Vip brother 2016

• 298 146
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 285
Включвам се за втори път тази вечер в темата и отново за да кажа - прашецът им липсва. Убедих се.  Crazy

# 3 286
Глория така я обърка ББ, че като я попита за втората номинации, помислих, че пак ще каже Торнев и цялото мъчение ще започне отначало.

# 3 287
Явор е голям мухляк. Тръгнал да завижда на лелите, че са си извоювали привилегии. Ми да беше опитал и той, ама идва малко г-дин Никой, че да има претенции за по-специално отношение. Много го е яд.

Щото пък кака ти Лили е една Някоя.
Явор, дори и да не го харесвам, има неща, които казва много точно и обосновано. Ония двете(Жана и Деса) са шматки, невъзитани се, инфантилни са... как въобще може да са отговорни з каквото и да е и на мен не ми го побира главата.
А за двете грации(М. и Л.)... кво да каже...
И аз ако бях и мен щяха да ме дразнят да ядат демонстративно неща, които аз изобщо не мога да си позволя.

# 3 288
  • София
Явор е голям мухляк. Тръгнал да завижда на лелите, че са си извоювали привилегии. Ми да беше опитал и той, ама идва малко г-дин Никой, че да има претенции за по-специално отношение. Много го е яд.
А още по-интересно беше, че на заклет наркоман му пречат подпийнали жени...  Joy

# 3 289
Най-забавни са ми коментарите на Е. Минчев. Развеселява ме с чувството си за хумор.
Изобщо и четиримата коментатори в студиото ми допадат тази година.
За разлика от тези вътре в къщата.

# 3 290
С интерес бих изслушала доказателствата и източниците на Глория за всичките й екстравагантни твърдения, те сами ще се обявят в несъстоятелност, ако може така да се каже.

# 3 291
  • София
Тази Глория пияна ли е, дрогирана ли е или просто си е по природа неадекватна? Laughing

# 3 292
  • Тра-ла-ла

Щото пък кака ти Лили е една Някоя.
А за двете грации(М. и Л.)... кво да каже...
И аз ако бях и мен щяха да ме дразнят да ядат демонстративно неща, които аз изобщо не мога да си позволя.
Ама те са хитри и са си го заложили в договора и продуцентите искат не искат са се съгласили. А Яворчо няма дупе да иска разни лиготии, щото няма да му мине номера, ще го отсвирят и ще вкарат друг на негово място. За това го е яд.

Освен това Явор Бахаров е на 31г. Тръгнал да обсъжда майки, а той самият не е успял да свърти семейно гнездо. Верно има турски разбирания.

# 3 293
Включвам се за втори път тази вечер в темата и отново за да кажа - прашецът им липсва. Убедих се.  Crazy

Е, затова циврят кифлетата и влачат ножове   - трябвало е да си го договорят, както кака им Лили си е осигурила манджичките, но май няма да ги хапва още дълго   Laughing  

# 3 294
  • Тра-ла-ла
Ех, че е секси Торнев Mr. Green По риза, боксерки....само му липсват едни черни чорапи, опънати до средата на прасеца Joy

# 3 295
Защо всички реват? Да не са рязали лук?  Thinking

# 3 296
  • София
Ех, че е секси Торнев Mr. Green По риза, боксерки....само му липсват едни черно чорапи, опънати до средата на прасеца Joy

И сандалки  Naughty

Ей,голям рев,голямо чудо.  ooooh!

# 3 297
  • Варна
Секси ергенчето защо говори като ръждясал робот? newsm78

# 3 298
Кака/леля/чичо Лили май ще е първият отлетял от гнездото  Rolling Eyes

# 3 299
  • София
На Роро не му е харесала целувката явно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт