Отговори
# 645
  • Perla
Здравейте  Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Само да не стане така,че повечето да напускат,защото сериала има проблеми някакви и да се спасят от потъващия кораб.

На Синем,много й здраве!Дано Мерич намери адекватна заместничка!

А Чачо с коя ще снима.  newsm78
На практика никой от най- важните стълбове на сериала не напуска. Нито Нера, нито Корай, нито Синан, нито Неджми и т.н. А пък за Елчин и Баръш още преди края на сезона писаха, че имат предложения за баснословни пари, но предпочетоха да останат в АШК. Защото са яли попарата на спрени проекти и вече знаят какво е да си на гребена на вълната. Само  Синем реши да се прави на интересна, но както и снощи писах, напоследък тя беше станала изключително скучна като образ. И дори съм се питала как ще я развива от тук нататък Мерич. Ясемин мина през какви ли не превъплъщения, смени любовници и предпочитания, така че- наистина не знам какво ново би направила за нея Мерич. Пък подбудите ѝ- ами много си е повярвала вероятно, пък и със сигурност е получила доста по-добро финансово предложение. Но Ирка писа, че съвсем скоро ще закърши пръсти, като не я канят никъде. Защото продуцентите, които и да са, не обичат ходове зад гърба и такава некоректност. А тя не е световно известна актриса, че да правят изключения заради нея. Общо взето, не съм и много изненадана, защото, ако една жена сменя като носни кърпи съпрузите си, какво да говорим за други неща. Mr. Green
За Мелиса, Деврим и стилиста Елини е написала и съм абсолютно съгласна с нея  Peace
Що се отнася до снимачния екип, ами много ясно, че Шенол ще иска да работи със своите си хора. Когато са го взели за финалните епизоди, това е било заварено положение и няма как тогава да ги освободят.

# 646
Ако говорим за екипа, а не актьорите, само за Шенол и Мерич ще ме е яд, другите прав им път  Mr. Green

# 647
  • Още у мъглата ...
Ехооо, добър ден, мислителки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мърдат се малко пластове в Ашка, ама те са малки, не толкова значителни, пластове (Синем Grinning), а някои даже и много незначителни (Руткай Mr. GreenLaughing Peace
Най-важното е, че нашичките двамца са си на място Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Даже са решили едно последно релаксче на тиферич да си направят преди отпочване на снимките Wink

# 648

Мен Синем ме  потресе отдавна. Може да кажете, че съм сухар или нещо такова, но да се разделиш с някого и след 1 месец да говориш за сватби, отделно да имаш 2 брака зад гърба си и още сума връзки  Tired И това само на 30 години  Tired Тя за периода дето Елка търпи Кито е завъртяла 10 мъже сигурно  Stop
С Бекир ми бяха мега сладки.. А с тоя са ми точни все едно за пари се е омъжила  Tired ма тя си знае де. То и такива хора трябва да има  Laughing Laughing

Hug  smile3521 smile3521

# 649
  • Perla
Скрит текст:
Ехооо, добър ден, мислителки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мърдат се малко пластове в Ашка, ама те са малки, не толкова значителни, пластове (Синем Grinning), а някои даже и много незначителни (Руткай Mr. GreenLaughing Peace
Най-важното е, че нашичките двамца са си на място Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Даже са решили едно последно релаксче на тиферич да си направят преди отпочване на снимките Wink

Габи Hug Много хубави!  Heart Eyes

# 650

Heart Eyes  Heart Eyes

Габи  Hug, що пък да е последно, я как добре си ги изловила в храсталака  Joy  Joy  Joy Има време и за още, докато почнат снимките, па и после де  Laughing

# 651
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes  Heart Eyes

Габи  Hug, що пък да е последно, я как добре си ги изловила в храсталака  Joy  Joy  Joy Има време и за още, докато почнат снимките, па и после де  Laughing

Права си, аз пък какво ги отрязах хорицата, че им е последно Laughing Joy Joy Може и още да си наспретнат, продължително и напоително  Wink Laughing

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 652
  • Още у мъглата ...

Мен Синем ме  потресе отдавна. Може да кажете, че съм сухар или нещо такова, но да се разделиш с някого и след 1 месец да говориш за сватби, отделно да имаш 2 брака зад гърба си и още сума връзки  Tired И това само на 30 години  Tired Тя за периода дето Елка търпи Кито е завъртяла 10 мъже сигурно  Stop
С Бекир ми бяха мега сладки.. А с тоя са ми точни все едно за пари се е омъжила  Tired ма тя си знае де. То и такива хора трябва да има  Laughing Laughing

Hug  smile3521 smile3521

+1 Peace smile3521
И аз не съм сухар Laughing, ама и на мен ми е такова мнението за персоналния живот на Синем  Peace
Пък и с последната й връзка толкова бързо се случиха нещата ooooh! То направо си беше: здравей ... давай да се женим Mr. Green ooooh! За 2 месеца толкова много се заобичаха и паснаха, та и сватба направиха Joy Joy Друг е въпросът дали е било за два месеца или е тъкала на 2 стана  Whistling Peace

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Честно казано с така бързо направената сватба си мислех,че е бременна,а и започна да се шуми от отказване от ашка.Обаче сега като се разбра ,че ще играе другаде явно не е това.

И на мен с предишния ми изглеждаха по на място,как да кажа,по-искрени.

# 654
Мераба  Hug Вай бе, какви моралистки сте били, разкостихте горката Синем  Joy естествено е тъкала на два стана Blush "жива да я ожалиш"  Mr. Green

# 655
  • Още у мъглата ...
Честно казано с така бързо направената сватба си мислех,че е бременна,а и започна да се шуми от отказване от ашка.Обаче сега като се разбра ,че ще играе другаде явно не е това.

И на мен с предишния ми изглеждаха по на място,как да кажа,по-искрени.

Романтичеее Hug Heart Eyes Heart Eyes
И по-нормална двойка изглеждаха, а не с този с късния пубертет Mr. Green, дето подскачат като 10 годишни Joy Joy Joy Joy

# 656
Мераба  Hug Вай бе, какви моралистки сте били, разкостихте горката Синем  Joy естествено е тъкала на два стана Blush "жива да я ожалиш"  Mr. Green
Mr. Green Joy Абла дойде с тежката си дума  hahaha hahaha hahaha

# 657
  • Още у мъглата ...
Мераба  Hug Вай бе, какви моралистки сте били, разкостихте горката Синем  Joy естествено е тъкала на два стана Blush "жива да я ожалиш"  Mr. Green

Ма жалим я, как няма да я жалим Mr. Green Joy Joy Joy
Про  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 658
  • Varna
А така. И аз това викам -на две места е шетало момичето, ама е заложила на "парица царица"....

# 659
Мераба  Hug Вай бе, какви моралистки сте били, разкостихте горката Синем  Joy естествено е тъкала на два стана Blush "жива да я ожалиш"  Mr. Green
А така. И аз това викам -на две места е шетало момичето, ама е заложила на "парица царица"....
Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт