Отговори
# 630
Скрит текст:
К КАСТУ КАКОГО РЕЙТИНГОВОГО СЕРИАЛА ПРИСОЕДИНИЛАСЬ СИНЕМ ОЗТЮРК УСЛУ ?

Мир сериалов перед началом нового сезона пережил бомбовый трансфер.
Синем Озтюрк Услу ,которая на протяжении первого сезон исполняла роль в сериале "Любовь напрокат " ушла в другой рейтинговый проект.
Пару недель назад стала известно , что Синем Озтюрк Услу исполняющая одну из основных ролей в сериале "Любовь напрокат ", который встретится со зрителями в новом сезоне, приняла решение покинуть сериал.
Цвет волос и наряды Синем Озтюрк Услу в сериале очень полюбились и стали модой.
Решение покинуть сериал после финала сезона в секторе сериалов вызвало большую реакцию. Красавица актриса из большого количества предложений выбрала сериал "Вдребезги" главную роль в котором исполняет Эркан Петеккая . Тем самым совершив трансфер из одного сериала- рекордсмена рейтинга в другой.
Перевод : Лена Мнацаканян

Наистина много си повярваха, че са звезди  Mr. Green За човек, който толкова бързо се влюбва, много консервативна е станала  Tired Тогава по-добре да не се прави на актриса, а да седи в къщи при мъжа си да му кърпи чорапите, че и той бос ходи, завалията  Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Има стара приказка една:"Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари" Тъкмо ще заработи някой лев повече, че да купи на мъжа си чорапи, да не ѝ са налага да ги кърпи- нали е работеща кадъна!  Mr. Green
В туитър са възмутени от поведението ѝ, смятат, и то си е така, че проявява грубост и неуважение към феновете, че им дължи поне едно обяснение. Както го направи Мелиса. Ето едно дизи, за което ще стискам палци да се провали! Без това не харесвам главния- никак дори Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyми тъй де иде зима и чорапи ще му трябват на човека  Mr. Green

Доре,за Мелис се знаеше и беше ни подсказано в последния епизод ,докато за Синем едва ли и продуцентите са очаквали това,тя дори и сега не пусна поне някакъв туит да се сбогува с фенове ,екип и т.н .както Мелис го направи,Руткай,Айшето дори и Елифа се сбогуваха ,но не и великата актриса

# 631
  • София
Скрит текст:
Да, може да не е само заради романтичните сцени, но е факт, че точно в тези сцени взе да издиша след сватбата. Има актьори, които имат изисквания по отношението и на тези моменти. Дано в парчетата да намери своя проект.

Не знам какво им гледат на тези парчета. Аз съм гледала няколко минути (докато чакам фраг) и нищо не ме впечатли в този сериал- викове, крясъци и ревове.

Да видим какво ще измисли Мерич за Синан. Wink
Мише, въобще не мисля, че Синем е в позиция да поставя изисквания за сцени и т.н. Не е от този ранг и няма кой да се съобразява с нея, особено ако става дума за главна роля. Виж, ако ще го играе девето борче вляво, тогава може и да вземат под внимание нейната благопристойност.  Mr. Green

Да, може да си права. Тя си знае. Peace

Защо да е за пари, мъжът ѝ не беше ли доста богат?

Дано ѝ намерят заместничка скоро.

# 632
  • Perla
Скрит текст:
Да, може да не е само заради романтичните сцени, но е факт, че точно в тези сцени взе да издиша след сватбата. Има актьори, които имат изисквания по отношението и на тези моменти. Дано в парчетата да намери своя проект.

Не знам какво им гледат на тези парчета. Аз съм гледала няколко минути (докато чакам фраг) и нищо не ме впечатли в този сериал- викове, крясъци и ревове.

Мише, въобще не мисля, че Синем е в позиция да поставя изисквания за сцени и т.н. Не е от този ранг и няма кой да се съобразява с нея, особено ако става дума за главна роля. Виж, ако ще го играе девето борче вляво, тогава може и да вземат под внимание нейната благопристойност.  Mr. Green

Какво казва Мечо Пух? "Колкото повече, толкова повече". Тя и преди да се омъжи за тоя чичко си е била достатъчно богата, имаше си чудесно гадже- толкова ги харесвахме двамата, пък после го натири и сега подскача весело с тоя, който може да ѝ бъде баща. Защо го направи? Ами...да, тя си знае, но като гледам отстрани, на мене ми хрумва май само една мисъл. Mr. Green

# 633
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Какво казва Мечо Пух? "Колкото повече, толкова повече". Тя и преди да се омъжи за тоя чичко си е била достатъчно богата, имаше си чудесно гадже- толкова ги харесвахме двамата, пък после го натири и сега подскача весело с тоя, който може да ѝ бъде баща. Защо го направи? Ами...да, тя си знае, но като гледам отстрани, на мене ми хрумва май само една мисъл. Mr. Green
От любов. Mr. Green

# 634
  • near Sofia, Bulgaria
 Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Гале Hug има с кой бе,  ей и патроните водя  Mr. Green

# 636
  • near Sofia, Bulgaria
Ирка  Hug Heart Eyes
Да поканим и другите сладури!  Wink

# 637
Добро утро

И аз пристигам с компания и чая

Гале, Ирка Hug Hug

# 638
  • Perla
Аз пък ви нося една хубава целувка  Heart Eyes

https://twitter.com/kiralikaskfb/status/690278316339793921

Добро утро и хубав ден!
Гале  Hug Ирка  Hug Елини  Hug

# 639
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ирка  Hug Гале  Hug Доре  Hug Ели  Hug
Пожелавам ви един прекрасен и успешен четвъртък  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 640
Здравейте  Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Само да не стане така,че повечето да напускат,защото сериала има проблеми някакви и да се спасят от потъващия кораб.

На Синем,много й здраве!Дано Мерич намери адекватна заместничка!

А Чачо с коя ще снима.  newsm78

# 641
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Аз пък ида сама, с още кафе за закъснелите  Laughing

Ирка  Hug, Гале  Hug, Ели  Hug, Доре  Hug, Вани  Hug

# 642
  • Varna
Добро утро момичета!  Hug Hug Hug Какво да кажа за напускането на Синем- нейната работа ми прилича на една приказка " да изтървеш питомното и да хукнеш да гониш дивото". Аз крайно неудобрявам нейното решение, но кой ли ме пита  Simple Smile Според мен в сериала проблем няма- просто сменят екипа, Шенол си избира нови хора,  ако имаше първо някой от главните щеше да се спаси нанякъде, тъй като и на двамата едва ли им липсват примамливи оферти точно сега , когато са на гребена на вълната.За мен решението на Синем е по лични подбуди. Каквото и да е се надявам да е за добро. Hug Hug Hug

# 643

Само да не стане така,че повечето да напускат,защото сериала има проблеми някакви и да се спасят от потъващия кораб.

Не ми се иска да вярвам, че това е причината.
Стилистът, един от отиващите си не напуска по собствено желание. Продуцентите не искат  да сключат договор с него. Деврим и Мелиса  дойдоха като гост актьори. А и не е сигурно за Деврим, че няма да го видим в още някой и друг епизод от новия сезон,нали съпругата е от екипа на сценаристите или продуцентите. Не съм на ясно с нейната длъжност. Имаха двамата снимки зад камера от първите епизоди.

Синем пък е тръгнала тепърва имидж на предана съпруга да прави. След два брака  newsm78 Ами да му роди едно дете и край с кариерата на артистка. Няма целувки, няма прегръдки - богата домакиня, зад пердето и фереджето.  Peace От време на време някой подскок за публиката, за да се убедим в щастието им. Влиза в проект който е почти към финален стадий. Съвсем на божа кравичка се е направила , впечатлява вероятно влюбения и мъж. Смешни са ми  и двамата, но тактиката на Синем е от ясна по-ясна, избора си е направила. Да са щастливи заедно и дано по-дълго време.

# 644
Добър ден  Hug Hug Hug

Аз съм сигурна, че Парчетата ще изкарат най-много 10 епизода и туту финито  Laughing Още миналия сезон им падна рейтинга и бяха за финализиране, ма Ендемол са се заинатили да си държат сериалите  ooooh! Цяло чудо е, че и възела остана  Laughing

Мен Синем ме  потресе отдавна. Може да кажете, че съм сухар или нещо такова, но да се разделиш с някого и след 1 месец да говориш за сватби, отделно да имаш 2 брака зад гърба си и още сума връзки  Tired И това само на 30 години  Tired Тя за периода дето Елка търпи Кито е завъртяла 10 мъже сигурно  Stop
С Бекир ми бяха мега сладки.. А с тоя са ми точни все едно за пари се е омъжила  Tired ма тя си знае де. То и такива хора трябва да има  Laughing Laughing

Вани, Руткай направо му показаха червения картон, защото феновете не го понасят. Щом направиха тренд в туитър да го махнат  Mr. Green Пък Айшето се омъжи може и заради това да е напуснала. Йош също му биха шута  hahaha Деврим ще е режисьор на нов сериал на Ортакс, затова напусна  Peace
Мелиса май има нов проект  newsm78 А Синем тя отиде да се прави на примерна жена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт