Отговори
# 660
Мераба  Hug Вай бе, какви моралистки сте били, разкостихте горката Синем  Joy естествено е тъкала на два стана Blush "жива да я ожалиш"  Mr. Green
А така. И аз това викам -на две места е шетало момичето, ама е заложила на "парица царица"....
те тия с париците не изкарват много  Naughty сега каквото той коаже,това ще е и накрая ще му писне от нея и ще я зареже  Naughty и тогава вече тя сама трябва да си изгражда всичко отначало - кариера,живот,докато дойде другия де  Mr. Green

# 661
Можеше с Бекир да изкара повече, ма той някакъв обикновен оператор там  ooooh! Бил й е изгоден за момента и после го прати по живо по здраво и то за чичка  Tired

А феновете са  прави, че едно послание не написа да се сбогува с тях..  Tired

# 662
Скрит текст:
Честно казано с така бързо направената сватба си мислех,че е бременна,а и започна да се шуми от отказване от ашка.Обаче сега като се разбра ,че ще играе другаде явно не е това.

И на мен с предишния ми изглеждаха по на място,как да кажа,по-искрени.

Романтичеее Hug Heart Eyes Heart Eyes
И по-нормална двойка изглеждаха, а не с този с късния пубертет Mr. Green, дето подскачат като 10 годишни Joy Joy Joy Joy
И аз това си мислех, че с Бекир изглеждаха влюбени, бяха приятна гледка, а с този чичко паричко направо ми изглеждат като наети позьори за снимки на щастието от любовта в средна възраст. Така ми изглеждат, може и да се обичат хората. Преценявайки нрава на Синем, все си мислех, че любовта с операторчето няма да продължи дълго след напускането му от сериала. Така и стана.

А привет сега! Hug

Дано да има късмет с Парченцата Синем, пък на нас да ни докарат някое хубаво момиченце за Синан, някой нов директор по концепциите, и там Мерич да ни спретне едно любовно гонене а ла Том и Джери. Ясемин ми беше твърде студена и амбициозна за слънчевия Синан.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 15:20 от Дданни

# 663

те тия с париците не изкарват много  Naughty сега каквото той каже,това ще е и накрая ще му писне от нея и ще я зареже  Naughty
Абе и нея не я виждам още дълго време хрисима, смирена и влюбена,просто е избрала  финансово красив мъж. Временна ситуация е всичко

# 664
Парчетата са за финализиране вече, не знам какво се заинатиха да ги дават. 2 жени му утрепаха вече на главния, дано не вкарат още някоя да му се усуква  Stop Mr. Green hahaha Joy
Доколкото разбрах Мине няма да играе такава, сигурно и Синем  newsm78

Какви хейтъри сме, добре я наредихме Синемка  Laughing

# 665
Парчетата са за финализиране вече, не знам какво се заинатиха да ги дават. 2 жени му утрепаха вече на главния, дано не вкарат още някоя да му се усуква  Stop Mr. Green hahaha Joy
Доколкото разбрах Мине няма да играе такава, сигурно и Синем  newsm78

Какви хейтъри сме, добре я наредихме Синемка  Laughing
Е той  главния жена  де що играе с него,  все го обича. Остана само Кериман да се завърти около него Joy Joy Joy Joy А пък той един примерен, та чак отвратен. Дърво. Идеален за Синем,никой няма да я докосва, камо ли пък да иска по смели сцени.Направо по поръчка ще и дойде. Joy Joy Joy

# 666
# 667
Привет сладурчета  Hug Hug Hug
Нова от Руткай

# 668
  • Още у мъглата ...

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Абе аз ви казвах преди време, да не вземе да излезе някой заек от шапката с тези снимки на Рутьо и Елка  Mr. Green

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аууууу, нова била от официалната страница на сериала в Туитър

# 670
Скрит текст:

Здравейте!

Извенете за нахлуването, но снимката не е нова, преди около 10 дена я спретнах с един виц.

Благодаря за всички новини които поствате, чета ви и следя с голям интерес.

Хубав ден!

# 671
  • near Sofia, Bulgaria

А Чачо с коя ще снима.  newsm78
Доколкото разбрах е по-малката сестра на Ханде Сорал  Thinking и общо взето голям гювеч е сюжета  ooooh! всеки има някаква връзка с всеки в даден момент  Shocked Но ако е толкова напрегнат, дано не ни е конкуренция  Praynig , че като им знам предпочитанията на комшиите...  Rolling Eyes

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/blog-post_48.html?m=1

# 672
Скрит текст:
Скрит текст:

Здравейте!

Извенете за нахлуването, но снимката не е нова, преди около 10 дена я спретнах с един виц.

Благодаря за всички новини които поствате, чета ви и следя с голям интерес.

Хубав ден!
Hug И аз те чета с интерес!

А снимката е от оня епизод, когато Из отиде в махалата и направиха облог с Дефне да победи тази, която първа види татуировката. В този миг видяха Из в махалата.

# 673

Абе аз ви казвах преди време, да не вземе да излезе някой заек от шапката с тези снимки на Рутьо и Елка  Mr. Green

Тете  Hug

Стига ма хаха тоя си е натурална гейдуна и му личи  hahaha макар че кат знаеме по какви си пада Елка  hahaha викаш може да са се загаджили хаха и да си сплитат плики вечер с по чаша какао  Joy

# 674

Габунчи  Heart Eyes Hug нема такава опасност, тоя съм 99%че е от другия бряг  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт