Vip brother 2016

• 298 254
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 2 985
  • sofia
След "На Кафе" днес, съм убедена, че Жанчето е фаворита. То не бяха четки, то не бе чудо... Sick

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 12:36 от Кришка

# 2 986
  • Варна
Кой мислите, че ще си тръгне сам днес?
Моделката?

Софкин  Thinking

Ммм не,Софкин кокалчето лесно няма да го пусне,я гледай колко му е хубаво,цигарки безплатно,сервират,отсервират,че и дрехите искаха да му перат,той в къщи такива екстри няма си мисля. Mr. Green

# 2 987
  • София

Това давали ли са го?  Явно блея някъде и пропускам бая моменти...  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:b534713f4c

# 2 988
Софкин няма да тръгне доброволно. Naughty

# 2 989
  • София
Ако някой си тръгне сам,какъвто и довод да изкарат - 100 % просто договорът му е бил за 1 седмица. И с Преслава беше така,преди това с Евгени Минчев...
Възможно е да е Софкин,защото още като влизаше в къщата се изпусна,че има октомври и ноември някакви ангажименти и срещи.  Laughing Сигурно за това като го имунизираха се хвана за главата,чудеше се как ще излезе  като не е номиниран.  Grinning Но това е само теория.  Laughing

# 2 990
Май за Глория се говореше, че била за 1 седмица само...

Това давали ли са го?  Явно блея някъде и пропускам бая моменти...  Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/play:b534713f4c
ПолеЖана  hahaha

# 2 991
  • На морето!
И аз нямам нищо против Ирина Тенчева. Не я познавам лично и до момента ми е направила впечатление като амбициозна и пробивна жена, останалото са качества, които не биха могли да ме дразнят, тъй като или са независещи от нея, или само догадки тип ЕЖК.

Надявам се довечера да си тръгне Жоро Софкин, стига му толкова унижение вече.

# 2 992
След "На Кафе" днес, съм убедена, че Жанчето е фаворита. То не бяха четки, то не бе чудо... Sick

Сега го пуснах да видя  ooooh!

# 2 993
  • Пловдив
Може Жана да напъне да си ходи, малко разклатена психически ми се вижда... другото ми предположение е Софкин. Останалите са наясно, че на този етап нещата не се въртят още в достатъчна степен около тях и не са толкова важни, че напускането им да развълнува когото и да било. Явор ме дразни, но пък показа една креативност, при която някой второкласник с агресивно поведение ще му стане фен форевър  Laughing

# 2 994
И моето предположение е за Жана, но едва ли ще излезе, просто трябва с нещо да се запълни лайфа...

# 2 995
Софкин такава аванта никога няма да изостави доброволно. Жана също ми се струва, че доста моне да понесе в името на финансите и не би рискувала да плаща неустойки.

# 2 996
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това пък със слънчевите очила в леглото, не мога да го разбера.

# 2 997
Кой мислите, че ще си тръгне сам днес?
Моделката?
Торнев, кака Лили?... Имам чувството, че са като мебели тези двамата.

# 2 998
За Ути четох още преди дни, че щял да напусне доброволно. Thinking Жана днес толкова я лъскаха в “ На кафе“ , че чак се чудих за същата Жана ли говорят. ooooh!

# 2 999
  • Тра-ла-ла
Това пък със слънчевите очила в леглото, не мога да го разбера.
Мисля, че в предишните Брадъри е коментирано, че май осветлението е доста силно. Освен това сутрин каките не изгледат лустросано и какво, какво?....хоп нахлузват цайските Laughing

Общи условия

Активация на акаунт