Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Рени, този екран за сефте го виждам сега, на мен не ми се появява, само линка, който за първи път публикува с поздрава за днешния разник. Оттам-насетне е мътна и кървава, писна ми. Crossing Arms
Въпроса е, как от заглавната страница да стигна до посочената от теб!?
Ми торенти натискаш горе Peace

# 541
Скрит текст:
Рени, този екран за сефте го виждам сега, на мен не ми се появява, само линка, който за първи път публикува с поздрава за днешния разник. Оттам-насетне е мътна и кървава, писна ми. Crossing Arms
Мани, стига толкова, изнервих се, виждам само този адрес и заглавната страница след влизане в него http://data-bg.net/ и това си е, ни стрелка, ни надписи, камо ли торенти, приключвам мача.

# 542
Скрит текст:
Мани, стига толкова, изнервих се, виждам само този адрес и заглавната страница след влизане в него http://data-bg.net/ и това си е, ни стрелка, ни надписи, камо ли торенти, приключвам мача.

Ми горе са подредени така Peace

(ИЗЛЕЗ)   HOME   ТОРЕНТИ   СТАТИСТИКИ   ФОРУМ

Натискаш торенти Peace

# 543
Тя изобщо влезнала ли е в сайта като потребител  newsm78

# 544
Тя изобщо влезнала ли е в сайта като потребител  newsm78
И аз това се чудя вече Laughing

# 545
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Новорегистриран потребител няма такива стрелки. Peace Току що пробвах.

Наде, след като се регистрираш и си влезеш в акаунта, натисни НОМЕ, така трябва да ти изглежда по-познато. След това вече натисни горе ТОРЕНТ и ще ти се отвори, това което Ренка е показала, като трябва да скролнеш малко надолу. Peace

# 546
Новорегистриран потребител няма такива стрелки. Peace Току що пробвах.

Аз се регистрирах днес и ги имам  Peace

# 547
  • Варненска клюкарка
След известна борба успях да вляза в Датата, но ми се изпари желанието да пробвам да тегля, да им се не видят и промените #Cussing out

Снимки валят тия дни Mr. Green

# 548
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Теренце, чети всичко, което съм написала, а не само първото изречение! Peace
Преди броени минути се регистрирах и в самото начало стрелките ги нямаше. Чак след като прецъках насам-натам из менюто, се появиха.

Белл, ще валят ами Wink! Новата колежка си е официално ангажирана и непрекъснато го демонстрира в социалните мрежи, така че няма как Негово Светейшество Продуцента да натрапи на Чачко нагъване на чорби под светли лампи и други подобни  Mr. Green. Човекът, респективно, е щастлив и свободен да ходи където и с когото си иска, и да се снима неограничено. Wink Peace

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 22:41 от profi_1

# 549
Теренце, чети всичко, което съм написала, а не само първото изречение! Peace
Преди броени минути се регистрирах и в самото начало стрелките ги нямаше. Чак след като прецъках насам-натам из менюто, се появиха.
За мен новорегистриран потребител си е такъв регистриран днес, не че не съм прочела поста ти  Peace
Оставила съм първото изречение при цитирането, защото на него отговарям. Винаги правя така, за да няма флуудване  Peace

# 550
След известна борба успях да вляза в Датата, но ми се изпари желанието да пробвам да тегля, да им се не видят и промените #Cussing out

Снимки валят тия дни Mr. Green

Скрит текст:

+1

Оф бе Профиии........няма как Негово Светейшество Продуцента да натрапи на Чачко нагъване на чорби под светли лампи и други подобни, Joy но си е баш така.
Рени, Профи, мерсаж, че ми отделихте време и ме насочихте, с презареждане на първоначалната страница от страна на съпруга ми се получи, явно нещо се бе бъгнала Датата, знам ли. Thinking

# 551
  • Варненска клюкарка

Новата колежка и любимия и Хакан Баш в джип като Чачовия.
Само дето май Чачовия скоро не сме го виждали.

# 552
забелязахте ли- в огледален свят нашия емко беше с iphone, и сега в ръцете си пак - 6s модела Stuck Out Tongue

# 553
  • Варненска клюкарка
забелязахте ли- в огледален свят нашия емко беше с iphone, и сега в ръцете си пак - 6s модела Stuck Out Tongue

Няма нищо необичайно в това! Повечето звезди в реала си джиткат с Айфон, даже май не съм виждала турски актьор с друга марка телефон освен Айфон, та и Чаатай не е изключение. Хазал също винаги е с Айфон. Преди 2-3 години бяха я снимали папараци докато тества  или купува нов модел Айфон в някакъв магазин. А в т.н. ОС се правеше голяма реклама на Айфон и въобще продукти на Епъл- компютри, таблети.....

# 554

ха  hahaha  ка  са замазали Алито и другите    Joy

от вчерашните хепи  снимки на Ча    мениджъра му  явно го е оставил да се   напие   и да се забавлява  ама  да му беше  опрайл отвързана маратонка  ми ако се беше спънал и паднал при тия камери и репортери  Joy  ooooh! #Cussing out  

не е джипарата на Ча  .  На сета  се движи с джипарата    или е сменил колата  Thinking
 като се вгледах маротинките са същите като от  пролетната снимка

Soho House  го разгледах лукс е това . Били нещо като хотел , бар заведение   Такива имало   в Америка  и други
https://www.sohohouseistanbul.com/en

Габито   с ново шопче СтраОтно е   Hug bouquet

Sunglasses

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 15:49 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт