Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
 редактирах предния пост ама сега фотосите са в изобилие зради проекта и  ги слагам в нов пост  Peace

Ичерде сет  оф , тия кубинки  и тел   непрекъснато с тела   говоркат си с Киво   Joy

ша кара колата  Crazy

Heart Eyes

Flutter

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 13:12 от femmi2

# 556
 wavey

Ехааа, Габи се е проявила.  Heart Eyes
Ча пък как не свали тези кубинки беее, ooooh! запомниха го и песовете по улиците с тях.

# 557

Марал

# 558
  • Варненска клюкарка
Нашия ненагледен зет мишока ще участва във филм Mr. Green

Вече си има и заглавие- ще се казва "Айла" а ще му партнират Дамла Сьонмез и Синем Йозтюрк.
Последно Али Атай беше режисьор на Лимоната, един много успешен филм, имам някакъв спомен че по проценти в някаква анкета водеше пред Делибала, май в гл. роля беше Екин Коч newsm78 (последното са ми някакви мъгливи спомени от нещо набързо прочетено)....
Накратко ако на Хазал не и потръгне след завършването на кулинарната академия, все един от семейството ще поработва в по-доходоносния бранш......

ПП Последния колаж с Марал е просто ужасен Sick И тия стилисти ooooh! На Хазал прическата като на едната ми баба 1:1 е просто ooooh!

# 559
 Здравейте  Hug

Скоро  имаше инфо в нета за Алито и Дамлата от розите .     Алито  не го знам къв актьор е ма Дамлата Не става !  Синем Йозтюрк   не ми е позната но от колажа е симпатична  в лицето

#NEW/OLD Çağatay Ulusoy #Delibal #set backstage!

Flutter

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 14:39 от femmi2

# 560
Нови от Хазал
От вчера, с колеги в кулинарната академия, дегустация и приготвяне на кафе

https://t.co/Vo5NFdUnoY
https://twitter.com/HazalKaya_FC/status/773533935032819716

От днес https://instagram.com/p/BKGCt7sAIT6/

Hazal's note: "I asked them to recommend me a great book since I was having a holiday for the first time this year and @Ceydadvenci @editmars @yektakopan said "Ev anasi" so here's the result. Yes I am eating chocolate and I poured it on me.
Hashtag meanings /#tatildediyetehayır #boksantrenörümyededi #hemencoştum: No diet on holiday, my boxing coach said I can eat and I lent wings "/Превода е на Хелена Балаж/
Превод от мен - Хазал е написала - "Помолих ги за ми препоръчат страхотна книга докато почивам за първи път тази година и  @Ceydadvenci @editmars @yektakopan  казаха "Ev anasi" и ето го резултата. Да, аз ям шоколад и го наливам /хапвам,
Hashtag meanings: No diet on holiday, my boxing coach said I can eat and I lent wings " - Хаштага означава - Без диети по време на ваканцията, треньора ми по бокс / newsm78/ казва, че мога да ям и да имам крилаа

За часа има  32х like Peace

Предстои 1 седмица празници у съседите, сериалите май излизат почивка, вероятно затова е Хазал е във ваканция вече. И чете Heart Eyes

# 561
 Джейни  Hug  

Хазалка яде шАколад chef  Не съм  привърженичка на диетите  . Може да си ядеш умерено количество   и да не се лишаваш .

Рори   Hug  

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 22:17 от femmi2

# 562
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубави снимки на Хазалка  Heart Eyes
Джейни  Hug, благодаря    bouquet

# 563
 wavey

Хазал със сенки ли е под очите, или така ми се струва? newsm78
Скрит текст:
Информативно, за тези, които проявяват интерес.
Киво и Туба един до друг.
Харесвам и двамата като излъчване, и като игра, но не мога да определя към настоящия момент дали си пасват като екранна двойка или не.
Туба ми харесва с тази прическа, но Киво така зализан не.

# 564
Йок хич не ми харесват един до друг #CrazyКиво  са  напрайли на Рич    ooooh!  Не това не е Каванч ,който знам.Еджето и него ша  оризили   ooooh!    #Cussing out Тубата е кат лелка до него.

Шоу тв се бавят с промо сезона Naughty

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 13:37 от femmi2

# 565
  • Варненска клюкарка
Тц, не ми харесват на мен - от много време единствената с която исках да видя Киво е Джансу Дере. Спрягат ги поне от година, в Т имаше куп колажи с двамата, стояха прекрасно, не мога да го възприема с Туба, много ми е една такава спечена, все едно гледам някоя тв говорителка. Сигурно и една серия няма да погледна, особено ако има нещо общо с онова нещо Дързост и красота Crossing Arms

Като я гледа човек Хазал да му се прияде шоколад tooth

Наде, няма сенки под очите Peace

# 566
 wavey

Çağatay from #İçerde set
Rama

Моя любимец Тойгар Heart Eyes отново е върха.

https://twitter.com/toygarisikli/status/773818908449116160/video/1

# 567
 wavey
  Малиии кво заглавие на филма с Керо и Танер от ПО

тримата идиоти  tooth комедия ли ша е филма 
Скрит текст:

Тойгар е измислил чок добър музикален фон  на екшъна  Crazy 

https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_79714
 Simple Smile

гуапо   Mr. Green латино мачо  Crazy

# 568
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Фемилито има ли го онлайн, че днес нали се бачка и няма да мога да си гледам серийките у нас? Но може да служебния комп през нета нещо да си пусна да върви скрито? Thinking

# 569
 wavey

Фемилито го има онлайн , но може да е платено   newsm78  ДФ ще излъчи втория сезон на ОС  . Качват ги в нова плей епизодите .

И нещо   от темата на Берг и Халит .Мерси на Варна за инфото  bouquet

Скрит текст:
Вчера забравих да ви кажа, че турското правителство взе решение страната да е през цялата година на лятно часово време. Това означава, че през есента и зимата ще се разминаваме с един час, но това е добре, защото за нас сериалите ще свършват в по-ранен час.
 Халит е с брада  кат поп  за историческия  #Crazy

Не мога разбера що се прави това  . По тая логика и режима ще удължат  ooooh!
 Който ще гледа сериали с час напред пред компа и телевизора

Mr. Green на партито на Мави     силиконЯ   не мой  не изпъкне

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 18:24 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт