Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 478

• 50 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Да Наде, още един фраг за първа серия и дано този път не им се закачат "случайно" някои други, този път не са обявили час за пускането на фрагмана Mr. Green

Много ми харесва тук профила на Бенсу, в анфас не ми е баш но тук е красива!

# 631
Здравейте wavey
Sorry момичета, вие сте в трепетно очаквана на "Отвътре".
А аз,  треперия от нерви, и ми иде да си замря екрана с най тежкото нещо, което ми падне в ръцете!!!!
Този брат на Фериа, що за лицемерен малоумен нидерталец е????? Забрави ли,, колко хубаво му беше да спи всяко нощ при Сахер, преди дори да бяха сгодени? Забрави ли, че не и беше пръв???? А преби сестра си за една целувка????? Идиот!!!!
А и Фериа, омъжи се за любима, и какво?? Не може да е снего, защото не може да забрави ...онази нощ!!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3511 smile3511 Не трябваше ли Емир да има скрупули?
И сега? Ново двайсет! чувство за вина, че баща  е в болница!!!!
и какво, като брат и сестра ли ще си живуркат???

Аз, също тръпна в очакване на " Отвътре" smile3508

# 632
Охоооооо Диди, колко още нерви, ще потрошиш до края не е истина, нооооо споко, няма да живеят като брат и сестра. Laughing
Оф пък тия, какъв час са спретнали за предстоящия трей, ни е точен, ни е наполовина, ни е четвърт-20:17. Mr. Green ooooh!
Show TV @ShowTV  2 hпреди 2 часа
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi #İçerde'nin yeni fragmanı bu akşam saat 20.17'de yayında! @icerdetvdizi

Ча като Емко в първите серии на третия сезон/АФКПЕ не можех да го възприема с толкова къса коса, но сега ми е ОК, странно. Thinking

# 633
  • Варненска клюкарка

Тука ми прилича малко на една друга среща, където девойката го насмете че не трябвало да шофира  Mr. Green Както Зиза казваше за такива мацки  "тая с  л***на пръчка нИмоЙш и свали вирнатия нос" hahaha Извинявам се за израза, но се сетих за един от анализите и Mr. Green Но в пъти предпочитам така- дръпнати отношения, резки думи, остри погледи, отколкото прелигаво и чак мазно да капе от някоя сцена Sick

А израза на лицето на онзи наперения зад нея Mr. Green все едно казва "я па тая"

Охо, обявили са час- ай да видим дали някой "съдбовно" ще се закачи и този път Mr. Green

Четох при рускините, ама и на мен ми е минавало през ум- актрисата, която играе майката на Сарп и Мерт е играла с Хазал в АШК-а, Ча и Арас са били екранни партньори на Хазал....Ами името на героя в който ще се превъплъщава Ча в новия си сериал  Mr. Green Сарп първото име на героя на Арас в Марал+ фамилията на Фериха-Йълмаз и станало Сарп Йълмаз tooth

ПП Диди не го взимай толкова навътре бе Laughing Брат и на Ферка тепърва ще ти скъсва нервите, бабато и пък  дваж повече hahaha Споко, хубавите  ФЕмирски моменти предстоят Peace

# 634
Не, че нещо, ама голям фрагман, голямо нещо, Laughing всичко ми стана ясно, Laughing от изчерпателен, по-по-най. Mr. Green

# 635
  Диди Hug

И аз   съм се ядосвала на Фера  ка търчи след брат си и Чепиков  .Върна  са у портиерския дом   и остави Емир а той  да не е от желязо бе  . И шамара , който и удари беше от нерви   . Не го оправдавам но и Фера го издразни    Naughty

Ревността без причина е страшно  ooooh!

Flutter Ох, бе махни тоя потник  нема ли се преоблече  вмираса се вече hahaha  и да видим баклавата

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 14:07 от femmi2

# 636

отиват му кожените якета някак си го отваря     Crazy

Crazy
    къвто е висок  да не се джасне у колата  Joy

екшън сакам   гонки , пистолети   #2gunfire      

така изиграно  не бих повярвала на героинята  , че го пренебрегва   

Heart Eyes

СарМел   още в началните епизоди   ooooh! 

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 14:10 от femmi2

# 637
Ей го трея, харесват ми двете двойки(Ча и Бенсу повече).
Профилът на Арас е ужасен, много му е грозен носа, като отсечен е, в анфас ми е ОК, нооо прическата му не ми харесва.
Без забележки съм откъм вида на Ча, ОК ми е отвсякъде.

https://www.youtube.com/watch?v=eRK5-rcGcio&feature=youtu.be

# 638
  • Варненска клюкарка
Ей го трея, харесват ми двете двойки, но профилът на Арас е ужасен, много му е грозен носа, като отсечен е.

На мен пък Бенсуто ми се вижда ужасно подпухнала, направо ми страшнее, на снимките стои по-добре  Thinking На Арас съм му свикнала че е един такъв разкривен..... Даже тука е по-добре в сравнение с Марал- там беше много зле.

Аз изгледах трея към 2 часа по-рано от обявения за пускането му час Mr. Green От няколко часа го има и при рускините, които са го уловили във ФБ. Смятам че "грешката" с "изпускането" му в мрежата изобщо не е случайна, а е съвсем целенасочена предпазна мярка по повод онзидешната тъй наречена "съдба"  с почти едновременното "случайно" появяване на Серенайския фраг Mr. Green

# 639
Ивче, не знам кога точно е пуснат фрага и дали е бил излъчен в обещания час, а аз го публикувах сега, защото скоро се прибрах, и чак сега седнах на компа.
Арас не ми е разкривен, Joy симпатичен ми е, просто сега в трея забелязах отсеченият му нос, но нищо, това не е проблем за мен.
Той и един друг актьор в Карата(играеше в Марал) е с по-голям нос, но това не го прави грозен, само да не е в анфас(като Арас).

# 640
Наде Hug
femmi2  Hug
Чепиков! Бащата на Фериа ли е????
Баклава? Guzel Mr. Green  и аз обичам баклава Wink

# 641
Здравейте, Фемирки!  Heart Eyes

Напоследък не мога да се добера до диспансерчиту. Е, успях да наваксам.
Диди, аз започнах да гледам сериала именно от момента с кофата. Всички серии от тогава насам /вече 9м. и половина/ съм ги гледала около 10+ пъти. Само тази серия не повторих. Не можах. Даже се чудех дали сега по диема да я гледам отново, заради новия превод например. Само че са я давали в деня за отработване и така отново не повторих. Ако съдя по следващия ти пост възействието е било също като при мен и си продължила със следващите серии. И аз така. Като видях кофата проверих кой е сериала и кога го дават и го загледах, но от събота на събота не издържах и го подкарах на компа.

Уау, най-после мъжествен Ча. Сериала ще е добър за тези със съвременно мислене, за роднините на татко Ръза и леля Хатидже "Отвътре" ще е неразбираем и ще го отхвърлят. Дано да оцелее сред бозите! Дано.
Всъщност след като изгледах оригинала с Ди Каприо си мисля, че има доста възможности историята да се разкаже и за 39 пъти по 2ч.  без да окипазят филмчето. Зависи от майсторлъка на сценаристите и режисьора. В игралния филм много моменти бяха загатнати, а като за домашна употреба ще ги обяснят на драгия турски зрител. В оригинала имаше една жена, тук за всеки от героите си има собствена партньорка. Явно са помислили за народопсихологията на комшиите  Wink Има огромен потенциал. Много съм любопитна. Чакам с нетърпение резултата.

И преди съм го споменавала, но да си кажа. Убедена съм, че Хазал нарочно се облича така, за да се слее с тълпата, да е невзрачна и незабележима за папараците. Няма как в официалните си изяви да се показва в перфектен външен вид, ако истинския й вкус е този от снимките с феновете. Стилистите не могат да направят нещо което тя няма да приеме и одобри. Значи визията й е според случая и това което цели.

На мен новата партньорка на Ча ми допада. Добре стои до него. И без това като цяло историята не е посветена на любовните отношения и двойките няма да са основното присъствие на екрана.

Марги, добре завърнала се. Изпитите сега ли ще бъдат или са със сесията на редовните студенти?

Hug Heart Eyes 

# 642
Наде Hug
femmi2  Hug
Чепиков! Бащата на Фериа ли е????
Баклава? Guzel Mr. Green  и аз обичам баклава Wink[/i][/b]
Дидушче, Simple Smile той е.
Здрасти Рори Simple Smile и на все, Simple Smile.....Simple Smile и чао Ви.

# 643
  • Пришълец
Наде, мерси за линка Hug.
Покрай третия изгледах и втория фраг, хм много готин Ча Heart Eyes. Пак да кажа, че с такава подкъсена косица е много хубав. Разбира се гледам и другите, но малко не ги виждам Mr. Green. Никога не съм симпатизирала на Арас, и сега е същото. Девойките са хубави, но несигурни ми се струват- и двете. Peace
Тази, която ще се влачи с Мерт май повече ми харесва. Рано е да преценя, но от видяното до момента... Не че Бенсу е зле- аз това малкото си го харесах още докато беше предполагаема, нооо устните ѝ... е, нищо. Никой не е съвършен.

Бел, и аз мисля като теб. Чак такива случайности няма. Предумишлено са го пуснали по-рано от обявеното. Може предния път Сера да не е замесена лично, но се споменава нейното име и последният ѝ филм... Еххх, безплатна реклама няма- тази на Прилива я плаща Чачо и то с лихвите... Whistling

Рори, Феми да отговаря заедно и на двете ви
Скрит текст:
Баджаначке, хубаво е там, ама побързах да се прибера. Много ми липсваше дома.

Рори, сега ми е сесията, т.е. в началото на октомври първият изпит. Две- три седмици по- късно вторият... Общо са шест, но допълнителните курсови и проекти ще ме бавят. И държавен изпит. Ще гледам по-малко да пиша във форума, но ще следя новостите.

Диди, добре дошла при нас! Hug

# 644
Диди  Hug  Чепиков е Ръза .  Той ми е като Али Ръза от Листопад   Joy
Ти как ги гледаш епизодите ? тоест  трият се епизоди фемирски клипчета   . Къде си ги намерила неизтрити?
 Епизода на острова с целуфаните щи хареса.
По фемилито предстоят тъжни моменти . С кофата избягвам  да го гледам.Света на Емко и Фера се срути . Емир от болка и безсилие  ще пие и ще преспи с Руята. Солено ша му излезе тая грешка ooooh!

Баджи  разбираемо е  да ти липсва дома.По икономика ли ти е държавния изпит ? #Crazy

Рори  Hug  Чаги е мъжествен и следа няма от перчеми , протези и мазньоч  .Как да не му се зарадваш.А дизито наистина си е предназначено за  хора които разбират  какво е хубаво и могат да го оценят. За жалост масово се гледат семейни драми и тийн истории .
Дори да спада рейтинга ще си го догледам и дано си изкарат плануваните епизоди.
Арас не е убавец но не ме дразни .Ма кой ти го гледа него   .Очетата са ни насочени към гюзел еркек баклавата Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 00:39 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт