Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Стара, но новопубликувана снимка на Хазал Heart Eyes

Така, сега да се върнем на вчерашната снимка, предизвикала интересни мнения, радост за едни и доста мъка и разочарования за други Twisted Evil

Това, според хора, които са го посетили, и познават турските ресторанти /говоря за местни/ казват, че е непретенциозен ресторант, където има и голяма градина, може и пикници да се направиш и да поприготвиш туй онуй.

На снимката се виждат 2 от кучетата на Хазал - Шерлок /зад гърба на Чаатай/ и Мезе в краката му.
Тъй като столът до Хазал е дръпнат назад, очевидно някой стои на него, оставям на въображението ви кой, предвид на това, че само през Чаатай няма нищо на масата. А струва ми се,че Али похапва кюнефе, за да убие любовната мъка може би hahaha ѝСамо пред него има манджа, дали другите са ходили да разходят кучетата и да поклюкарстват Mr. Green

Emir: Come on, Feriha, Hands under the table, just like in the old days. Хайде, Фериха, ръцете на масата като в старите времена!
Feriha: If Mecnun leaves first. Нека Mecnun /роля на Али А/ се разкара първо Mr. Green

Сега сериозно, снимката показва, че хората си имат личен живот, далеч от папараци и фенски желания. Срещат се с когото и както поискат, има места дето никой няма да ги засече, и продължават да са приятели, и да се чуват и виждат, въпреки всичките обвинения към нас, че сме луди и вярваме на жълтурковци.
 spam2
Скрит текст:
А пък екипът на Котън  са направила страхотна заигравка с Кара Севда, Фахрие изглежда страхотно, черно-бяла е цялата реклама, много харесвам нещата им, в БГ са доста скъпи /не знам бранда има ли го още у нас/, в Турция съм виждала доста по прилични цени

https://vk.com/turk_dizileri?z=video-52799602_456239143%2F211c2f … pl_wall_-28597347

# 526
Правиш си нова регистрация в Дата със стария ник и парола Peace после влизаш без да чакаш потвърдителен имейл Peace на мен ми ги прие Peace

http://data-bg.net/

# 527
Правиш си нова регистрация в Дата със стария ник и парола Peace после влизаш без да чакаш потвърдителен имейл Peace на мен ми ги прие Peace

Стана, но не мога да се ориентирам откъде да свалям серии за сериали, които следя.
Може ли хелп?
Ивче и на мен докато не се регистрирах отново ми излизаше същото съобщение, задължително трябва да си подновиш регистрацията.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 20:13 от Neidjal

# 528
  • Варненска клюкарка

Мерси Рени, ще се пробвам след малко. При предното такова разместване бая зор видях докато вляза, дано този път стане по-бързо.

Джейни wavey
И аз писах че е непретенциозно заведение. Самия факт че снимката  от месеци на страницата му във ФБ е останала незабелязана говори за това..... Някой докато е разглеждал манджи и сватби, случайно я е видял и отидЕ Mr. Green

# 529
Прочетох, че сценария на Iceride много се доближава до оригинала, не съм чела резюме, но в отговорна Профи Hug мога да кажа отсега някои разлики, които според мен няма как да залегнат в турската версия.
При всички случай предвид на споменатите актьори и от тийзъра и треълйра, ще залегне семейната тема - двама братя ,баща, майка, и тн. В оригинала няма братя, даже доколкото помня и двамата нямаха семейства или поне не поддържаха връзка с тях. Интересно ми е кой ще е добрия, и кой лошия - в оригинала за мен героя на Лео е добрия, а Мат Деймън-лошия, не знам кой ще играе героя на Джак Никълсън, въобще има ли такъв герой. В оригинала имаше агенти на ФБР, на други служби, всеки различен, внедряване на героя на Лео в престъпните структури, полицейска академия, не знам това как ще се впише в сериала. Смятам, че ще бъде застъпенва и любовната тема, но в оригинала е една жена, тука има 2 актриси за двамата по една. Психоложката беше независима съвременна жена, която въпреки че има сериозна връзка с Мат Д, имаше страстна нощ с Лео, ама кой може да му устои бе Crazy * това също смятам, че няма да го има. Страхотна игра на Лео имаше в този филм, сценария доста динамичен и завладяващ, не смятам, че при сериал това е възможно, ще има пълнежи със семейни истории, и други второстепенни роли, но ще се види като почне. Видях, че още един сериал почва в този ден - с тази от Времето лети и с Джейда Дювенчи.

А относно стилът на Хазал, тя отдавна следва така модерния в момента стил #NoMakeup и залага на естествени форми натурален вид newsm26

Бел Hug Наде Hug Феми Hug

# 530
Джейни  Hug    bouquet
Колкото и да се пазят и ходят на непретенцоизни места не говора само за Ча и Хазалка папараците се ша надушат нещо .Снимката от ресторанта може да е правена от персонала   и сега  е решил  да качи находката.

Киво и Ча ако бяха в подобно заведение
немаше да  останат незабелязани .

За Ичердето Сарп -Ча ще бъде внедрен като къртица това го пишеше  в резюмето.
Ще бъде с обрати. Дори  да не се придържат изцяло от оригинала ще измислят история. Четин Текиндор ще е злодея мафиота в екшъна  .

А  шегата  на феновете да разкарат  Али от масата и да останат Емко и Ферка не е лоша идея  .Габи ще спретне шопче по идеята Joy

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 21:32 от femmi2

# 531

Стана, но не мога да се ориентирам откъде да свалям серии за сериали, които следя.
Може ли хелп?
Ивче и на мен докато не се регистрирах отново ми излизаше същото съобщение, задължително трябва да си подновиш регистрацията.
Има една зелена стрелка сочеща надолу Peace натискаш и се отваря нова страница Peace и там пише свали торент и натискаш Peace

# 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Hug

Белл  Hug, ако не се лъжа преди време пак се борихме с датата. Спомням си, че тогава бях намерила в условията на сайта да пише, че акаунт, който не се ползва повече от месец  (? newsm78) не се запазва. Просто трябва да се регистрираш наново. Ако междувременно някой е използвал същото име, като твоето, и е активен, съответно няма как да се регистрираш със същото, а ще трябва с друго. Ако обаче се отплесне и не действа период по-дълъг от този срок, имаш шанс отново да се регистрираш с твоето си има, а той временно ще духа супата. Peace

Джейни  Hug, Феми ти е отговорила на някои неща. В Ичердето еквивалента на Джак Никълсън ще се играе от Четин Текиндор, като Марк Уолбърг мисля ще е Ръза Коджаоолу. Останалите турски актьори още не съм им научила имената. Съгласна съм, че няма как историята в турския вариант да не се отдалечи от холивудската версия, но се надявам да не е прекалено. Или поне да е интересно. Peace

# 533
Рени, къде е тази зелена стрелка, newsm78 ни аз, ни мъжът ми я виждаме, окьорвяхме ли, що ли?
Джейн. Simple Smile Heart Eyes

# 534
Рени, къде е тази зелена стрелка, newsm78 ни аз, ни мъжът ми я виждаме, окьорвяхме ли, що ли?
Джейн. Simple Smile Heart Eyes
на всеки торент я има от страни Peace кат. Име , език ,коментари и след това е стрелката Peace

# 535
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, я виж най-горе вляво под заглавния надпис на торента едно синьо-зелено тиренце, май е то. Peace

Пък може и да не е то.  Thinking newsm78

# 536
Наде, я виж най-горе вляво под заглавния надпис на торента едно синьо-зелено тиренце, май е то. Peace

Пък може и да не е то.  Thinking newsm78
Не е Peace

Тука като отворите тя се вижда Peace боде очите направо Laughing

http://data-bg.net/index.php?page=torrents

# 537
Може да боде очи, но не виждам стрелката, Rolling Eyes иначе +, респективно - ги виждам Профи.
Оффф така с контакта имах голям зор докато се регистрирам и накрая мъжа ми успя.

# 538
Може да боде очи, но не виждам стрелката, Rolling Eyes иначе +, респективно - ги виждам Профи.
Оффф така с контакта имах голям зор докато се регистрирам и накрая мъжа ми успя.

А сега Laughing

# 539
Рени, този екран за сефте го виждам сега, на мен не ми се появява, само линка, който за първи път публикува с поздрава за днешния разник. Оттам-насетне е мътна и кървава, писна ми. Crossing Arms
Въпроса е, как от заглавната страница да стигна до посочената от теб!?

Общи условия

Активация на акаунт