Vip brother 2016

• 298 254
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Сф
Добре, де. Чета ви, гледам от време на време предаването, гледала съм и преди Ирина, наистина недоумявам цялата тази неприязън, която се излива отгоре й. Аз ли съм наивна...не знам, но нищо, от това в което я обвинявате не виждам. Е, леко неприятен е начинът, по който говори, но чак манипулативна, лицемерна,липса на капка природна интелигентност в нея... Rolling Eyes Чак толкова ..Знам ли? Мен лично, никак не ме дразни. Разбира се, не е изключено това предаване да промени представите ми за нея и към края на сезона да съм дошла на вашето мнение, но за сега наистина не ви разбирам. Laughing
Дразнеща е защото само ни я набутват като най - най!А и отделно тя така си се изживява, капацитет по всичко! И това за жена,която едва ли е имала и един труден ден или се е справяла сама с реалния живот.Какви са точно успехите на Ирина? Защо е вип? Защото на 19 е започнала в Мултигруп?Е ми нека си има кинти момичето ма да беше влезло в Сървайвар да се доказва, не да се лигави по телевизиите.Отделно на мен лично ми е безхарактерна и съвсем посредствена.А и това парадиране колко е над нещата..Света Ирина не случайно я наричат.Има нереална преценка за много неща и за себе си!Не обичам надувки!

# 2 971
Ирина и Георги си бяха нормално и щастливо семейство докато в един момент вече не бяха. Развръзка като при много други, нищо особено няма.

# 2 972
Аз нищо не видях от Торнев тази седмица... Не видях и Ути. Рени блесна с една Нобелова награда и нищо повече...
Аман от Ирина! Дайте малко за другите...

# 2 973
  • Ню Йорк
Добре, де. Чета ви, гледам от време на време предаването, гледала съм и преди Ирина, наистина недоумявам цялата тази неприязън, която се излива отгоре й. Аз ли съм наивна...не знам, но нищо, от това в което я обвинявате не виждам. Е, леко неприятен е начинът, по който говори, но чак манипулативна, лицемерна,липса на капка природна интелигентност в нея... Rolling Eyes Чак толкова ..Знам ли? Мен лично, никак не ме дразни. Разбира се, не е изключено това предаване да промени представите ми за нея и към края на сезона да съм дошла на вашето мнение, но за сега наистина не ви разбирам. Laughing

На мен пък ми допада, леко досадна е  /ала свекърва/, но някак е симпатична. На мен ми е по-противен "световно известния" композитор/певец или какъвто и да е там  newsm78 Той според мен и пари е дал да участва.

# 2 974
  • София
Все пак Ирина водеше "Град на ангели" бивало и да не е светица.  Crossing Arms

Иначе от отчаяните съпруги само Мая е още съпруга май. (Жени така и не разбрах разведе ли се,не се ли). Grinning

# 2 975
# 2 976
  • Варна

Хахахаха,почнаха да си показват истинските лица,лицемери такива  Mr. Green

# 2 977
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ха сега.Кой ли ще си тръгне!?

# 2 978
И дали някой наистина ще си тръгне, или ще гледаме 30 минути шоу от изповедалнята и коментаторите - Шъ си оди ли, нема ли да си оди  Mr. Green

# 2 979
И дали някой наистина ще си тръгне, или ще гледаме 30 минути шоу от изповедалнята и коментаторите - Шъ си оди ли, нема ли да си оди  Mr. Green
Много вероятно. И даже ми е интересно какво толкова ще коментират, като почти нищо съществено не се е излъчило до този момент. На практика и да има конфликт, то той не е станал известен.

# 2 980
На мен Ирина ми е много симпатична-знае какво иска и си го гони.Жана ми е неприятна на мен ,кака Лара я намирам за лицемерна.Поне 5-6 випа са напълно безизвестни, да се бяха постарали повече за този сезон. Naughty

# 2 981
Кой мислите, че ще си тръгне сам днес?
Моделката?

# 2 982
Ще ми се Торнев да си ходи! Или поне да е номиниран - мноого ме дразни. По собствено желания се надявам В. Михов да си тръгне - за една седмица хонорара си изработи. Не се вписва. Прекалено много го харесвам като човек, та да гледам как издевателстват над него, дано не се случи.

# 2 983
И аз съм за моделката. Тя като се заключи в банята ,защо не излезе като Ирина и обеща,че ще и пази балона?
Защо те дразни Торнев?

# 2 984
Кой мислите, че ще си тръгне сам днес?
Моделката?

Софкин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт