Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Варненска клюкарка
Новината вече е на 2 дена но и аз да я сложа. Тойгар записва музиката на Ичердето с Пражката филхармония. Звученето е уникално, настръхнах докато слушах. Досега фаворити сред неговата музика ми бяха първо на Езел и после на второто място Мелодията на сърцето и ЗП. Сега и на Ичерде ще се намести някъде сред тях Grinning  Наистина си личи че много се старае биг бос, дано проекта да има успех.
Записват:
https://twitter.com/toygarisikli/status/773818908449116160

Погледнах анкетата на Ранини, кой сериал ще предпочетат зрителите в понеделника и се оказва че драмата ОЦ значително изпреварва Ичерде. Който си я гледа вероятно ще продължи да си я следи, жанровете на Ичерде и Обидени цветя са различни, но все пак е притеснителна разликата.
http://www.ranini.tv/anket/358/19-eylul-pazartesi-hangi-diziyi-izleyeceksiniz

ПП Фема ни е показала и Сера- отвратителна рокля, да не смее звездЪта да се наведе, прекалено къса, а тя е понапълняла. Виждам че и новия силикон дясната и цица отново бяга към рамото, няма оправия с това май, но поне не е крив като предишния пластмасов продукт..... Но Сера пак се намести на хубаво място- този път ще окепазява Енгин Акюрек ooooh! Като знам че голяма част от феновете му не харесаха до него Берен и Туба.....сЯ ще ги видя аз като им натресоха Сера tooth

# 571
Добър вечер  Hug Hug Hug Hug
Чачо си ми харесва в сегашният му външен вид  Heart Eyes
Хазал явно и харесва да готви повече отколкото да играе.

# 572
  • Пришълец
За всички Hug

Музиката ще е на Тойгар- супер! Heart Eyes  Любимата ми негова до момента е от ЗП /Нихал и Бехлюл/. Харесват ми още Езелската, една хубава песен към края на Север-юг, Мелодията и т.н.

Тая па Сера doh. Напира за нещо хем тъпо, хем скъпо, при това и грозно ooooh!.

# 573
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добро утро!  Hug
Джейни е сложила много интересно инфо в темата за Хазал. Peace
Надявам се и тук да се мерне.

Хубава е музиката на Ичердето. Heart Eyes

# 574
  • Варненска клюкарка
Проф, знам за какво говориш, за сега е на ниво слухове, пък да видим. Според мен чисто визуално Хазал би си подхождала с Керем Wink Още докато вървеше ГБ се чудех как не са го взели това момче за ролята в АШК-а, че нали ХаканЮ го играеше голЕм спортист, пък грам не мязаше на такъв.... Ханде винаги съм я намирала за груба до Керем.

Статията от Хюриет, който доста жълтее по принцип но май този път може да излезе вярно...

И превода от рускините:
Цитат
Статья в крупной турецкой газете "Хюрриет". Говорится о том, что ведутся переговоры с Хазал о её участии в сериале от Ай Япым, в котором но.мужскую роль должен исполнить Керем Бурсин . Пока ничего точного нет. Всего лишь " об этом говорят" ( кто говорит, что говорит, что ему ответили - ничего не известно ))))) Ещё пишут , что Хазал берет уроки бокса

Вероятно Хазал към момента ходи и на уроци по бокс.... Това е извод от последната снимка там докато си хапва шоколад, защото като чета рускините тази снимка вървяла с таг #сказалтренерпобоксу

# 575
 Маргитке   гушки   и на теб  Hug

Оф ,  като се писа за треньора и по боск се зачудих   Rolling Eyes  нали бяха заявили от екипа , че ще пропусне сезона заради готварството . Керо отрече за Хазал в репортаж   Peace

ще  почнат с измислиците и сравненията с Керо  заради Чаатай  .   Керем не е лош   симпатяга е но  за мен най - добрия си остава Чаатай сред младите колеги . Кенан Им. и Киво са класика   Peace  

Киво с Тубата  хич не ми харесват визуално .  Та ша му фърля очо на дизито   от любопитство  .  Не ми ли допадне го зарязвам Naughty

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 15:23 от femmi2

# 576
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл  Hug, още като пусна снимката с шоколада и преведоха какво е написала, имаше чуденки защо споменава треньора си по бокс  Thinking newsm78 и се колебаеха дали правилно са я разбрали. Нямам никакви впечатления от Керо, но си права, че ако бяха ползвали него вместо Хаканю, АШК-а щеше да има успех. Peace

# 577
 wavey

И Гечето са отразили новината, а доколко е вярна предстои да разберем.

http://www.gecce.com/fotogaleri-hazal-kaya-kerem-bursin-icin-mi-boks-yapiyor

# 578

Хазал може да си тренира спорт  бокс  и танци защото и харесва   Peace

Еджето ша пише сценария за Кивовото  дизи и за Керем Бурсин също . Тя тъка на два стана  , когато пишеше за   римейка и за историческия на Киво  КСШ  .  На Киво го спряха .

Дизито на Керем ша се разказвало за боксьор и балерина . Писаха , че Хазал играела балет   .    Къде е играйла балет  щот не се сещам  newsm78

Crazy

Ичерде и Тойгар са Вътре в екшъна  Simple Smile    Ще  е заслужано  да  бъде нагреден за музиката

Тойгар ще пише и за Киво и Туба

промотата на канал Д  и атв излязоха а шоу тв се бавят .

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 15:21 от femmi2

# 579
 новааааааааа  на нов пост  Peace

Crazy  Flutter усмихнат и в настроение  .  След като свърши ПО   е видима разликата  в общуване и  във визия

пазарувал в търговски център и поздравил за Байряма .  

дават рд - то на Емко и нашия патрон след седмица ще стане на 26   . Феновета ще му пишат пожелания  и той ще им благодари    . Тва е традиция  Joy

https://vk.com/public102959620?z=video124838662_456239271%2F7a10 … l_wall_-102959620
 с музиката на Ичерде      Дано прооекта е успешен Praynig

Коментарни студиа   по картинки  Joy ша се прават ли ? newsm78

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 20:28 от femmi2

# 580
  • Варненска клюкарка
Тойгар пише музиката на всички биг босови сериали, та е излишно да се споменава че на този или онзи на АЯ ще я пише пак той, просто защото той пише музиката на сериалите на АЙ Япъма. Откак я има АЯ вече 11 години все е Тойгар! Peace Има страхотни негови неща, има и не баш кой знае колко. Основната тема на ЗП е великолепна, но следващия след него КВФ основната му музикална тема е почти вариация на основната тема на ЗП.  ooooh! Основната тема на Меджезира не се различава особено от тази на КГ..... Явно в този период ги е карал малко на конвейр ooooh! Но от този малък откъс за Ичердето личи че няма общо с други негови музики за сериали!

Мдааам, ако Еджела пише сценария за Киво и Туба, ще е кофти да пише и за Керем. Да не говорим че изобщо ще е кофти Едже да пише за когото и да е- знаете, казвала съм че тя вече е изкачила своите върхове, не мисля че ще покорява нови. Crossing Arms Освен за Меджезира и КСШ и за други проекти се е разкрачвала на две места- КГ и КВФ например. Когато е писала Листопада, е работила и над друг проект по едно и също време, но тогава до нея е била Мелек Г. Предишните и сериали много се различават от последните глупотевини, които надроби- ако в последните глупотевини не участваха Ча и Киво, а някакви там други, завинаги щеше да е свършено с кариерите им, но тези са уникални и са любимци на народа та по тази причина оцеляха.
Феми, Хазал е учила балет като малка, доколкото знам е посещавала школа няколко години. Счупва крак или някаква друга тежка гравма беше и прекъсва обучението си, заради травмата започва да прави рехабилитация и решава да се запише на плуване....Всъщност тя има сцена с балет в един филм, не му знам заглавието, някаква луна май беше. В него участва също и Айча бингьол и Фърат Челик. Има малка балетна сценка като я разнасят по сцената. Филмът е сниман през лято 2011 в почивката между двата сезона на АФК Peace
И да, мениджърката на Хазал каза че тя ще пропусне новия сезон, но това беше ако не се лъжа преди 3-4 месеца, а филма на Керем се очертава да е към януари, ако не и по-нататък.... ми той сезона минал Mr. Green
Наскоро Хазал каза да очакваме изненада, като струва ми се говореше не за личния си живот, а за професионалния. Наскоро излезе и кратко видео в което колегите и от кулинарната академия и поднасят една шоколадова ягодка и я молят да не ги напуска. Ако се окаже и че тренира бокс.... Whistling това е последния спорт който би избрала една жена, освен ако не и се налага .... Whistling Навремето заради друг проект влезе в страхотна спорта форма, освен танците, ходеше и на тенис. Та има нещо и предполагам че като му дойде времето ще се чуе......

# 581
 Белл bouquet Не знаех ,че е учила балет и е получила травма  .  Гледала съм как танцува танго в предаване . Много ми хареса  Peace

Хазал спомена за сюрприз . Може да е песента , която ще изпее    . Нали Джейн беше писала  за песента .  Възможно е  да е решила да  играй с Керо , ако е харесала сценария.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 23:56 от femmi2

# 582
Здравейте wavey wavey
Току що изгледах епизода, в който  Емир вразбра истината за Ферйя!!!
Не знам за вас, но аз не можах да го гледам нормално, нямах нерви за това! Изгледах го на бърз ход!!!
Но, не намразих Джансу! Но, Хамде/Ханде.....ох боже, ще ми се да умре! Като лешояд е!!!
Знам, че за вас това е вече преживяне и отминала история. Но за мен е много ново, много красива и въздействаща! Но, за това ще пиша някой друг път.

Наде Hug Heart Eyes bouquet
Ти си знаеш Wink

# 583
  • Варненска клюкарка
Диди, ние често се връщаме към тая история, наистина не се преживява лесно, колкото и да гледаш сериала все откриваш по нещо ново, щом след толкова гледане намираме какво да си кажем по въпроса Laughing
Изгледала си един от най-въздействащите моменти- аз съм го гледала не повече от 2-3 пъти и всеки път ми става все по ужасно, само погледите им да види човек и Rolling Eyes А когато гледах момента за пръв път, дори исках да сменя канала, но не можах да напипам бързо дистанционното, направо дишането ми спря, толкова беше въздействащо. Една от нашите съфорумки за пръв път е попаднала на сериала точно на тази сцена и останала поразена също....

Много са въздействащи, много....

А Ханде нататък може и да ти хареса- в тази история никой не е само бял или черен Peace

Как му се искаше да стисне очи и да избяга от видяното, но не можеше.

# 584
 Диди  Hug Огледален свят ли гледаш ? Няма такъв сериал и такава химия .  Гледала съм и други  само Ча и Хазал ми въздействаха   .

Цитат
Как му се искаше да стисне очи и да избяга от видяното, но не можеше.

Емир не можеше да избяга  и за тва наби рерортера с  фотоапарата  Joy  Joy

очите му се бяха насълзили

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 00:09 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт