаж и това е. Много важно. Всички знаят, че е възможно да им се случат подобни неща, като оставане без багаж, малко храна, липса на цигари и т.н.
И Глория прекалено драматизира и мен ме съмнява, че ББ я е накарал.
Миналата година цялото внимание се беше фокусирало върху скандала с Кичка и Ротон. Сега ми се струва,  като че ли търсят нещо подобно/нямам предвид задължително скандал/, но не се получава. Засега. Надявам се да не се върти цялото шоу около хигиената на Софкин и да вземе да си ходи този човек. Честно казано не съм гледала всичко от ББ, но по-неприятен, да не кажа и противен човек не съм виждала.
Една моя позната ми каза, че гледала в началото и се отказала, защото й се виждат много пропаднали. Друга пък ми каза, че голяма скука този сезон. Grinning
Ще видим как ще върви по-нататък.

# 2 907
  • Mediterraneo

Oт vbox-a. Не знам дали върви в чужбина.

Не  Tired Tired

# 2 908
Тарталета, виж тук дали можеш да гледаш
 във videoklip
http://www.videoclip.bg/watch/615985_vip-brother-2-01-6-epizod-3-13-0-9-2-016
Това май е по-стар епизод, поразрови се дали има новите, но първо виж дали може да се гледа при теб.

http://www.videoclip.bg/user/sladktobonbonche

# 2 909
  • София
и какво 24 часа ли щеше да лежи в тоалетната? Все някога щеше да излезе с балона, ако мисията нямаше срок на годност, и пак щяха да й го спукат.

Общи условия

Активация на акаунт